Zeeland

Spitsbroek Asperges starten terug met webshop, verkoop op de markt en levering aan huis

EEDE (NEDERLAND ) De Spitsbroek Aspergekwekerij gaat terug van start met een webshop, de verkoop op de markten ( onder meer in Latem en op de boerenmarkten in Landegem en Aalter en de levering aan huis na bestelling. Volgende week vrijdag doen ze onder meer Brugge. Bestel tijdig.   

Volgende week maandag leveren ze in de regio Damme, Sijsele en Maldegem.

Bron: Foto┬ęSpitsbroek

Bekijk Ook

BREAKING

Voel je zelfverzekerd over jezelf

BELGIE/NEDERLAND - We doen vaak wel ons best om een beetje goed voor de dag te komen en op die manier voelen we onszelf ook een stuk zelfverzekerder. Je kan op allerlei verschillende manieren jezelf een beetje verzorgen, zodat je weer fris en fruitig de dag aankan. Denk maar aan het verzorgen van je haar, je huid, je nagels en ga zo maar door. De een vindt het bijvoorbeeld heerlijk om hun haar een beetje mooi te stylen in de ochtend en de ander voelt zich helemaal zichzelf als de nagels mooi verzorgd zijn. Zo zijn er ook steeds meer mensen die bijvoorbeeld kiezen voor permanente make-up en met dit nieuwe principe ben je een stuk sneller klaar in de ochtend.

 

 

BREAKING

KPJ Eede meerdere malen in de prijzen op carnaval

EEDE (NEDERLAND) De KPJ Eede uit Zeeuws Vlaanderen in Nederland hebben verschillende malen in de prijzen gevallen tijdens het carnaval. Ze werden eerste op de middagstoet in Heist op zondag en eerste op de avondstoet op zondagavond in Maldegem.   

BREAKING

Els van Hyfte uit Zelzate heeft de hoofdprijs gewonnen van de eindejaarsactie in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuwse Sluis werd de trekking gehouden van de eindejaarsactie. De actie liep van 3 december tot en met 7 januari. Er waren cadeaus, waardebonnen en één hoofdprijs te winnen, voor 1.000 euro shoppen en eten in Sluis.  

BREAKING

Carnavalsoptocht in Het Sas Van Gent

SAS VAN GENT (NEDERLAND) - In Sas van Gent, net over de grens met ons land, is er zondag 11 februari de carnavalsoptocht doorgegaan. De groepen met hun carnavalswagens vertrokken aan het Suikerplein.  

Bekijk meer gerelateerde artikels