Gastronomie

BREAKING

Cafédraal pakt uit met nieuwe herfstsuggesties

BRUGGE - Naast de lunch kan je nu ook tal van herfstsuggesties vinden op de kaart van het Restaurant Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge. Uitbater Laurent zorgt voor een vlotte bediening.  

Alle artikels

BREAKING

Restaurant Quatre Vins bestaat twee jaar

BRUGGE - Het restaurant Quatre Vins in de Philipstockstraat in Brugge bestaat twee jaar. Twee jaar terug zijn Maxinne en Olivier gestart met hun eigen zaak. Ze bouwden een trouw cliënteel op. 

BREAKING

Mechelse koekoek op lunch bij Restaurant Chritie'k

BRUGGE - Chef Thierry pakt vandaag uit met een lunch met Mechelse koekoek met kroketjes. Je kan kiezen voor de lunchmenu met scampistaartjes in de look als voorgerecht en koffie of thee om af te sluiten. 

BREAKING

Vragen over Kookeet op Brugse gemeenteraad

BRUGGE - Op de Brugse gemeenteraad kwamen er vragen rond het culinaire event Kookeet. Nele Caus stelde zich vragen over de toegangsprijs van 10 euro, over de locatie van het event wat moeilijker bereikbaar was en over de organisatie die wellicht niet meer door Brugge Plus moet. Ook raadslid Karin Robert maakte een opmerking over betaalbaarheid voor de Bruggelingen.  

BREAKING

Binnenkort soto ayam op de kaart in Het Visioen

BRUGGE - Op het culinaire event Kookeet in de tuin van het Grootseminarie in Brugge kon je drie dagen lang genieten van heel wat lekkere gerechten. 

BREAKING

Tweede dag van Kookeet gaat van start

BRUGGE - De tweede dag van Kookeet gaat vandaag van start. Er werd gekozen voor een nieuwe locatie. Ze kozen voor de tuin van het Grootseminarie in Brugge. Tot en met morgen maandag kan je culinair genieten bij de vele Brugse chefs.    

BREAKING

Nieuw oesterseizoen gestart in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Vandaag is in Zeeland het nieuwe oesterseizoen van start gegaan. De Yerseke 147 bracht de oesters aan wal waar ze gedegusteerd werden. Ze werden aan de pers voorgesteld.   

BREAKING

Chritie'k pakt uit met dagschotel met filet van schelvis

BRUGGE - Het Restaurant Chritie'k aan de Koolkerkesteenweg in Brugge pakt dagelijks uit met een dagschotel of een lunchmenu. Chef Thierry De Clerck werkt graag met Noordzeevis, ook vandaag. 

BREAKING

Nieuwe weeklunch in Brasserie Surplace

BRUGGE - Nog tot en met zaterdag 24 september kan je in Brasserie Surplace in de Sint-Amandsstraat in Brugge genieten van een nieuwe weeklunch. 

BREAKING

Achttiende editie van Da' Smakt in Damme

DAMME - In de Zustertuin in de Brugstraat in Damme wordt op zondag 2 oktober de achttiende editie gehouden van het streekproductenfestival Da'Smakt. Tal van producenten komen er hun lekkers voorstellen, laten proeven en verkopen.  

Bekijk volgende pagina