Evenementen

BREAKING

Ticketverkoop gestart voor Fleuramour in Bilzen

BILZEN - In Bilzen is er van 22 tot en met 25 april het event Fleuramour. De ticketverkoop voor het bloemenfestival is intussen gestart. Er worden terug vele duizenden bezoekers verwacht op deze unieke locatie.    

Alle artikels

BREAKING

Golden Years fuif op zaterdag 22 april in Brugge

BRUGGE - Op zaterdag 22 april is er terug de Golden Years fuif in het Entrepot in Brugge. Die avond draaien drie dj's de hits van de jaren zestig tot en met negentig. De voorverkoop loopt goed.   

BREAKING

Voorverkoop Golden Years Brugge fuif loopt vlot

BRUGGE - Op zaterdag  22 april is er in het Entrepot in Brugge de Golden Years fuif met de gouden hits van de jaren zestig tot negentig. De kaarten kosten 12 euro in voorverkoop en die voorverkoop verloopt vlot.  

BREAKING

Oktoberfest in Jabbeke

JABBEKE - Op het Klein Strand in Jabbeke wordt op zaterdag 8 oktober het Oktoberfest gehouden. Er staan heel wat optredens op het programma.    

BREAKING

Nu zondag Blaaskapellenfestival op Brugse Kaasmarkt

BRUGGE - Op het Zand in Brugge is er nu zondag Kaasmarkt. Je kan er terecht van 9.30 tot 18 uur. Er zijn meer dan 60 kaasstanden met heel wat lekkere en unieke kazen. 

BREAKING

Morgen maandag Festival van de Noordzee in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Morgen maandag is het in Zeebrugge Festival van de Noordzee. Een dag lang wordt de Noordzeevis in de kijker gezet. De organisatoren verwachten heel wat volk.    

BREAKING

Nog tot en met morgen maandag Rijvers Festival in Lovendegem

LOVENDEGEM - Nog tot en met morgen is er in Lovendegem het Rijvers Festival. Vanavond verwachten ze Laura Tesoro en Regi.  

BREAKING

Vandaag en morgen Kantdagen in Brugge

BRUGGE - Vandaag en morgn gaan de Kantdagen door, niet langer meer op het Walplein in Brugge maar dit jaar in het Kantcentrum aan de Balstraat. 

BREAKING

Eind september 25e editie van Fleuramour in Bilzen

BILZEN - In het prachtige decor van het Kasteel van Alden Biesen in Bilzen wordt van 23 tot en met 26 september het event Fleuramour gehouden met maar liefst 150.000 bloemen. 

BREAKING

Morgen start van Jungle Jumpdays in Kessel Lo

KESSEL LO - In het provinciaal domein van Kessel Lo zijn er van morgen woensdag tot en met zondag 7 augustus de Jungle Jumpdays. Je kan er meer dan veertig springkastelen vinden waarbij ook enkele met water wat leuk is bij de zomerse temperaturen. 

Bekijk volgende pagina