Gastronomie

BREAKING

18/20 en award voor bierkaart voor De Jonkman

SINT-KRUIS - Voor de zeventiende maal werd vandaag de Gault Millau gids voorgesteld. De Jonkman haalt daar schitterende punten met 18/20. Sterrenchef Filip Claeys werkt al jaren graat met Noordzeevis in zijn keuken.  

Alle artikels

BREAKING

Oesterput Blankenberge plant initiatie oesters openen

BLANKENBERGE - De feestdagen komen er aan en dan worden heel wat oesters verorberd. Velen hebben problemen met het juist openen van oesters waarbij ze vaak in de handen snijden. 

BREAKING

Louise Brison pakt uit met degustatiedagen

SINT-MICHIELS - Tijdens het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 november worden in het Hotel Weinebrugge degustatiedagen gehouden van Louise Brison. Er is twee dagen een doorlopende degustatie met tal van Franse wijnboeren.  

BREAKING

Wie wordt viskok van het jaar 2020 ?

GENT - Op de Horeca Expo in Gent zullen vijf chefs het op 18 november tegen elkaar opnemen in de wedstrijd Viskok van het jaar 2020. Ze moeten werken met wijting, de vis van het jaar. 

BREAKING

Komend weekend Oesterbeurs in Nieuwpoort

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort is er komend weekend een oesterbeurs waarbij je vanaf vrijdag kan genieten van oesters, wijn en champagne.

BREAKING

De nieuwe herfstsuggesties bij Restaurant Noorderlicht

HOEKE - Na een vakantieperiode is Restaurant Noorderlicht terug open. Het restaurant is gelegen langs de Damse Vaart in deelgemeente Hoeke midden het poldergebied. 

BREAKING

't Nieuw Walnutje pakt uit met nieuwe herfstkaart

BRUGGE - Het restaurant 't Nieuw Walnutje op het Walplein in Brugge is vanaf vandaag terug open na het deugddoend verlof. Vanaf vandaag start de herfstkaart.    

BREAKING

Tiende boek van Gido Van Imschoot is klaar

BRUGGE - De gekende wijnkenner Gido Van Imschoot heeft zijn tiende boek klaar. Nu donderdag wordt zijn boek over Piemonte gelanceerd. Daarbij is er aandacht voor gastronomie en wijnbouw.

BREAKING

Culinala start met kaas in het aanbod

SINT-KRUIS - De broodjeszaak Culinala op de hoek van de Fortuinstraat met de Veltemweg in Sint-Kruis pakt uit met een nieuw aanbod. Ze starten morgen met de verkoop van kaas. De koeltoog is al mooi aangevuld met een ruim aanbod.

BREAKING

Nicolas Tournay is eerste kok van Belgiƫ 2020

BRUGGE - In de Hotelschool Spermalie in Brugge werd vandaag de finale gehouden van de wedstrijd Eerste kok van België van de Club Prosper Montagné.

Bekijk volgende pagina