Rommelmarkten

BREAKING

Komend weekend rommelmarkt in Duinbergen

DUINBERGEN - Komend weekend is er een rommelmarkt in Duinbergen. Op zaterdag en zondag wordt gestart om 6 uur. 

Alle artikels

BREAKING

Morgen woensdag rommelmarkt in Blankenberge

BLANKENBERGE - in Blankenberge wordt morgen woensdag rommelmarkt gehouden aan de Graaf Jansdijk. Het gaat om een organisatie van de Handelaars van Oostkant Pier.  

BREAKING

Nu zondag grote rommelmarkt in Grammene

GRAMMENE - In Grammene, deelgemeente van Deinze, wordt nu zondag 15 augustus een grote rommelmarkt gehouden met een ruim aanbod over vier kilometer.  

BREAKING

Nu zondag rommelmarkt in Adegem

ADEGEM - In Adegem, deelgemeente van Maldegem, wordt nu zodag 18 juli een grote rommelmarkt gehouden op de parking van het Cultureel Centrum het Hogen Pad.    

BREAKING

Op zondag 4 juli Zandfeesten in Brugge

BRUGGE - Op zondag 4 juli wordt Vlaanderens grootste rommel- en prondelmarkt gehouden. Alles vindt plaats op en rond het Zand. Na het overlijden van Eric Lowyck zet Hedwig Demeulenaere de organisatie verder.  

BREAKING

Geen rommelmarkt aan de Zeven Torentjes in juni

ASSEBROEK - De organisatoren van de jaarlijkse rommelmarkt aan de Zeven Torentjes in Assebroek van 20 juni hebben aangekondigd om hun event af te lassen. 

BREAKING

Geen rommelmarkt op 20 september in Veldegem

VELDEGEM - Op zondag 20 september was er een rommelmarkt gepland in Veldegem.

BREAKING

Snuffelland start nu zondag opnieuw

WEELDE - De overdekte markt Snuffelland in Weelde Statie gaat nu zondag opnieuw van start. Ze zijn sinds 1988 een echt begrip maar lagen stil omwille van de lange Corona lockdown.   

BREAKING

Rommelmarkt in Beitem tijdelijk afgelast

ROESELARE - De stad Roeselare heeft een tijdelijk verbod gegeven voor de organisatie van de rommelmarkt in Beitem. Daar wordt wekelijks op zondag een grote rommelmarkt gehouden.

BREAKING

Vandaag geen rommelmarkt op Park Costa in Bredene

BREDENE - Op heel wat plaatsen stond aangekondigd dat er vandaag rommelmarkt zou zijn op Park Costa in Bredene. Door de Corona maatregelen werd die rommelmark afgelast. 

Bekijk volgende pagina