Kerstevenementen

BREAKING

Winterpret in Blankenberge morgen vrijdag van start

BLANKENBERGE - Op het Leopold III plein in Blankenberge gaat morgen vrijdag het event Winterpret van start. Er is een schaatspiste, winterbar, kerstmarkt en tal van kermisattracties waaronder de kindermolen Route 66.  

Alle artikels

BREAKING

Smullen op de Brugse kerstmarkt

BRUGGE - Het bleef vandaag droog en dat was ideaal voor de kerstmarkten op het Simon Stevinplein en de Markt maar ook voor de kerstfoor in het Koning Albertpark. 

BREAKING

Kerst Nocturne bij Art in Glass in Brugge

BRUGGE - Art in Glass van Marcel Vlamynck uit de Peraltastraat in Brugge zal op zaterdag 9 december een kerstnocturne houden in het atelier. Samen met zijn dochter Anneleen blaast hij glas. Bijzonder mooi zijn de glazen kerstballen. 

BREAKING

Kerstmarkten in Sint-Pieters

BRUGGE - In december zijn er terug kerstmarkten in Sint-Pieters. Op dinsdag 19 december is er een kerstmarkt in het woonzorgcentrum de Vliedberg in Sint-Pieters.  

BREAKING

Dit jaar geen Kerstmagie in Torhout

TORHOUT - In het Kasteel van Wijnendale in Torhout zal er dit jaar geen Kerstmagie zijn. De opvoeringen van Marie Antoinette liepen tot begin oktober en meten ombouwen voor Kerstmagie zou niet meer lukken.  

BREAKING

Winter in Antwerpen lokte 1,3 miljoen bezoekers

ANTWERPEN - In Antwerpen lokte het event Winter in Antwerpen 1,3 miljoen bezoekers. Er was de kerstmarkt, de winterbars, de mooi aangeklede pleinen, de ijspiste en het reuzenrad. Het waren vooral Belgen die kozen voor een dagje Antwerpen.   

BREAKING

Morgen laatste avond Wintergloed in Brugge

BRUGGE - Morgen zondag komt er een einde aan alle winterse events. Voor het laatst kan je nog naar het lichtbelevingsparcours tussen het Minnewater waar je de schaatspiste en winterbar Vorst kan vinden en het BMCC op het Beursplein via de Boeveriestraat.  

BREAKING

Frederiek Van Pamel wint wedstrijd mooiste kerstversiering

BRUGGE - De Stad Brugge heeft ook dit jaar een wedstrijd gehouden voor de mooiste kerstversiering bij handelspanden. Er waren 34 deelnemers dit jaar of 17 meer dan vorig jaar.  

BREAKING

Gezellig druk in Winterland Hasselt

HASSELT - De kerstvakantie is gestart en velen trekken er vanavond al op uit. Op Winterland in Hasselt was het gezellig druk. Er zijn de vele kraampjes, het reuzenrad en tal van foorattracties.  

BREAKING

SOS Wonderkinderen schenkt cheque aan school Wonderwijs

ASSEBROEK - De mensen van SOS Wonderkinderen en Caroline van Café Het Nieuw Gemeentehuis trokken deze week naar de school Wonderwijs in de Sint-Kristoffelstraat in Assebroek. De SOS Wonderkinderen had vorig weekend op de succesvolle kerstmarkt van Caroline gestaan en flink wat verkocht.    

Bekijk volgende pagina