Economie/werk

BREAKING

632 Belgische deelnemers voor handelsmissie naar China

BELGIE - Van vandaag tot en met vrijdag 22 november is er een handelsmissie van ons land in China. Er zijn 632 deelnemers onder wie Prinses Astrid, tal van Ministers en ondernemers die nauwe banden onderhouden met China. 

Alle artikels

BREAKING

Kinepolis uitgeroepen tot Onderneming van het jaar

BRUSSEL - In het Auditorium 2000 op de Heizel in Brussel werd vanavond de Onderneming van het Jaar bekend gemaakt. De jury moest een opvolger zoeken voor Ardo die vorig jaar Onderneming van het Jaar was.

BREAKING

520.000 bezoekers voor Open Bedrijvendag

VLAANDEREN - Het was vandaag de 29e editie van de VOKA Open Bedrijvendag. Die lokte vandaag 520.000 bezoekers.

BREAKING

Jobvillage op 10 oktober in Schiervelde Roeselare

ROESELARE - In Schiervelde in Roeselare wordt op donderdag 10 oktober de Jobvillage gehouden. Werkzoekenden kunnen er terecht tussen 14 en 18 uur.

BREAKING

Brouwerij de Halve Maan zoekt een productiemedewerker

BRUGGE - De Brouwerij de Halve Maan in Brugge is op zoek naar een productiemedewerker. Ze brengen verschillende bieren op de markt die naar tal van landen in de wereld geëporteerd worden. 

BREAKING

Spoorwegen pakken nu vrijdag uit met jobdag

OOSTENDE - De spoorwegen organiseren nu vrijdag 4 oktober een jobdag in Oostende. 

BREAKING

Defensie heeft volgend jaar 2035 vacatures

BELGIE - Defensie zal volgend jaar 2035 nieuwe mensen aantrekken. Ze zijn voornamelijk op zoek naar technici en vrouwen.

BREAKING

Grootste zonnedak van het land bij Arcelor Mittal

GENT - Op de gebouwen van Arcelor Mittal in Gent werd het grootste zonnedak van ons land voorzien met 27.107 zonnepanelen. Die kunnen stroom voorzien voor 2900 gezinnen.  

BREAKING

Meer cruiseschepen de eerste zes maanden van dit jaar

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebrugge kan goeie cijfers voorleggen na de eerste zes maanden van het jaar. Er werd een groei genoteerd van 12,5%. De groei zit in ro-ro trafieken, LNG en nieuwe wagens maar ook in het cruisetoerisme. 

Bekijk volgende pagina