Kerstevenementen

BREAKING

Volgende week zaterdag start Kersthappening in Blankenberge

BLANKENBERGE - Verschillende carnavalsverenigingen van Blankenberge slaan de handen in elkaar voor de Kersthappening die van 14 december tot en met 5 januari 2020 gehouden wordt.     

Alle artikels

BREAKING

Nostalgie Christmas Parade in Roeselare op 26 december

ROESELARE - Op donderdag 26 december wordt in Roeselare de Nostalgie Christmas Parade gehouden. De parade trekt die namiddag vanaf 17 uur door de straten van de Rodenbachstad en zal met hun praalwagens en kleurrijke figuranten heel wat volk lokken.  

BREAKING

Winter in het park in het Leopoldpark in Oostende

OOSTENDE - In het Leopoldpark in Oostende is er Winter in het Park. Nog tot en met 5 januari 2020 kan je er een bezoek brengen aan de kerstmarkt of schaatsen op de vijver.

BREAKING

Winter in Antwerpen vandaag van start

ANTWERPEN - In Antwerpen is vandaag Winter in Antwerpen gestart, het eindejaarsevent dat jaarlijks heel wat volk lokt.

BREAKING

Uniek kersttafereel in Jabbeke

JABBEKE - Langs de Gistelsesteenweg 222 in Jabbeke is er momenteel een uniek kersttafereel te bewonderen. 

BREAKING

Leuven maakt zich op voor eindejaarperiode

LEUVEN - In Leuven worden enkele drukke weken verwacht met de eindejaarperiode. Met de website zonaarleuven kan je snel achterhalen waar je kan parkeren en wanneer er gratis bussen zijn tussen de randparkings en de stad.  

BREAKING

Kerstmarkt aan de Dijle gestart in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen is vrijdag de kerstmarkt aan de Dijle gestart. Vier weekends lang kan je aan de Haverwerf naar de kerstmarkt waar je mooie geschenken kan vinden maar ook heel wat lekkers kan kopen. 

BREAKING

Morgen en zondag Kerkmarkt in Brugge

BRUGGE - Zes Brugse handelszaken organiseren morgen zaterdag en zondag de derde editie van hun Kerkmarkt. Je kan er tal van geschenken kopen maar ook genieten van een glaasje champagne.

BREAKING

Nu zondag Midwinterfeest met nieuwe kerststal

BRUGGE - In de Balstraat in Brugge wordt nu zondag het Midwinterfeest gehouden met leuke standjes, ambachtslui, muziek en folklore.  

BREAKING

Kerstmarkt in Zottegem start morgen vrijdag

ZOTTEGEM - In het centrum van Zottegem zal er vanaf morgen vier weken lang kerstmarkt zijn. De komende weken zal de kerstmarkt telkens open zijn van donderdag tot en met zondag.  

Bekijk volgende pagina