Gastronomie

BREAKING

De Klokkeput uit Sint-Martens Latem nieuw in Gault & Millau gids

SINT-MARTENS LATEM - Het Restaurant de Klokkeput in Sint-Martens Latem komt nieuw in de Gault & Millau gids. Ze krijgen een score van 12 op 20.  

Alle artikels

BREAKING

Brugse hotelschool Spermalie wint eerste en tweede prijs Jong Talent Auguste Escoffier

BRUGGE - Yana Vinck en Amelie Haeyaert van de Brugse hotelschool Spermalie hebben op de Horreca Expo in Gent de eerste en tweede plaats gehaald op de wedstrijd Jong Talent Auguste Escoffier. Ze moesten een bereiding maken met kabeljauw. 

BREAKING

Nieuwe weeklunch bij Breydel De Coninc

BRUGGE - In het Restaurant Breydel De Coninc in de Breidelstraat serveren ze terug een nieuwe weeklunch, dit met voor - en hoofdgerecht.  

BREAKING

Morgen finale van tweede editie van beste terrine van België

BELGIE - In de Salons Saint Germain in Diksmuide wordt morgen maandag de finale gehouden van de tweede editie van de wedstrijd van de beste terrine.  

BREAKING

Den Gouden Harynck kiest voor de Merula wijn

BRUGGE - Chef Philippe Serruys werkt met de Merula wijn in zijn zaak Den Gouden Harynck. Het is een topwijn uit eigen regio. De chef trok al op bezoek naar de wijngaard. 

BREAKING

Nieuwe lunch bij Cafédraal in Brugge

BRUGGE - Vanaf morgen dinsdag is er terug een nieuwe lunch in Restaurant Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge. Laurent hoopt je te mogen ontvangen. 

BREAKING

Cafédraal met Oudejaarsavondmenu

BRUGGE - De Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge zal op zaterdag 31 december een Oudejaarsavond menu serveren met aperohapjes om de avond te starten.   

BREAKING

Restaurant Zuid 55 zoekt zaalmedewerker

BRUGGE - Het restaurant Zuid 55 in de Sint-Pieterszuidstraat in Brugge zoekt naar een zaalmedeweker. Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling.   

BREAKING

Cafédraal pakt uit met nieuwe herfstsuggesties

BRUGGE - Naast de lunch kan je nu ook tal van herfstsuggesties vinden op de kaart van het Restaurant Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge. Uitbater Laurent zorgt voor een vlotte bediening.  

BREAKING

Restaurant Quatre Vins bestaat twee jaar

BRUGGE - Het restaurant Quatre Vins in de Philipstockstraat in Brugge bestaat twee jaar. Twee jaar terug zijn Maxinne en Olivier gestart met hun eigen zaak. Ze bouwden een trouw cliënteel op. 

Bekijk volgende pagina