Rommelmarkten

BREAKING

Nu zondag indoor rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In de vroegere meubelfabriek De Eikel langs de Brugsesteenweg in Zwevezele is er nu zondag terug een indoor rommelmarkt. Je kan er terecht vanaf 8.30 uur met een ruim aanbod. 

Alle artikels

BREAKING

Nu zondag Zandfeesten in Brugge

BRUGGE - Nu zondag zijn er op het Zand in Brugge de Zandfeesten, de derde en laatste editie van deze zomer van de succesvolle rommel- en brocantemarkt. Het is de drukste editie want de meesten zijn terug van vakantie. Er is terug een ruim aanbod. 

BREAKING

Nu zondag terug indoor rommelmarkt in Den Eikel in Zwevezele

ZWEVEZELE - Nu zondag 11 september is er terug indoor rommelmarkt in Den Eikel in Zwevezele. Je kan er een ruim aanbod vinden.    

BREAKING

Nu zondag rommelmarkt in Balgerhoeke

BALGERHOEKE - In Balgerhoeke is er nu zondag 28 augustus een grote rommelmarkt. Van 6 tot 17 uur vind je de deelnemers in de Pastoor Bontestraat. 

BREAKING

Nu zondag grote rommelmarkt in Jabbeke

JABBEKE - In Jabbeke is er nu zondag 28 augustus een grote rommelmarkt in het dorpscentrum. Deze rommelmarkt is reeds aan de 32e editie toe. 

BREAKING

Berkenhof in Assebroek pakt uit met rommelmarkt in de tuin

ASSEBROEK - De service residentie Berkenhof in de Daverlostraat in Assebroek pakt op zondag 11 september uit met een rommelmarkt, dit in de tuin. 

BREAKING

Vandaag terug Zandfeesten in Brugge

BRUGGE - Vandaag kan je in Brugge naar de Zandfeesten met een grote rommelmarkt op het Zand tot op de Buiten Begijnenvest. Er is een bijzonder ruim aanbod. Het is al jaren gekend als de grootste rommelmarkt van Vlaanderen.   

BREAKING

Morgen zondag rommelmarkt in Lapscheure

LAPSCHEURE - In de Damse deelgemeente Lapscheure is er morgen zondag rommelmarkt in drie verschillende straten van het dorp. De organisatie is in handen van Jovan. 

BREAKING

Morgen dinsdag grote rommelmarkt in Maldegem Kleit

MALDEGEM - In Maldegem Kleit is er morgen dinsdag een grote rommelmarkt. Vanaf de vroege uurtjes kan je er terecht. Er zijn 750 standhouders dit jaar met een zeer ruim aanbod.  

BREAKING

Eerste rommelmarkt op Stationsplein in Heist meteen schot in de roos

HEIST - De uitbaters van de krantenzaak 't Gazetje en van café Terminus sloegen de handen in elkaar voor een eerste rommelmarkt op het Stationsplein in Heist. 

Bekijk volgende pagina