Zeeland

Carnavalsoptocht in Het Sas Van Gent

SAS VAN GENT (NEDERLAND) - In Sas van Gent, net over de grens met ons land, is er zondag 11 februari de carnavalsoptocht doorgegaan. De groepen met hun carnavalswagens vertrokken aan het Suikerplein.  

Er kwamen heel wat groepen uit Zeeuws Vlaanderen om mee te vieren. Velen steken zondagavond de grens over voor de verlichte avondstoet in Maldegem.  

Bron: Foto©Rudy Vande Voorde

Bekijk Ook

BREAKING

Voel je zelfverzekerd over jezelf

BELGIE/NEDERLAND - We doen vaak wel ons best om een beetje goed voor de dag te komen en op die manier voelen we onszelf ook een stuk zelfverzekerder. Je kan op allerlei verschillende manieren jezelf een beetje verzorgen, zodat je weer fris en fruitig de dag aankan. Denk maar aan het verzorgen van je haar, je huid, je nagels en ga zo maar door. De een vindt het bijvoorbeeld heerlijk om hun haar een beetje mooi te stylen in de ochtend en de ander voelt zich helemaal zichzelf als de nagels mooi verzorgd zijn. Zo zijn er ook steeds meer mensen die bijvoorbeeld kiezen voor permanente make-up en met dit nieuwe principe ben je een stuk sneller klaar in de ochtend.

 

 

BREAKING

KPJ Eede meerdere malen in de prijzen op carnaval

EEDE (NEDERLAND) De KPJ Eede uit Zeeuws Vlaanderen in Nederland hebben verschillende malen in de prijzen gevallen tijdens het carnaval. Ze werden eerste op de middagstoet in Heist op zondag en eerste op de avondstoet op zondagavond in Maldegem.   

BREAKING

Els van Hyfte uit Zelzate heeft de hoofdprijs gewonnen van de eindejaarsactie in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuwse Sluis werd de trekking gehouden van de eindejaarsactie. De actie liep van 3 december tot en met 7 januari. Er waren cadeaus, waardebonnen en één hoofdprijs te winnen, voor 1.000 euro shoppen en eten in Sluis.  

BREAKING

Carnavalsoptocht in Het Sas Van Gent

SAS VAN GENT (NEDERLAND) - In Sas van Gent, net over de grens met ons land, is er zondag 11 februari de carnavalsoptocht doorgegaan. De groepen met hun carnavalswagens vertrokken aan het Suikerplein.  

BREAKING

Motoronderdelen voor uw wagen kopen, waar moet u op letten ?

BELGIE/NEDERLAND - Het onderhouden van uw auto is essentieel om ervoor te zorgen dat deze soepel blijft rijden en betrouwbaar blijft. Een van de cruciale aspecten van auto-onderhoud is het regelmatig controleren en vervangen van motoronderdelen. Of u nu een ervaren automonteur bent of een enthousiaste doe-het-zelver, het kopen van de juiste motoronderdelen voor uw auto vereist aandacht voor detail en kennis. In dit artikel bekijken we waar u op moet letten bij het kopen van motoronderdelen voor uw auto.

 

BREAKING

Leuke attentie voor Valentijn in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuwse grensstadje Sluis krijgen de shoppers tijdens het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 februari een leuke attentie naar aanleiding van Valentijn.  

Bekijk meer gerelateerde artikels