Rommelmarkten

BREAKING

Nu zondag overdekte rommelmarkt in de Eikel in Zwevezele

ZWEVEZELE - Nu zondag 26 maart is er in de Eikel in Zwevezele een overdekte rommelmarkt met een ruim aanbod. Je kan er terecht aan de Brugsesteenweg van 9 tot 17 uur.   

Alle artikels

BREAKING

Komend weekend rommelmarkt in Roeselare

ROESELARE - Komend weekend organiseert de vzw Thailandia een rommelmarkt in Roeselare. De rommelmarkt zal op zaterdag en zondag doorgaan.     

BREAKING

Rommelmarkt in Vivenkapelle op 20 augustus

VIVENKAPELLE - Op 20 augustus organiseert het Feestcomité van Vivenkapelle terug hun Landeljik Feest met rommelmarkt. Vanaf nu kan je inschrijven voor de rommelmarkt. 

BREAKING

17e editie van Pleinfeesten op 4 juni

SINT-ANDRIES - In Sint-Andries wordt op zondag 4 juni de 17e editie gehouden van de Pleinfeesten. Er is dan rommelmarkt langs de Jan Breydellaan en zijstraten met een ruim aanbod.  

BREAKING

Ook vandaag indoor rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - Ook vandaag is er indoor rommelmarkt in Zwevezele, dit in de gebouwen van de vroegere meubelfabriek de Eikel langs de Brugsesteenweg. Je kan er nog terecht tot 17 uur.     

BREAKING

Vandaag indoor rommelmarkt in Veurne

VEURNE - In de zaal Furnevent in Veurne is er vandaag een indoor rommelmarkt. Je kan er nog tot 17 uur terecht. Er is een ruim aanbod. Het gaat om een organisatie van de vzw Thailandia. Zij organiseren wekelijks rommelmarkten.  

BREAKING

Rommelmarkt in Dudzele op 21 en 22 januari

DUDZELE - In Zaal de Polder in Dudzele wordt op zaterdag 21 en zondag 22 januari 2023 een rommelmarkt gehouden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor standhouders. 

BREAKING

Nu zondag indoor rommelmarkt in Zwevezele

ZWEVEZELE - In de vroegere meubelfabriek De Eikel langs de Brugsesteenweg in Zwevezele is er nu zondag terug een indoor rommelmarkt. Je kan er terecht vanaf 8.30 uur met een ruim aanbod. 

BREAKING

Nu zondag Zandfeesten in Brugge

BRUGGE - Nu zondag zijn er op het Zand in Brugge de Zandfeesten, de derde en laatste editie van deze zomer van de succesvolle rommel- en brocantemarkt. Het is de drukste editie want de meesten zijn terug van vakantie. Er is terug een ruim aanbod. 

BREAKING

Nu zondag terug indoor rommelmarkt in Den Eikel in Zwevezele

ZWEVEZELE - Nu zondag 11 september is er terug indoor rommelmarkt in Den Eikel in Zwevezele. Je kan er een ruim aanbod vinden.    

Bekijk volgende pagina