Sluis

Marga Vermue wil tweede termijn burgemeester van Sluis blijven

SLUIS (NEDERLAND) - Marga Vermue wil nog een tweede termijn burgemeester van Sluis blijven. Ze zal aanbevolen worden door de gemeenteraad van Sluis. 

Zelf wil Marga ook nog verder burgemeester blijven van Sluis. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Onderzoek na overval op supermarkt in Oostburg

OOSTBURG (ZEELAND ) - In het Nederlandse Oostburg werd zondag in de vooravond een overval gepleegd op de supermarkt van Albert Heijn.   

BREAKING

Baloise Ladies Tour start in Hulst en eindigt in Zulte

HULST/ZULTE - De Baloise Ladies Tour wordt volgend jaar gereden van 17 tot en met 21 juli met start in Hulst in Zeeland en aankomst in Deinze.  

BREAKING

Terug schaatsen in Sluis vanaf 16 december

SLUIS - Van 16 december tot en met 7 januari 2024 kan je terug schaatsen in Sluis. De ijspiste keert terug. Voor de kleinsten is er een aparte schaatsbaan met de nodige hulpmiddelen. Je zal er dagelijks terecht kunnen van 11 tot 22 uur.   

BREAKING

Westerscheldetunnel was tijdje dicht door brand

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel was vanavond even dicht voor het verkeer en dit in beide richtingen. De oorzaak was een brand.    

BREAKING

Maldegemnaar overleden in Zeeuwse Cadzand

CADZAND (NEDERLAND) - In het Zeeuwse Cadzand is vandaag een Maldegemnaar om het leven gekomen. De man was er aan het vissen en moet in het water terecht gekomen zijn.   

BREAKING

Westerscheldetunnel wordt vanaf 2025 tolvrij voor personenvervoer

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel in Zeeland wordt vanaf 2025 tolvrij voor het personenvervoer. Dat is vroeger dan oorspronkelijk verwacht. Er wordt al jaren gepleit om de tunnel tolvrij te maken.  

BREAKING

Winkelstadje Sluis pakt terug uit met eindejaarsactie Kras en Win

SLUIS (NEDERLAND)  - In Sluis pakken ze vanaf 1 december terug uit met hun eindejaarsactie Kras en Win. De actie loopt tot en met 7 januari 2024.  

BREAKING

Westerscheldeferry vanaf nu maandag om het uur

ZEELAND (NEDERLAND) - Omwille van het geplande onderhoud van de Westerscheldeferry zal de ferry vanaf nu maandag om het uur ingezet worden.  Eén van de ferryschepen gaat voor vier weken in onderhoud.  

Bekijk meer gerelateerde artikels