Kerstevenementen

BREAKING

Winter in Antwerpen lokte 1,3 miljoen bezoekers

ANTWERPEN - In Antwerpen lokte het event Winter in Antwerpen 1,3 miljoen bezoekers. Er was de kerstmarkt, de winterbars, de mooi aangeklede pleinen, de ijspiste en het reuzenrad. Het waren vooral Belgen die kozen voor een dagje Antwerpen.   

Alle artikels

BREAKING

Morgen laatste avond Wintergloed in Brugge

BRUGGE - Morgen zondag komt er een einde aan alle winterse events. Voor het laatst kan je nog naar het lichtbelevingsparcours tussen het Minnewater waar je de schaatspiste en winterbar Vorst kan vinden en het BMCC op het Beursplein via de Boeveriestraat.  

BREAKING

Frederiek Van Pamel wint wedstrijd mooiste kerstversiering

BRUGGE - De Stad Brugge heeft ook dit jaar een wedstrijd gehouden voor de mooiste kerstversiering bij handelspanden. Er waren 34 deelnemers dit jaar of 17 meer dan vorig jaar.  

BREAKING

Gezellig druk in Winterland Hasselt

HASSELT - De kerstvakantie is gestart en velen trekken er vanavond al op uit. Op Winterland in Hasselt was het gezellig druk. Er zijn de vele kraampjes, het reuzenrad en tal van foorattracties.  

BREAKING

SOS Wonderkinderen schenkt cheque aan school Wonderwijs

ASSEBROEK - De mensen van SOS Wonderkinderen en Caroline van Café Het Nieuw Gemeentehuis trokken deze week naar de school Wonderwijs in de Sint-Kristoffelstraat in Assebroek. De SOS Wonderkinderen had vorig weekend op de succesvolle kerstmarkt van Caroline gestaan en flink wat verkocht.    

BREAKING

Nu zaterdag start van Wintersfeer in Damme

DAMME - In Damme start nu zaterdag 24 december het event Wintersfeer. Daar kan je prachtige bloemencreaties bewonderen van Bruggeling Frederiek Van Pamel. Zijn creaties zijn tot en met zondag 8 januari 2023 te bewonderen in het vroegere Sint-Janshospitaal en het Stadslab Nest.   

BREAKING

Kerst in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort kan je tijdens de kerstvakantie heel wat beleven. Er is de Chalet Babette in de Lombardsijdestraat met op Kerstdag in de voormiddag oesters met champagne en bezoek van de Kerstman. Morgen is er Single Bells. Verder is er de nostalgische carrousel.      

BREAKING

Nog tot en met 8 januari Winter Wonderland in Hasselt

HASSELT - In Hasselt is er nog tot en met zondag 8 januari 2023 Winter Wonderland met ijspiste, reuzenrad, schuifaf, kerstmarkt met 50 chalets en het Huis van de Kerstman. De Kerstman vind je maar tot 30 december. Je kan er tal van specialiteiten uit diverse landen eten.  

BREAKING

Morgen zaterdag kerstmarkt in Sint-Pieters

BRUGGE - Morgen zaterdag 17 december is er kerstmarkt op het plein aan de Pauluskerk in Sint-Pieters. Je zal er terecht kunnen vanaf 14 uur. Verschillende verenigingen uit Sint-Pieters hebben een verkoopstandje met leuke geschenken en heel wat lekkers.   

BREAKING

Morgen vrijdag start van Winter in Poperinge

POPERINGE - In Poperinge is er morgen vrijdag de start van Winter in Poperinge. Er is heel wat te beleven in de hoppestad gaande van de overdekte kerstmarkt, muzikaal podium, een nostalgische rupsbaan tot een lachspiegeldoolhof.   

Bekijk volgende pagina