Zeeland

Spitsbroek Asperges starten terug met webshop, verkoop op de markt en levering aan huis

EEDE (NEDERLAND ) De Spitsbroek Aspergekwekerij gaat terug van start met een webshop, de verkoop op de markten ( onder meer in Latem en op de boerenmarkten in Landegem en Aalter en de levering aan huis na bestelling. Volgende week vrijdag doen ze onder meer Brugge. Bestel tijdig.   

Volgende week maandag leveren ze in de regio Damme, Sijsele en Maldegem.

Bron: Foto┬ęSpitsbroek

Bekijk Ook

BREAKING

Tolvrije Westerscheldetunnel op 9 september

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel in Zeeland (Nederland) zal op zaterdag 9 september tolvrij zijn. Het is één van de tolvrije zaterdagen.  

BREAKING

Lions Crazy Duck Race in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuwse grensstadje Sluis wordt op zaterdag 23 september de Lions Crazy Duck Race gehouden, dit ten voordele van het goede doel. De organisatie is in handen van de Lions West Zeeuws Vlaanderen.   

BREAKING

Vandaag tijdrit van de Renewi Tour in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) Woensdag was er de eerste ritdag van de Renewi Tour dit van Blankenberge naar Ardooie. Vandaag is er een tijdrit voor de renners in het Zeeuwse grensstadje Sluis.      

BREAKING

Binnenstad Hulst drie dagen verkeerluw voor de Vestingfeesten

HULST (NEDERLAND) - In Hulst in Nederland zijn er van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus de Vestingfeesten. Het centrum zal dan drie dagen verkeersluw zijn.   

BREAKING

Morgen donderdag laatste dag kermis in Middelburg

MIDDELBURG (NEDERLAND) - In Middelburg is er nog tot en met morgen donderdag kermis. Je kan er 33 attracties vinden voor jong en oud. 

BREAKING

Morgen dinsdag avondmarkt in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuwse stadje Sluis is er morgen dinsdag avondmarkt. De winkels blijven dan open tot 22 uur. Verder is er ook straatverkoop.   

Bekijk meer gerelateerde artikels