Gastronomie

BREAKING

Nieuw seizoen gestart van de Oosterscheldekreeft

NEDERLAND - In Zeeland is het nieuw seizoen gestart van de Oosterscheldekreeft dat duurt tot 15 juli. Door de sluiting van de horeca in Nederland en ons land is de vraag kleiner.

Alle artikels

BREAKING

Bestel uw asperges nu online

BRUGGE - Markthandelaar Filip Van Craeymeersch kan momenteel geen markten doen. Hij is gekend voor zijn aardbeien en zeker voor zijn mooi aanbod aan asperges en de biopompoenpitolie.

BREAKING

Brugse chef kookt voor zorgpersoneel

BRUGGE - De Brugse chef Bruno Timperman van het Restaurant Bruut in Brugge steekt zijn handen uit de mouwen tijdens de periode van verplichte sluiting door de Corona crisis.

BREAKING

Heerlijk Grieks tafelen in Brugge

BRUGGE - Ook het restaurant El Greco in de Sint-Jacbobsstraat in Brugge pakt nu uit met een take away en delivery mogelijkheid.

BREAKING

Cursisten volwassenonderwijs Spermalie in Mijn Keuken Mijn Restaurant

BRUGGE - De hotelschool Spermalie in Brugge heeft heel wat cursussen voor volwassenen. Twee van hun cursisten waren te zien in het tv programma Mijn Keuken Mijn Restaurant.

BREAKING

Balls & Glory aan huis via koeriers

VLAANDEREN - Na de tegenslag met Tomorrowland Winter die afgelast werd gingen ze bij Balls & Glory op zoek naar alternatieven want er is ook de sluiting van de zeven vestigingen als restaurant. Ze blijven nu wel open voor take away. 

BREAKING

Au Gusto pakt nu uit met take away en delivery

BRUGGE - Het Italiaanse restaurant Au Gusto op de site Oud Sint-Jan in Brugge pakt nu uit met take away en delivery. Van woensdag tot en met maandag kan je bestellen over de middag en 's avonds. 

BREAKING

Denen willen met hangcultuurmosselen op Belgische markt

BELGIE - Nu het seizoen van de Zeeuwse mosselen bijna eindigt komen de Denen nu met hun hangcultuurmosselen. Ze hebben flink geïnvesteerd om op de Belgische markt te komen.

BREAKING

Oesterpark pakt vanaf morgen uit met afhaalpakket

BLANKENBERGE - De Oesterput in Blankenberge pakt vanaf morgen zaterdag uit met afhaalpakketten nu de zaak voor drie weken gesloten moet blijven.

BREAKING

Haardvuur blijft aan bij Ter Doest in Lissewege

LISSEWEGE - De komende drie weken hoeft u het lekkere vlees van op het haardvuur van Ter Doest in Lissewege niet te missen. Je kan vooraf bestellen om het over de middag of 's avonds af te halen. 

Bekijk volgende pagina