Gastronomie

BREAKING

Restaurant Breydel De Coninc pakt deze week uit met lunch

BRUGGE - Het Restaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat in Brugge pakt deze week uit met een lunch aan 25 euro.

Alle artikels

BREAKING

Op zondag 28 juni start van de Zomerkeuken van Njam

VLAANDEREN - Vanaf zondag 28 juni start op de televisiezender Njam de nieuwe reeks De Zomerkeuken. Zes chefs maken zomerse sharing gerechten.  

BREAKING

Geen Kookeet dit jaar in Brugge omwille van Corona maatregelen

BRUGGE - Eind september zou in het Grootseminarie van Brugge de volgende editie van het culinaire event Kookeet plaats vinden. Omwille van de Corona maatregelen zou het niet verstandig zijn om een groot event te laten doorgaan.

BREAKING

De Mangerie pakt deze zomer uit met Air Mangerie

BRUGGE - De gekende zaak de Mangerie in de Oude Burg start vanaf nu maandag met volle teugen. De zaak zal de ganse zomer nu ook op zondag en maandag open zijn. 

BREAKING

Oosterscheldekreeft kan gelanceerd worden in horeca in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - In de volle Corona periode startte het nieuwe seizoen van de Oosterscheldekreeft. Die wordt in Zeeland geserveerd in heel wat horecazaken. Ook zij waren verplicht gesloten tot vandaag.  

BREAKING

Nog enkele visplateaus en babykreeftjes voor dt weekend bij De Middenstand

BRUGGE - De Middenstand op het Zand in Brugge pakt dit weekend terug uit met hun koude visschotels met kreft, zalm en tomaat garnaal. Je kan er meteen ook de passende wijn bij bestellen.

BREAKING

Fort van Beieren pakt uit met take away op donderdag

KOOLKERKE - Ook volgende week donderdag pakt het Fort van Beieren in Koolkerke terug uit met een take away service. Ze heben een zestal gerechten op de kaart. 

BREAKING

Brasserie Grand Cru pakt uit met Foodshop

BRUGGE - Brasserie Grand Cru aan de Noorweegse Kaai in Brugge bij de Damse Vaart pakt nu uit met een heuse foodshop. Via de website kan je tal van gerechten bestellen.   

BREAKING

D' Afspanning Beernem pakt uit met take away

BEERNEM - De take away actie van D' Afspanning voor volgend weekend staat reeds online op de Facebookpagina van de zaak uit Beernem. Tijdens de verplichte sluiting doen ze verder met take away. Het zal volgend weekend de vijfde maal zijn.  

BREAKING

Nieuw Walnutje pakt uit met Hemelvaartbox

BRUGGE - De horecazaak Nieuw Walntuje moet nog steeds zoals de andere horeca verplicht gesloten blijven. Ze pakken op donderdag uit met telkens een ander gerecht maar nu ook met de Hemelvaartbox.

Bekijk volgende pagina