Kunst & cultuur

BREAKING

Nu zaterdag gratis bussen bij MIVB voor Museum Night Fever

BRUSSEL - In Brussel wordt nu zaterdag de Museum Night Fever gehouden. Tussen 19 en 1 uur kan je een bezoek brengen aan 29 verschillende Brusselse musea. 

Alle artikels

BREAKING

Ramart Gallery pakt uit met opendeur weekends

BRUGGE - De Ramart Gallery in de Ezelstraat in Brugge zet de komende twee weekends de deuren open voor het publiek. Je kan er genieten van prachtige kunstwerken. 

BREAKING

Komend weekend Roderick kunstenaarsroute

OUDENBURG - Komend weekend is er de Roderick kunstenaarsroute in Oudenburg. Bij Ipso Facto kan je starten war je het kaartje kan afhalen met een overzicht van de verschillende sites op de route.  

BREAKING

Macheld ruilt mode voor kunst

LOPPEM - Machteld Rovers is volop bezig met de uitverkoop van haar modezaak aan de Torhoutsesteenweg in Loppem. Ze wil samen met haar man Luc een kunstgalerie runnen. Ze zoeken naar een geschikte locatie. 

BREAKING

Gemeente Sint-Martens Latem koopt definitief beeld Moeder Aarde aan

SINT-MARTENS-LATEM - De gemeente Sint-Martens-Latem heeft 134.000 euro betaald voor het kunstwerk van Ann Deman. Vandaag is de akte getekend door beide partijen. Het kunstwerk werd al tweemaal gerestaureerd. 

BREAKING

Kunst Adelt Steenbrugge stelt nieuwe producties voor

ASSEBROEK - Na de lange Coronaperiode kan Kunst Adelt Steenbrugge terug op de planken staan in de schuur van de Kinderboerderij de Zeven Torentjes in Assebroek.   

BREAKING

Mooi eerbetoon aan David Bowie

BRUGGE - In de Stadsschouwburg in Brugge werd Brugotta David Bowie gehouden. 

BREAKING

Nog tot vanavond Kunstenal in Assebroek

ASSEBROEK - Nog tot vanavond kan je naar Kunstenal in de Daverlostraat 76 in Assebroek. Je kan er onder meer werk bewonderen van Fleur Coevoet.  

BREAKING

Museumpas al één miljoen keer gebruikt

BELGIE - Drie jaar na de lancering werd de museumpas voor de miljoenste keer gebruikt. Het grootste museumabonnement van het land, waarmee je intussen al 204 musea kan binnenwandelen, groeide in korte tijd uit tot de motor achter de museumbezoeken in België. 

BREAKING

Kunstpromenade aan de kaai van Portus Ganda

GENT - Aan Portus Ganda werd vandaag voor de eerste maal de Kunstpromenade gehouden. Tal van kunstenaars kwamen er hun werk voorstellen.  

Bekijk volgende pagina