Evenementen

BREAKING

Begin mei foto expo See the Music in Brugse Astridpark

BRUGGE - Tijdens het weekend van 1 en 2 mei zal de Brugse hobbyfotograaf Johan Vanparys zijn werk tentoon stellen in het Brugse Astridpark.

Alle artikels

BREAKING

FC De Kampioenen zoektocht binnenkort in Poperinge

POPERINGE - In Poperinge pakken ze van 15 mei tot 31 juli uit met een zoektocht rond de populaire tv reeks FC De Kampioenen.

BREAKING

tVaartje Lissewege zoekt nog meer kunstenaars

LISSEWEGE - Voor de elfde maal worden deze zomer de poorten open gezwaaid van tVaartje, een kunstcentrum voor mensen met en zonder beperking.

BREAKING

Koksijde plant in september terug Koket

KOKSIJDE - Van 24 tot en met 27 september wordt in Koksijde de vierde editie gehouden van Koket. Floristen zorgen voor de mooiste bloemencreaties.

BREAKING

Brugse kerstmarkt dit jaar op drie locaties

BRUGGE - Het Brugs Handels Centrum mag ook dit jaar van de Stad Brugge terug de kerstmarkt organiseren. Dit event zal gehouden worden op drie locaties.

BREAKING

De beurs Countryside in Gent dt jaar pas in december

GENT - De populaire beurs Countryside zal dit jaar niet plaats vinden in november zoals gewoonlijk.Ze kiezen nu voor de periode van 2 tot 5 december. 

BREAKING

Geen jaarmarkt en Winterfoor in Geraardsbergen dit jaar

GERAARDSBERGEN - Omwille van de Coronamaatregelen worden ook dit jaar een aantal events geschrapt in Geraardsbergen.

BREAKING

Gent wil nog dit jaar Lichtfestival organiseren

GENT - De stad Gent wil nog dit jaar het Lichtfestival organiseren. Het was gepland eind januari maar omwille van de Coronamaatregelen werd het afgelast.

BREAKING

Geen Auto Retro eind deze maand in Roeselare

ROESELARE - Er komt eind deze maand geen nieuwe editie van Auto Retro in Roeselare. Het was gepland op 30 en 31 januari maar omwille van de coronamaatregelen kan het niet doorgaan.  

BREAKING

Flanders Horse Expo verschuift naar najaar

GENT - De organisatoren van de Flanders Horse Expo hebben hun organisatie verplaatst naar het najaar. Het staat jaarlijks gepland in de maand maart. 

Bekijk volgende pagina