Evenementen

BREAKING

Geen Hof en Huis meer dit jaar omwille van Corona

TORHOUT - Het event Hof en Huis kan dit jaar niet meer georganiseerd worden omwille van de Corona maatregelen. Al meerdere malen werd het event uitgesteld en nu was het tweede weekend van september gepland. 

Alle artikels

BREAKING

Ganse zomer expo 75 jaar Suske en Wiske in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge is er de ganse zomer de expo 75 jaar Suske en Wiske. De expo start op 1 juli en zal plaats vinden op verschillende locaties gespreid over de badstad.   

BREAKING

Geen sneukeltoer dit jaar in Adegem

ADEGEM - Omwille van de Corona maatreglen heeft de Landelijke Gilde de 25e editie van hun sneukeltoer geschrapt van de kalender. Die toer was gepland op 5 juli. 

BREAKING

Twee alternatieve data voor Hof en Huis in Torhout

TORHOUT - De organisatoren van de expo Hof en Huis in het kasteeldomein d' Aertrycke in Torhout hebben voor dit jaar 165 deelnemers. Ze willen dan ook hun event op een veilige manier laten doorgaan. De geplande editie moest omwille van Corona uitgesteld worden.  

BREAKING

Groen licht voor Beeldenroute in Lissewege

LISSEWEGE - De organisator van de Beeldenroute in Lissewege Gratien Dendooven heeft groen licht gegeven van de stad Brugge voor zijn event dat op 10 juli start.

BREAKING

Nieuwpoort schrapt alle zomerevents tot eind augustus

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort schrappen ze de komende zomer heel wat events tot eind augustus. Het gaat om events die heel wat volk lokken.

BREAKING

Geen Paardenmarkt in Torhout

TORHOUT - In Torhout mogen tot eind juni geen evenementen gehouden worden. De Paardenmarkt van eind juni mag dan ook niet doorgaan.

BREAKING

Maldegem denkt aan een drive in bioscoop voor komende zomer

MALDEGEM - De gemeente Maldegem denkt om de komende zomer een drive in bioscoop te organiseren waarbij iedereen op Corona veilige manier kan genieten van een film in de wagen. 

BREAKING

Geen kermisweekend eind juni in Koolkerke

KOOLKERKE - Het Feestcomité van Koolkerke heeft het kermisweekend van 26 tot 28 juni geschrapt.

BREAKING

Foodevent Loppem uitgesteld naar 2021

LOPPEM - Het geplande Foodevent dat zou plaats vinden tijdens het Sinksenweekend op het kasteeldomein van Loppem wordt afgelast omwille van de Corona maatregelen. Er waren voor de Corona tijden al 65 inschrijvingen binnen van standhouders.  

Bekijk volgende pagina