Gastronomie

BREAKING

Heerlijk tafelen of take away bij Breydel Deconinc

BRUGGE - Nu zaterdag zal de gekende horecazaak Breydel De Coninc 's avonds open zijn. Je kan er genieten van een heerlijke kreeft of een cote a l'os. Volgende week is de zaak zeven dagen op zeven open. 

Alle artikels

BREAKING

Vier Damse restaurants in Gault Millau gids

DAMME - In Damme staan nu vier restaurants in de Gault Millau gids die maandag voorgesteld werd. De Lamme Goedzak is nieuw in de gids. Vader en zoon serveren er fijne gerechten.   

BREAKING

Oostende heeft 4 nieuwe restaurants in de Gault&Millau

OOSTENDE - Naar goede gewoonte komt de culinaire gids Gault&Millau uit tijdens de feestdagen. Oostende gaat in één keer van 6 naar 10 restaurants in de prestigieuze gids.

 

BREAKING

Breydel De Coninc pakt terug uit met afhaalmenu voor eindejaarfeesten

BRUGGE - Onder de naam Homard de Fernand pakt het Brugse restaurant Breydel De Coninc, reeds vele jaren een begrip, uit met een afhaalmenu voor de eindejaarfeesten. Je kan er bestellen voor kerstavond en Oudejaarsavond. 

BREAKING

Morgen start van Hangar in Zedelgem

ZEDELGEM - Aan de Snellegemsestraat in Zedelgem start morgen Hangar 25, een pop-up loungebar en fondue restaurant. De zaak met winterbar zal telkens open van zijn van donderdag tot en met zondag. Er zijn voor het startweekend nog enkele tafeltjes voor fondue. Snel reserveren is de boodschap en kan via 0468 15 89 30.   

BREAKING

Familie Meewis wordt uitbater van kasteel Edelhof in Bilzen

BILZEN - Bert, en zonen Giel en Klaas, Meewis van restaurant Slagmolen openen binnenkort een tweede zaak in kasteel Edelhof in Munsterbilzen. 

BREAKING

Restaurant Breydel Deconinc pakt uit met lunch aan 18 euro

BRUGGE - Nog tot en met dinsdag 26 oktober pakt het Brugse restaurant Breydel De Coninc terug uit met een lunch aan 18 euro.  

BREAKING

22 jarige Abel is eerste kok van België

BRUGGE - In de Hotelschool Spermalie in Brugge werd maandag de kookwedstrijd Club Prosper Montagné gehouden. Vijf finalisten moesten het tegen elkaar opnemen.  

BREAKING

Da'Smakt start morgen zondag pas om 12 uur

DAMME - Door de regen en de wind zal het culinaire festival Da'Smakt morgen zondag pas om 12 uur starten en niet om 10 uur zoals gepland. In de voormiddag wordt nog slecht weer verwacht. 

BREAKING

Nu maandag kookwedstrijd Eerste Kok van België

BRUGGE - Nu maandag 4 oktober wordt in de Hotelschool Spermalie in Brugge de kookwedstrijd Eerste Kok van België gehouden, een organisatie van de Club Prosper Montagné.  

Bekijk volgende pagina