Economie

BREAKING

Flexiplekwerken of studeren bij 't Velt

VELDEGEM - In het centrum van Veldegem vind je 't Velt. Je kan er  terecht voor co working spaces, vergaderzalen, ruimtes voor trainingen of seminaries en nu zelfs tijdens de maand januari om te studeren.  

Alle artikels

BREAKING

Chemiebedrijf Christeyns uit Gent installeert 3.700 zonnepanelen

GENT - Chemiebedrijf Christeyns uit Gent, dat reinigings- en desinfectie­middelen ontwikkelt en produceert, plaatste op het dak van zijn distributiemagazijn 12.500 m² aan zonnepanelen. De zonnepanelen zullen een duurzaam alternatief bieden voor het eigen stroomverbruik van het bedrijf en zullen goed zijn voor een CO2-besparing van 344 ton per jaar.

 

BREAKING

Dachser schakelt volledig over op groene stroom

WILLEBROEK - Dachser, de logistiek dienstverlener met 387 vestigingen in 42 landen, verhoogt zijn aandeel in groene stroom van 60% naar 100%. Daarnaast zal de hoeveelheid groene elektriciteit die het bedrijf zelf opwekt verviervoudigen door middel van zonnepanelen.

 

BREAKING

Belgische bedrijf Essers neemt het Spaanse Coral Transport over

GENK - Het bedrijf Essers uit Genk, intussen met al meer dan 6900 werknemers, heeft het Spaanse Coral Transport overgenomen. Zij zijn gespecialiseerd in het transport van chemie en zijn actief in meerdere Spaanse steden.   

BREAKING

Negentien KMO-units op nieuw bedrijvenpark Bilkhage in Waregem

WAREGEM - Het gloednieuw bedrijvenpark Bilkhage, van LCV Real Estate, de ontwikkelingsvennootschap van de Willy Naessens Group, is een echte blikvanger op een toplocatie in Waregem. 

BREAKING

Gloednieuwe kantoorruimte en digitale butler James bij Titeca Ieper

IEPER - Titeca accountancy Ieper begeleidt zowel startups, eenmanszaken, KMO’s als grote bedrijven. Sinds kort ontvangt Titeca Ieper haar klanten in een vernieuwd kantoor, een kleur-en lichtrijke omgeving met een warme sfeer. 

 

BREAKING

Logistiek dienstverlener Essers naar nieuwe hoofdzetel in Genk

GENK - De gekende logistieke dienstverlerner Essers neemt hun nieuwe hoofdzetel in gebruik in Genk. Ze zijn de grootste werkgever van Limburg en bieden er werk aan 185 werknemers in de hoofdzetel. Essers biedt in totaal 6.960 mensen werk in al hun vestigingen.     

BREAKING

Hotel La Reserve in nieuwe handen

KNOKKE-HEIST - Het Hotel La Réserve in Knokke is verkocht en komt in nieuwe handen. De kopers zijn Marc Courke en Bart Versluys. Ze zullen de komende jaren zeven miljoen euro investeren in het gekende hotel aan de overkant van het Casino.  

BREAKING

Essers gaat in zee met KRC Genk

GENK - De logistieke dienstverlener Essers wil groeien in de toekomst. Daarvoor moeten ze 500 nieuwe krachten vinden. Ze gaan nu in zee met KRC Genk om via die weg nieuwe mensen te vinden.  

BREAKING

Van relatiegeschenken, eretekens tot Covid beschermartikels

VARSENARE - Na de zomervakantie is het voor veel bedrijven terug zoeken naar een passend relatiegeschenk voor de jaarwissel. Bij Tinko aan de Gistelsesteenweg in Varsenare ben je aan het juiste adres. Salesmanager Jean De Vriese zal u graag verder helpen.  

Bekijk volgende pagina