Zeeland

Volgende week tolvrije zaterdag in de Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - Enkele malen per jaar is de Westerscheldetunnel op zaterdag tolvrij. De volgende maal is voorzien op zaterdag 28 oktober. Dan is er steeds in beide richtingen extra verkeer.    

De laatste tolvrije zaterdag van dit jaar is 25 november.  

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Onderzoek na overval op supermarkt in Oostburg

OOSTBURG (ZEELAND ) - In het Nederlandse Oostburg werd zondag in de vooravond een overval gepleegd op de supermarkt van Albert Heijn.   

BREAKING

Baloise Ladies Tour start in Hulst en eindigt in Zulte

HULST/ZULTE - De Baloise Ladies Tour wordt volgend jaar gereden van 17 tot en met 21 juli met start in Hulst in Zeeland en aankomst in Deinze.  

BREAKING

Terug schaatsen in Sluis vanaf 16 december

SLUIS - Van 16 december tot en met 7 januari 2024 kan je terug schaatsen in Sluis. De ijspiste keert terug. Voor de kleinsten is er een aparte schaatsbaan met de nodige hulpmiddelen. Je zal er dagelijks terecht kunnen van 11 tot 22 uur.   

BREAKING

Westerscheldetunnel was tijdje dicht door brand

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel was vanavond even dicht voor het verkeer en dit in beide richtingen. De oorzaak was een brand.    

BREAKING

Maldegemnaar overleden in Zeeuwse Cadzand

CADZAND (NEDERLAND) - In het Zeeuwse Cadzand is vandaag een Maldegemnaar om het leven gekomen. De man was er aan het vissen en moet in het water terecht gekomen zijn.   

BREAKING

MUG Heli vandaag opgeroepen naar Zeeuwse Sint-Kruis

SINT-KRUIS - De MUG Heli werd vandaag opgeroepen naar het Zeeuwse Sluis, vlakbij Sint-Laureins. Twee personenwagens waren er op elkaar ingereden. Eén persoon werd door de MUG Heli overgevlogen naar het ziekenhuis AZ Sint-Jan in Brugge.  

BREAKING

Westerscheldetunnel wordt vanaf 2025 tolvrij voor personenvervoer

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel in Zeeland wordt vanaf 2025 tolvrij voor het personenvervoer. Dat is vroeger dan oorspronkelijk verwacht. Er wordt al jaren gepleit om de tunnel tolvrij te maken.  

Bekijk meer gerelateerde artikels