Gastronomie

BREAKING

Vijf Brugse horeca ondernemers slaan handen in elkaar voor actie

BRUGGE - De uitbaters van vijf Brugse horecazaken slaan de handen in elkaar voor een actie waarbij een cheque te winnen is ter waarde van 150 euro bij Quatre Vins. Met een volle stempelkaart maak je kans op die waardebon. 

Alle artikels

BREAKING

Volgende week dinsdag tweede halve finale van Snackmasters

VLAANDEREN - In het VTM programma Snackmasters kon je vanavond zien hoe An Sophie zich plaatste voor de grote finale. Pas volgende week dinsdag is de tweede halve finale gepland.  

BREAKING

Thaise rijsttafel voor komend weekend

SIJSELE - Traiteur Gout in Sijsele is al jaren gekend voor hun Aziatische gerechten die vroeger geserveerd werden in het restaurant Poortershuyze. Je kan nu zes dagen per week terecht in hun shop voor meeneem gerechten maar ook speciale schotels 2 dagen vooraf bestellen.   

BREAKING

Driegangenmenu met kreeft en fazant voor 33 euro in Brugge

BRUGGE - Het Brugse restaurant Breydel Deconinc in de Breidelstraat in Brugge pakt nu donderdag en vrijdag uit met een menu met drie gangen aan 33 euro. Het menu wordt zowel over de middag als 's avonds geserveerd. 

BREAKING

Deze middag heerlijk lunchen in Brugge

BRUGGE - Ook deze middag kan je terug heerlijk lunchen in Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge. De lunch wordt geserveerd aan 17 euro. 

BREAKING

Ruben Lamiroy is eerste kok van België

BRUGGE - In de Hotelschool Spermalie in Brugge werd vandaag de wedstrijd Prosper Montagné gehouden met verkiezing van de eerste kok van ons land. Die titel is voor de 28 jarige Ruben Lamiroy.  

BREAKING

Wedstrijden Club Prosper Montagné gaan door ondanks Corona

BRUGGE - De wedstrijden van de Club Prosper Montagné van nu maandag in de Brugse hotelschool Spermalie gaan door ondanks de Corona tijden. Alles zal Corona proof georganiseerd worden.

BREAKING

Pladijs vis van het jaar

VLAANDEREN - In de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde werd de pladijs uitgeroepen als vis van het jaar. De verkiezing van de vis van het jaar door de Vlam was reeds aan de 32e editie toe.   

BREAKING

Geen Horeca Expo dit jaar in Gent

GENT - In Flanders Expo moest in de maand november de jaarlijkse Horeca Expo doorgaan. Horeca uitbaters gaven aan niet te zullen investeren in deze Corona tijden. Verder vroegen de standhouders met 96% een uitstel naar november 2021.  

BREAKING

Geen Damme Culinair maar wel pakketten

DAMME - Er is terug een stijging van het aantal Corona besmettingen in West-Vlaanderen. Het organiseren van Damme Culinair op zondag 4 otkober is dan ook niet mogelijk.

Bekijk volgende pagina