Evenementen

BREAKING

Live muziek op zondag en dinsdag bij Old Steamer Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Bistro Old Steamer aan de Rederskaai in Zeebrugge pakt morgen zondag terug uit met live muziek met optreden op het uitgebreid terras van de groep Raw Deal. Ondertussen kan je bij Captain Dirk genieten van een heerlijke cocktail, een glaasje bubbels of sangria.    

Alle artikels

BREAKING

Komend weekend de beste stand up comedians in Koolkerke

KOOLKERKE - Op de site van het Fort van Beieren is er komend weekend van vrijdag tot en met zondag de Open Air Comedy met de beste stand up comedians. 

BREAKING

Nu zondag heel wat te beleven in Bilzen

BILZEN -In het Limburgse Bilzen is er nu zondag heel wat te beleven. Er is een happening rond de kers met verkoop van producten op basis van deze fruitsoort. Deze happening vindt plaats op de site van Alden Biesen (foto). Daar vind je trouwens ook het Martin's Hotel Rentmeesterij. 

BREAKING

Bruges Arabian Horse Event begin september

BRUGGE - De organisatoren van het Bruges Arabian Horse Event hebben hun volgende editie gepland op 4 en 5 september van dit jaar. Het event zal terug doorgaan op de site van Tillegem in Sint-Michiels.      

BREAKING

Groen licht voor Tuindagen in Oostmalle

OOSTMALLE - In Oostmalle in de Kempen worden van 25 tot en met 28 juni Tuindagen gehouden in het domein van het Kasteel Heihuyzen. 

BREAKING

Autoworld Brussel komende maanden in teken van Jaguar E type

BRUSSEL - Autoworld Brussel pakt de komende maanden terug uit met een tijdelijke expo, dit maal rond de Jaguar E type. De expo gaat van start op 4 juni.

BREAKING

BouwXpo Kortrijk in november gaat door !

KORTRIJK - BouwXpo Kortrijk staat geprogrammeerd van 12 tot 14 november en zal doorgaan met de normale bezoekersvolumes. Het was even nagelbijten of deze beurs mocht doorgaan. Het overlegcomité heeft nu groen licht gegeven om alle beurzen opnieuw te laten doorgaan vanaf 30 juli 2021.

 

BREAKING

Nu zondag Bunkerdag

KUST - In de provincie West-Vlaanderen kan je nu zondag een bezoek brengen aan 23 bunkers. Ze staan voornamelijk aan de kustlijn. De bunkerdag lokt in normale omstandigheden tienduizend bezoekers.

BREAKING

Ook dit jaar geen Kookeet in Brugge

BRUGGE - Ook dit jaar zal er geen Kookeet kunnen plaatsvinden omwille van Corona. De chefs moeten nu inzetten op de heropening van hun zaak na een lange Corona lockdown.

BREAKING

Deze zomer terug Theater aan Zee

OOSTENDE - Deze zomer is er terug Theater aan Zee met voorstellingen op verschillende locaties in het centrum van Oostende.  

Bekijk volgende pagina