Regio

Maldegem centrum nu woensdag verkeersvrij voor de koers

MALDEGEM - Het is kermisweek in Maldegem met nu woensdag koers. Van 13 tot 20 uur zal het centrum van Maldegem volledig verkeersvrij zijn. De renners moeten er 110 kilometer rijden. De foor is woensdag open vanaf 14 uur.  

Naar aanleiding van de koers zullen ook alle bussen van De Lijn tussen 13 en 20 uur moeten omrijden. Daarbij kunnen ze niet alle haltes aandoen. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Kust verwacht komende twee weken heel wat Waalse toeristen

KUST - De toeristische sector aan de kust verwacht de komende twee weken heel wat volk. De Krokusvakantie voor de Walen start nu pas. Ze zijn gedurende twee weken thuis. Er wordt dinsdag en woensdag heel wat zon verwacht aan de zee.  

BREAKING

Storing van spoorwegovergang tussen Mechelen en Willebroek

MECHELEN/WILLEBROEK - De treinen tussen Mechelen en Willebroek lopen vertragingen op. De oorzaak is een storing van een spoorwegovergang. 

BREAKING

Oostkamp op zondag 12 mei middagstad voor 1.000 kilometer tegen Kanker

OOSTKAMP - Tal van teams zullen in de maand mei terug deelnemen aan de 1.000 kilometer fietstocht door Vlaanderen ten voordele van de actie Kom op tegen Kanker. 

BREAKING

Volgend weekend werken aan de sporen tussen Aarschot en Leuven

AARSCHOT/LEUVEN - Volgend weekend zijn er werken gepland aan de treinsporen tussen Leuven en Aarschot. Er zullen het ganse weekend vervangbussen ingelegd worden tussen beide stations. 

BREAKING

Avanti Knight winnen met 105-78 cijfers

BRUGGE - De basketbalclub Avanti Brugge heeft zaterdagavond met 105-78 cijfers gewonnen tegen Stevoort, dit dankzij een sterke Vandewalle.  

BREAKING

Nu maandag bekendmaking Michelin sterren

BELGIE - Nu maandag is er de bekendmaking van de restaurants met Michelin sterren. Wie krijgt er een ster bij of verliest een ster ? Dat is de grote vraag. 

BREAKING

Plechtigheid voor Oekraïners na twee jaar oorlog

BRUGGE - Op de Burg in Brugge hebben zaterdagnamiddag heel wat Oekraïners verzameld om er een plechtigheid te houden naar aanleiding van 200 jaar oorlog in Oekraïne. Velen hebben intussen hier hun thuis gevonden en kregen een warm welkom in Brugge.  

BREAKING

Popup Boshra nog tot 28 februari onder het Belfort

BRUGGE - Onder het Belfort op de Markt in Brugge is de pop-up Boshra van start gegaan , een zaak in handtassen. De zaak is nog open tot en met 28 februari. 

BREAKING

KPJ Eede, de winnaar van Heist, in stoet in Brugge

BRUGGE - De Brugse Karnavalraad mocht deze namiddag de groep en wagen van KPJ Eede ontvangen. Ze komen van net over de grens en waren de winnaars van de zondagsstoet in Heist.  

BREAKING

Bargeweg ideaal als startplaats voor carnavalsstoet in Brugge

BRUGGE - De Bargeweg is ideaal als startplaats voor de carnavalssstoet in Brugge. De vorige jaren was de start telkens op het Zand. Aan het Bargeweg hebben ze meer plaats om de wagens en groepen op te stellen voor start van de stoet.    

Bekijk meer gerelateerde artikels