Gastronomie

BREAKING

Binnenkort soto ayam op de kaart in Het Visioen

BRUGGE - Op het culinaire event Kookeet in de tuin van het Grootseminarie in Brugge kon je drie dagen lang genieten van heel wat lekkere gerechten. 

Alle artikels

BREAKING

Tweede dag van Kookeet gaat van start

BRUGGE - De tweede dag van Kookeet gaat vandaag van start. Er werd gekozen voor een nieuwe locatie. Ze kozen voor de tuin van het Grootseminarie in Brugge. Tot en met morgen maandag kan je culinair genieten bij de vele Brugse chefs.    

BREAKING

Nieuw oesterseizoen gestart in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Vandaag is in Zeeland het nieuwe oesterseizoen van start gegaan. De Yerseke 147 bracht de oesters aan wal waar ze gedegusteerd werden. Ze werden aan de pers voorgesteld.   

BREAKING

Chritie'k pakt uit met dagschotel met filet van schelvis

BRUGGE - Het Restaurant Chritie'k aan de Koolkerkesteenweg in Brugge pakt dagelijks uit met een dagschotel of een lunchmenu. Chef Thierry De Clerck werkt graag met Noordzeevis, ook vandaag. 

BREAKING

Nieuwe weeklunch in Brasserie Surplace

BRUGGE - Nog tot en met zaterdag 24 september kan je in Brasserie Surplace in de Sint-Amandsstraat in Brugge genieten van een nieuwe weeklunch. 

BREAKING

Achttiende editie van Da' Smakt in Damme

DAMME - In de Zustertuin in de Brugstraat in Damme wordt op zondag 2 oktober de achttiende editie gehouden van het streekproductenfestival Da'Smakt. Tal van producenten komen er hun lekkers voorstellen, laten proeven en verkopen.  

BREAKING

Cafedraal van oktober tot eind maart ook op maandag gesloten

BRUGGE - Het Restaurant Cafédraal in de Zilverstraat in Brugge is vanaf 1 oktober tot eind maart op zondag en maandag gesloten. Vanaf begin april is de zaak ook op maandag terug open.  

BREAKING

Restaurant Chritie'k pakt uit met Italiaanse avond op 15 oktober

BRUGGE - Na die lange mooie zomer kan je op zaterdagavond 15 oktober terug die zuiderse keuken van Italië smaken. Restaurant Chritie'k aan de Koolkerkesteenweg in Brugge pakt dan immers uit met een Italiaanse avond. 

BREAKING

Dominique Persoone uitgeroepen tot chocolatier van het jaar in Vlaanderen

BRUGGE - Dominique Persoone van The Chocolate Line met vestigingen in Brugge en Antwerpen is door Gault Millau uitgeroepen tot chocolatier van het jaar in Vlaanderen. Dominique zit ook niet stil en wil nu een eigen bier brouwen, de Snelle Mokke op basis van cacao. Hij werkt hiervoor samen met de Brugse brouwerij Fort Lapin. v

BREAKING

Wine Tasting Piemonte bij Au Gusto Brugge

BRUGGE - Het Italiaanse restaurant Au Gusto op de site van het Oud Sint-Jan Brugge pakt op donderdag 22 en vrijdag 23 september uit met een Wine Tasting met wijnen uit Piemonte. 

Bekijk volgende pagina