Kunst & cultuur

BREAKING

Morgen attentie voor de klanten van Huis Van Loocke

BRUGGE - Het Huis Van Loocke in de Ezelstraat, gekend bij iedereen die bezig is met kunst, bestaat morgen woensdag elf jaar en dat wordt gevierd. Voor alle klanten is er morgen een attentie voorzien.  

Alle artikels

BREAKING

Volgend jaar derde editie van Triënnale in Brugge

BRUGGE - Vandaag werd de derde editie van de Triënnale aangekondigd die volgend jaar van mei tot september zal plaatsvinden in Brugge. Daarbij zullen er verschillende locaties weerhouden worden. 

BREAKING

Kunstwandeling door Brugge met werk van Jef Vliegen

BRUGGE - Gisteren en vandaag kon je door Brugge een kunstwandeling maken met vertrek aan het RVT Jeruzalem. Op tal van locaties in de binnenstad kon je binnen lopen om het werk van Jef Vliegen te bewonderen. 

BREAKING

Kleurrijke kunst van Jef Vliegen lokte heel wat volk

BRUGGE - De kleurrijke kunst van Jef Vliegen lokte het voorbije weekend heel wat volk naar het RVT Jeruzalem in Brugge. Het rusthuis staat momenteel leeg en was de geschikte locatie voor een expo.

BREAKING

Huis Van Loocke bestaat 76 jaar op 19 februari

BRUGGE - Het Huis Van Loocke is al 76 jaar een begrip in Brugge. Ze zijn gekend bij de kunstenaars en kunstschilders die er een ruim aanbod vinden. Francoise helpt de klanten bij het maken van de keuze.

BREAKING

Expo en wandeling rond Jef Vliegen

BRUGGE - Het komend weekend worden heel wat kunstliefhebbers in Brugge verwacht voor de expo van de Nederlandse kunstenaar Jef Vliegen. 

BREAKING

Koren repeteren voor benefietconcert in Male

SINT-KRUIS - In Veldzicht in Sint-Kruis hebben de koren Bryghia Cantat en Cantare Con Amore vandaag gerepeteerd voor het benefietconcert van zondag 15 maart om 16 uur in de kerk van Male.  

BREAKING

Live muziek in Time Out Pub in hartje Brussel

BRUSSEL - In het hartje van Brussel was er een live optreden van de vijf koppige band Ceebee, bestaand uit ervaren muzikanten. 

BREAKING

Gent verwacht topjaar rond Van Eyck

GENT - De stad Gent wil in 2030 de culturele hoofdstad van Europa worden. Maar dit jaar moet een topper worden met het Van Ecykjaar.

BREAKING

Laatste tickets voor voorstelling Alex Agnew in Concertgebouw Brugge

BRUGGE - Comedyshows pakt uit met heel wat voorstellingen in Vlaanderen. De komende weken hebben ze heel wat voorstellingen in het Concertgebouw. 

Bekijk volgende pagina