Evenementen

BREAKING

China Light keert deze winter terug naar Zoo Antwerpen

ANTWERPEN - China Light, het lichtfestival met dit jaar als thema Alice in Wonderland, keert deze winter terug naar de Zoo Antwerpen. Van 3 december tot 16 januari  2022 is het dagelijks te bewonderen. 

Alle artikels

BREAKING

Terug een Golden Years fuif dit jaar

SINT-KRUIS - Na een onderbreking door Corona kan de Golden Years fuif eindelijk terug doorgaan. Die staat gepland op 27 november en zal plaats vinden in het Schuttershof in Sint-Kruis waar destijds alles gestart is.  

BREAKING

Shantykoor viert 20 jarig bestaan met optreden

BLANKENBERGE - Het Shantykoor van Blankenberge bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd met een concert in de Saveryszaal van het Casino. Sinds 2000 brengt het koor de traditionele zeemansliederen.     

BREAKING

Vanaf volgende week zondag terug rommelmarkt in de Eikel in Zwevezele

ZWEVEZELE - Al vele jaren zijn de rommelmarkten in de Eikel in Zwevezele een begrip. Er komt telkens heel wat volk voor het zeer ruime aanbod. 

BREAKING

Nieuwpoort heeft deze maand heel wat te bieden

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort hebben ze deze maand heel wat te bieden. Er is de maand van de garnaal waarbij toerisme Nieuwpoort een handige brochure heeft met tips over de Nieuwpoortse garnalen.   

BREAKING

Da'Smakt start morgen zondag pas om 12 uur

DAMME - Door de regen en de wind zal het culinaire festival Da'Smakt morgen zondag pas om 12 uur starten en niet om 10 uur zoals gepland. In de voormiddag wordt nog slecht weer verwacht. 

BREAKING

Twee koopweekends in Brugge

BRUGGE - Het Brugs Handelscentrum pakt dit en volgend weekend uit met koopweekends met voorstelling van de nieuwste herfst- en wintercollectie. Dit weekend houden ook de handelaars van de Smedenstraat hun koopweekend. Het wisselvallige weer zal heel wat volk lokken naar de winkels.    

BREAKING

Morgen dag van de klant in de bib van De Haan

DE HAAN - Het is morgen dag van de klant, ook in de bibliotheek. Er is de ganse dag heel wat te beleven. In de voormiddag is er de opening van de vernieuwde jeugdafdeling.  

BREAKING

Live muziek op zondag en dinsdag bij Old Steamer Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Bistro Old Steamer aan de Rederskaai in Zeebrugge pakt morgen zondag terug uit met live muziek met optreden op het uitgebreid terras van de groep Raw Deal. Ondertussen kan je bij Captain Dirk genieten van een heerlijke cocktail, een glaasje bubbels of sangria.    

BREAKING

Komend weekend de beste stand up comedians in Koolkerke

KOOLKERKE - Op de site van het Fort van Beieren is er komend weekend van vrijdag tot en met zondag de Open Air Comedy met de beste stand up comedians. 

Bekijk volgende pagina