Gastronomie

BREAKING

Bronzen beelden tafelen in Brugs sterrenrestaurant De Jonkman

SINT-KRUIS - Sinds zaterdag kunnen horeca-uitbaters opnieuw gasten ontvangen op het terras. In sterrenzaak De Jonkman in Brugge, uitgebaat door Filip Claeys en zijn vrouw Sandra, schoven inmiddels al een aantal beelden van kunstenaar Lavarenne de bronzen benen onder tafel om de horeca een hart onder de riem te steken. Op die manier reikt de cultuursector duidelijk de hand aan de horeca in Brugge.

 

Alle artikels

BREAKING

Genk Speler Ito krijgt eigen gerecht bij Esaki Genk

GENK - Na de bekerwinst van KRC Genk krijgt speler Junya Ito een eigen gerecht bij Esaki Sushi Genk. Het Japanse sushirestaurant in Genk eert hiermee de Japanse voetballer die de openingsgoal maakte in de bekerfinale. Tot eind mei wordt de ‘Futo Special’ omgetoverd tot de ‘Ito Special’.

 

BREAKING

Familie Dendooven start vierde horecazaak

BRUGGE - De familie Dendooven gekend van Ter Doest Lissewege, Vijfwege Vlissegem en Njord Zeebrugge openen binnenkort hun vierde zaak. 

BREAKING

Ter Groene Poorte wint wedstrijd Junior Restaurateur Cooking Cup

BRUGGE - Voor de zevende maal werd de JRE Cup gehouden in Wemmel. Vijf hotelscholen moesten het tegen elkaar opnemen.  

BREAKING

Brugse horeca verliest fijne collega

BRUGGE - De Brugse horeca verliest een fijne collega. Vandaag is op 53 jarige leeftijd Dominique De Rous overleden, dit net op de dag van zijn verjaardag. Er was bij hem een maand terug kanker vast gesteld.  

BREAKING

Werftje Zeebrugge pakt elk weekend uit met take away

ZEEBRUGGE - De gekende zaak het Werftje in Zeebrugge pakt wekelijks van vrijdag tot en met zondag uit met take away. Je kan via de webshop van de zaak uw gerechten bestellen met onder meer oesters, garnalen, vissoep, tal van bereide gerechten, kreeft en de gekende garnaalkroketten.  

BREAKING

Groene Michelin ster voor De Jonkman

SINT-KRUIS - Vandaag werden de Michelin sterren bekend gemaakt voor ons land. Filip Claeys van De Jonkman viel in de prijzen met een groene Michelin ster.

BREAKING

Gents bedrijf Noyen lanceert nieuw product: heerlijke rillette

GENT - Al jaren is de naam Noyen een begrip in Gent voor ambachtelijke charcuterie. Voor de komende feestdagen lanceren ze een nieuw product waarbij ze mikken op particulieren, horecazaken voor take away en winkels die geschenkmandjes verkopen.   

BREAKING

Vijf Brugse horeca ondernemers slaan handen in elkaar voor actie

BRUGGE - De uitbaters van vijf Brugse horecazaken slaan de handen in elkaar voor een actie waarbij een cheque te winnen is ter waarde van 150 euro bij Quatre Vins. Met een volle stempelkaart maak je kans op die waardebon. 

BREAKING

Volgende week dinsdag tweede halve finale van Snackmasters

VLAANDEREN - In het VTM programma Snackmasters kon je vanavond zien hoe An Sophie zich plaatste voor de grote finale. Pas volgende week dinsdag is de tweede halve finale gepland.  

Bekijk volgende pagina