Rommelmarkten

BREAKING

Vandaag naar de rommelmarkt in Den Eikel in Zwevezele

ZWEVEZELE - In de vroegere fabriek Den Eikel aan de Brugsesteenweg in Zwevezele kan je vandaag naar de overdekte rommelmarkt, goed voor drieduizend vierkante meter. 

Alle artikels

BREAKING

Eerstvolgende rommelmarkt in Den Eikel op zondag 12 januari

ZWEVEZELE - Op zondag 12 januari is er rommelmarkt in Zwevezele in het fabriekspand van Den Eikel. Er is een aanbod op 3000 vierkante meter overdekte ruimte.  

BREAKING

Nu donderdag 26 december rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In de vroegere Fabriek Den Eikel in Zwevezele wordt op tweede kerstdag, donderdag 26 december, terug een rommelmarkt gehouden met een aanbod in een 3000 vierkante meter overdekte ruimte.   

BREAKING

Naar de rommelmarkt in Zwevezele op 26 december

ZWEVEZELE - Op donderdag 26 december is er opnieuw rommelmarkt in Fabriek Den Eikel in Zwevezele. Ze verwachten die dag tussen 7 en 17 uur heel wat volk. 

BREAKING

Nu zondag overdekte rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - Nu zondag is er overdekte rommelmarkt in Fabriek Den Eikel aan de Brugsesteenweg in Zwevezele. Er is 3000 vierkante meter met aanbod. Je kan er ook maar alles vinden waar je op zoek naar bent.   

BREAKING

Nu zondag nieuwe rommelmarkt in Den Eikel in Zwevezele

ZWEVEZELE - Nu zondag 8 december is het terug rommelmarkt in de Fabriek Den Eikel aan de Brugsesteenweg in de Hille- Zwevezele.

BREAKING

Nu zondag opnieuw rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In de vroegere fabrieksgebouwen van Den Eikel aan de Brugsesteenweg in Zwevezele is er nu zondag opnieuw rommelmarkt. Er is om de veertien dagen een 3.000 vierkante meter overdekte winterrommelmarkt.  

BREAKING

Nu zondag opnieuw rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In de vroegere fabriek Den Eikel aan de Brugsesteenweg in Zwevezele wordt nu zondag opnieuw rommelmarkt gehouden. Er is een ruim aanbod met een 3000 vierkante meter grote fabriekshal.

BREAKING

Rommelmarkt in Zwevezele lokt heel wat volk

ZWEVEZELE - De rommelmarkten in de vroegere meubelfabriek De Eikel aan de Brugsesteenweg op de Hille in Zwevezele lokken heel wat volk. Er is om de twee weken een ruim aanbod met 3000 vierkante meter.  

BREAKING

Nu ook rommelmarkt op wekelijkse dinsdagmarkt in Sijsele

SIJSELE - In Sijsele is er wekelijks op dinsdagnamiddag marktdag aan de kerk van Sijsele. Tegelijkertijd is er nu ook rommelmarkt tot eind februari. 

Bekijk volgende pagina