Evenementen

BREAKING

Schaatsen en winterbar aan het Brugse Minnewater

BRUGGE - Aan het Brugse Minnewater kan je schaatsen tot en met zondag 7 januari 2024. Het gaat om een kunstschaatspiste. Bij de piste kan je de Winterbar Vorst vinden voor lekkere drankjes en hapjes.   

Alle artikels

BREAKING

Zoute Grand Prix verwacht terug vele duizenden bezoekers

KNOKKE-HEIST - De organisatoren van de Zoute Grand Prix, van donderdag 5 tot en met zondag 8 oktober, verwachten terug vele duizenden bezoekers. In twee strandpaviljoenen zal terug een veiling gehouden worden met dit jaar maar liefst 145 loten.  

BREAKING

Lifestyle tuinbeurs aan kasteel van Ooidonk van 22 tot 24 september

DEINZE - Aan het kasteel van Ooidonk,vlakbij Sint Martens Latem, wordt van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september een Lifestyle tuinbeurs gehouden. De organisatoren verwachten 110 exposanten. Het moet de grootste editie worden.  

BREAKING

Belgisch Bierweekend in Brussel

BRUSSEL - Op de Grote Markt in Brussel wordt van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september het Belgisch Bierweekend gehouden met deelname van 49 brouwerijen die er hun bieren laten degusteren. 

BREAKING

Dit weekend Bollekesfeesten in Antwerpen

ANTWERPEN - In Antwerpen zijn er dit weekend Bollekesfeesten. Alles gaat door op de Grote Markt, de Groenplaats en Steenplein. Vandaag is er een optreden van Jaap Resema. 

BREAKING

Morgen en zaterdag Lichtfeest in Lissewege

LISSEWEGE - Morgen vrijdag en zaterdag is er voor de 23e maal het jaarlijkse Lichtfeest in Lissewege. Die avond wordt alle licht in het witte polderdorp gedoofd en zorgen kaarsjes in de straten voor de nodige sfeer.  

BREAKING

Ticketverkoop gestart voor Fleuramour in Bilzen

BILZEN - In Bilzen is er van 22 tot en met 25 april het event Fleuramour. De ticketverkoop voor het bloemenfestival is intussen gestart. Er worden terug vele duizenden bezoekers verwacht op deze unieke locatie.    

BREAKING

Golden Years fuif op zaterdag 22 april in Brugge

BRUGGE - Op zaterdag 22 april is er terug de Golden Years fuif in het Entrepot in Brugge. Die avond draaien drie dj's de hits van de jaren zestig tot en met negentig. De voorverkoop loopt goed.   

BREAKING

Voorverkoop Golden Years Brugge fuif loopt vlot

BRUGGE - Op zaterdag  22 april is er in het Entrepot in Brugge de Golden Years fuif met de gouden hits van de jaren zestig tot negentig. De kaarten kosten 12 euro in voorverkoop en die voorverkoop verloopt vlot.  

BREAKING

Oktoberfest in Jabbeke

JABBEKE - Op het Klein Strand in Jabbeke wordt op zaterdag 8 oktober het Oktoberfest gehouden. Er staan heel wat optredens op het programma.    

Bekijk volgende pagina