Zeeland

Binnenstad Hulst drie dagen verkeerluw voor de Vestingfeesten

HULST (NEDERLAND) - In Hulst in Nederland zijn er van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus de Vestingfeesten. Het centrum zal dan drie dagen verkeersluw zijn.   

Er is dat weekend heel wat te doen met loopwedstrijden, rommelmarkt, optredens en zomercarnaval.  

Bron: Foto┬ęBernine Deramoudt

Bekijk Ook

BREAKING

Ongeval in Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - In de Westerscheldetunnel is het deze namiddag tot een verkeersongeval gekomen waarbij verschillende voertuigen betrokken raakten. Het ongeval is gebeurd in de rijrichting van Borssele.     

BREAKING

Code geel voor zwaar onweer in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Ook in Zeeland (Nederland) werd er vandaag code geel afgekondigd voor zwaar onweer met heel veel regen en windstoten. 

BREAKING

Dit weekend Trappistenweekend in Hulst

HULST (NEDERLAND) - In Hulst in Zeeland in Nederland kan je dit weekend naar het Trappistenweekend. Je kan er een proefglas kopen en een stempelkaart en er mee langs lopen om tal van trappistenbieren te proeven. Alle trappistenbieren zullen er te degusteren zijn. De binnenstad van Hulst wordt voor het event dit weekend verkeersvrij gemaakt. 

BREAKING

Yachtclub Flandria was op clubuitstap naar Zeeland

BRUGGE - De Brugse Yachtclub Flandria was op driedaagse clubuitstap naar Zeeland in Nederland. De yachten hadden een ligplaats in Sas van Gent. De leden van de Yachtclub hebben onder meer een bezoek gebracht aan de haven van Terneuzen.  

BREAKING

Nederlands politiekorps verzorgde concert op de Burg in Brugge

BRUGGE/ NEDERLAND - Op de Burg in Brugge verzorgde een korps van de Nederlandse politie een muzikaal concert onder de bomen. Ze kregen heel wat aandacht aan passanten.  

BREAKING

Tolvrije Westerscheldetunnel op 9 september

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel in Zeeland (Nederland) zal op zaterdag 9 september tolvrij zijn. Het is één van de tolvrije zaterdagen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels