Gastronomie

BREAKING

Werftje Zeebrugge pakt elk weekend uit met take away

ZEEBRUGGE - De gekende zaak het Werftje in Zeebrugge pakt wekelijks van vrijdag tot en met zondag uit met take away. Je kan via de webshop van de zaak uw gerechten bestellen met onder meer oesters, garnalen, vissoep, tal van bereide gerechten, kreeft en de gekende garnaalkroketten.  

Alle artikels

BREAKING

Groene Michelin ster voor De Jonkman

SINT-KRUIS - Vandaag werden de Michelin sterren bekend gemaakt voor ons land. Filip Claeys van De Jonkman viel in de prijzen met een groene Michelin ster.

BREAKING

Gents bedrijf Noyen lanceert nieuw product: heerlijke rillette

GENT - Al jaren is de naam Noyen een begrip in Gent voor ambachtelijke charcuterie. Voor de komende feestdagen lanceren ze een nieuw product waarbij ze mikken op particulieren, horecazaken voor take away en winkels die geschenkmandjes verkopen.   

BREAKING

Vijf Brugse horeca ondernemers slaan handen in elkaar voor actie

BRUGGE - De uitbaters van vijf Brugse horecazaken slaan de handen in elkaar voor een actie waarbij een cheque te winnen is ter waarde van 150 euro bij Quatre Vins. Met een volle stempelkaart maak je kans op die waardebon. 

BREAKING

Volgende week dinsdag tweede halve finale van Snackmasters

VLAANDEREN - In het VTM programma Snackmasters kon je vanavond zien hoe An Sophie zich plaatste voor de grote finale. Pas volgende week dinsdag is de tweede halve finale gepland.  

BREAKING

Thaise rijsttafel voor komend weekend

SIJSELE - Traiteur Gout in Sijsele is al jaren gekend voor hun Aziatische gerechten die vroeger geserveerd werden in het restaurant Poortershuyze. Je kan nu zes dagen per week terecht in hun shop voor meeneem gerechten maar ook speciale schotels 2 dagen vooraf bestellen.   

BREAKING

Driegangenmenu met kreeft en fazant voor 33 euro in Brugge

BRUGGE - Het Brugse restaurant Breydel Deconinc in de Breidelstraat in Brugge pakt nu donderdag en vrijdag uit met een menu met drie gangen aan 33 euro. Het menu wordt zowel over de middag als 's avonds geserveerd. 

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Ook deze middag kan je terug heerlijk lunchen in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge. De lunch wordt geserveerd aan 17 euro. 

BREAKING

Ruben Lamiroy is eerste kok van België

BRUGGE - In de Hotelschool Spermalie in Brugge werd vandaag de wedstrijd Prosper Montagné gehouden met verkiezing van de eerste kok van ons land. Die titel is voor de 28 jarige Ruben Lamiroy.  

BREAKING

Wedstrijden Club Prosper Montagné gaan door ondanks Corona

BRUGGE - De wedstrijden van de Club Prosper Montagné van nu maandag in de Brugse hotelschool Spermalie gaan door ondanks de Corona tijden. Alles zal Corona proof georganiseerd worden.

Bekijk volgende pagina