Regio

Morgen en zaterdag Lichtfeest in Lissewege

LISSEWEGE - Morgen vrijdag en zaterdag is er voor de 23e maal het jaarlijkse Lichtfeest in Lissewege. Die avond wordt alle licht in het witte polderdorp gedoofd en zorgen kaarsjes in de straten voor de nodige sfeer.  

In het dorpscentrum kan je tijdens een wandeling heel wat beleven. Beide avonden worden er in de snoepwinkel de Soete Paepe heerlijke oliebollen gebakken. De snoepwinkel is beide dagen open tot 23 uur. Je kan er nog een ruim aanbod aan ouderwets snoep vinden. Het Lichtfeest is in 1998 gestart door de VVV met de trekkende kracht Ruyd De Smedt. Nu is de organisatie in handen van Brugge Plus.      

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Bekijk Ook

BREAKING

Nu zondag huwelijksbeurs in Oostende

OOSTENDE - Nu zondag 24 september is er een huwelijksbeurs in Oostende, dit op de Wellington Hippodroom. Je kan er terecht van 11 tot 17 uur. 

BREAKING

Laatste kans om in te schrijven bij Maak in Knokke

KNOKKE-HEIST - Het is de laatste week om in te schrijven bij Maak in Knokke. Ze bieden er een ruim aanbod rond muziek, woord, beeld en dans. 

BREAKING

Stad Brugge investeert in robotmaaiers voor sportvelden

BRUGGE - De stad Brugge investeert in robotmaaiers voor sportvelden. De eerste wordt al gebruikt in Lissewege. Later volgt nog Zeebrugge. Volgend jaar volgen nog andere sportvelden in de Brugse randgemeenten.   

BREAKING

Al heel wat bezwaren rond openbaar onderzoek Ventilus

VLAANDEREN - Nog tot  27 oktober loopt het Openbaar Onderzoek in het dossier van de hoogspanningslijn van Ventilus. Er zijn nu reeds 40 bezwaren binnen. 

BREAKING

Busreiziger gestoken met mes in Gent

GENT - Op de bus van De Lijn werd vrijdag in Gent een man gestoken met een mes, dit in de halsstreek. De verdachte kon door de politie overmeesterd worden. 

BREAKING

Belgian Rally vanmorgen gestart op het Zand in Brugge

BRUGGE - In Brugge zijn deze voormiddag een 100 tal gekke wagens gestart voor de Belgian Rally. De rally duurt drie dagen en doorkruist Zeeuws Vlaanderen en gans ons land.  

BREAKING

Nog dit weekend kermis in Aalter

AALTER - In Aalter is er ook nog dit weekend kermis waar je het lunapark Tiener Club kan vinden.  

BREAKING

Waterzooi van vis op de lunch in Bistro Flandria in Brugge

BRUGGE - In de Bistro Flandria aan de Katelijnebrug bij de jachthaven in Brugge kan je dagelijks genieten van een verzorgde lunch.  

Bekijk meer gerelateerde artikels