Foodtruckfestival

BREAKING

Chefs on Tour pakt uit met nieuw foodtruckfestival in Torhout

TORHOUT - In Torhout wil Chefs on Tour volgend jaar van 12 tot en met 14 juni een nieuw foodtruckfestival organiseren. De organisatoren zijn op zoek naar coole foodtrucks met uiteenlopende producten.

Alle artikels

BREAKING

Volgend weekend Streetfood Festival in Blankenberge

BLANKENBERGE - In Blankenberge wordt volgend weekend aan de yachthaven het Streetfood Festival gehouden. Je zal er op zaterdag en zondag tal van mobiele keukentjes vinden met heerlijke specialiteiten en dranken. 

BREAKING

Vandaag start Kantien Royal Foodtruck Festival

TIELT -Aan de Europahal in Tielt wordt van vandaag tot en met zondagavond het Kantien Royal Foodtruckfestival gehouden.   

BREAKING

Vandaag zondag Foodstival in Izegem

IZEGEM - In Izegem wordt vandaag zondag op de parking van de brandweer het foodtruckfestival Foodstival gehouden. Er zijn tussen 12 en 22 uur heel wat mobiele keukentjes te vinden.  

BREAKING

Nog tot en met morgen avond Sounds Delicious

BRUGGE - Op het Gandhiplein in Brugge wordt nog tot en met morgen zondag het musical foodtruckfestival Sounds Delicious gehouden.  

BREAKING

Morgen vrijdag gaat Sounds Delicious van start

BRUGGE - Aan het Gandhiplein in Brugge Sint-Jozef start morgen het driedaagse musical foodtruckfestival Sounds Delicous. Er zijn drie dagen tal van mobiele keukentjes te vinden en er zijn muzikale optredens.

BREAKING

Mobiele keukentjes op Sounds Delicious in Brugge

BRUGGE - Op het Gandhiplein in Brugge is er van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus het musical foodtruckfestival Sounds Delicious.

BREAKING

Buon Appetito volgend weekend op Musical Sounds Delicious

BRUGGE - Op het Gandhiplein in Sint-Jozef wordt volgend weekend het Musical Sounds Delicious Foodtruckfestival gehouden. Stilletjes aan raken meer namen bekend van de deelnemers.      

BREAKING

Nog tot 22 uur Hap Foodtruckfestival in Bredene

BREDENE - Op het domein Paelsteenveld in Bredene is er nog tot vanavond om 22 uur het Hap Foodtruckfestival.

BREAKING

Vandaag Hap foodtruckfestival op het Paelsteenveld in Bredene

BREDENE - Vandaag verwachten de organisatoren van het Hap Foodtruckfestival in Bredene nog heel wat volk na de tegenvaller van gisteren. Na de hitte was nu de regen de spelbreker voor heel wat events. Zo noteerden ook de Gentse feesten al 190.000 bezoekers minder dit jaar. 

Bekijk volgende pagina