Winterevenementen

BREAKING

Wintersfeer in Damme start nog deze week

DAMME - In Damme start nu donderdag 23 december het event Wintersfeer in Damme. Nog tot en met 9 januari kan je op de site van het vroegere Sint-Janshospitaal genieten van prachtige bloemencreaties van de Brugse florist Frederiek Van Pamel. 

Alle artikels

BREAKING

Kerstmarkt in Nieuw Gemeentehuis in Assebroek

ASSEBROEK - Komend weekend is er kerstmarkt in het café Nieuw Gemeentehuis op het Gaston Roelandtsplein in Assebroek. Er is een ruim aanbod met tal van leuke cadeaus voor de eindejaarsfeesten. 

BREAKING

In Gent schaatsen onder de Stadshalle

GENT - Ook Gent heeft tijdens het eindejaar heel wat te bieden. Onder de Stadshalle is de ijspiste geopend. De ijspiste is dagelijks open.   

BREAKING

Ijspiste op Grote Markt in Ieper

IEPER - In Ieper kan je tot en met 9 januari 2022 dagelijks gaan schaatsen op de ijspiste. Ze zijn van vrijdag tot en met zondag telkens open tot 22 uur. Nadien kan je in de snowbar nog wat nagenieten.  

BREAKING

Kerstmagie kan morgen starten in kastelen van Wijnendale en Vlamertinge

VLAMERTINGE/WIJNENDALE - Morgen zaterdag start Kerstmagie in de kastelen van Vlamertinge en Wijnendale. Alles kan normaal doorgaan zoals gepland na het groen licht van het Overlegcomité.  

BREAKING

Coca Cola Kersttruck trekt terug door het land

BELGIE - De Coca Cola Kersttruck trekt terug door het land. Ze voorzien stops op plaatsen met events. Hun eerste stop is gepland op 7 december op Winterland in Hasselt.  

BREAKING

Midwinterfeest van 12 december wordt geschrapt

BRUGGE - Het jaarlijkse Midwinterfeest zal dit jaar niet kunnen doorgaan. Omwille van de Corona besmettingen werden nieuwe maatregelen opgelegd voor de organisatie.  

BREAKING

Winter in De Haan start op 17 december

DE HAAN - In De Haan is het nog negentien dagen wachten op Winter in De Haan. Het event gaat door in het Park La Potinière. 

BREAKING

Winter in Antwerpen in afgeslankte versie

ANTWERPEN - Van 4 december tot en met 9 januari 2022 zal Winter in Antwerpen doorgaan. Er komt een afgeslankte versie zonder kerstchaletdorp en zonder vuurwerk. 

BREAKING

Kortrijk wil hun winterse events laten doorgaan

KORTRIJK - De Stad Kortrijk wil de winterse events laten doorgaan en dit op een veilige manier. Het dragen van een mondmasker zal verplicht zijn en het Covid Safe Ticket zal gevraagd worden.  

Bekijk volgende pagina