Gastronomie

BREAKING

Nog tot en met zondag 29 mei Antwerpen Proeft

ANTWERPEN - Aan de Waagnatie in Antwerpen loopt nog tot en met zondag het event Antwerpen Proeft. De chefs van 36 verschillende Antwerpse horecazaken koken heel wat lekkers. 

Alle artikels

BREAKING

Ook nog een groene Michelin ster voor De Jonkman

SINT-KRUIS - Filip Claeys van de Jonkman uit Sint-Kruis is bijzonder tevreden. Naast zijn twee Michelin sterren krijgt hij nu nog eens een groene Michelin ster. 

BREAKING

Drie Michelinsterren voor Restaurant Boury

ROESELARE - Vandaag werden de Michelin sterren bekend gemaakt. Tim Boury van het gelijknamige restaurant in Roeselare wordt beloond met drie sterren. Hij mag terecht fier zijn.   

BREAKING

31 Brugse chefs op Kookeet 2022

BRUGGE - Van 24 tot 26 september wordt in de tuin van het Grootseminarie in Brugge Kookeet 2022 gehouden. Er zullen 31 chefs drie dagen lang het beste van hun keuken laten proeven. 

BREAKING

Chrithie'k vanaf 10 mei in Brugse wijk Sint-Jozef

BRUGGE - Langs de Koolkerksesteenweg in Sint-Jozef Brugge opent op 10 mei de nieuwe horecazaak Chrithie'k de deuren. Topchef Thierry De Clerck wou iets zelf opstarten. Hij staat al 38 jaar aan de fornuis en zal dat nu ook doen in zijn eigen zaak.      

BREAKING

Vendee, een bestemming voor fijnproevers

VENDEE (FRANKRIJK) - De regio van de Vendee in Frankrijk is een aanrader voor een vakantie voor de liefhebbers van het culinaire. Je kan er oesters kopen op de markt van Bretignolles sur Mer. In de Vendee worden jaarlijks 7.700 ton oesters verhandeld.  

BREAKING

Breydel De Coninc pakt terug uit met lunch aan 18 euro

BRUGGE - Het Restaurant Breydel De Coninc pakt nog tot en met dinsdag terug uit met een lunch aan 18 euro die ook tijdens het weekend geserveerd wordt.  

BREAKING

Asperges Spitsbroek start met markten en thuislevering

EEDE (NEDERLAND) - Het aspergeseizoen is terug gestart bij Spitsbroek Asperges in Eede in Zeeuws-Vlaanderen, net over de grens. Ze starten nu vrijdag met hun webshop en vanaf maandag met hun thuislevering. Zes dagen per week doen ze heel wat regio's aan.      

BREAKING

Gent Smaakt van 26 tot 29 mei

GENT - In Gent zetten ze met het event Gent Smaakt van 26 tot 29 mei hun keuken in de kijker met heel wat streekspecialiteiten en plaatselijke chefs.  

BREAKING

Nog tot en met zaterdag 16 april min 50% op Kitchen Aid toestellen

KUURNE - De Kitchen Aid toestellen zijn zeer gewild in de keukens. Je kan er snel heel wat mee bereiden. Nu kan je Premiumstock nog tot zaterdag 16 april vinden aan Ter Ferrant in Kuurne. Ze bieden de Kitchen Aid toestellen aan min 50%.  

Bekijk volgende pagina