Kunst & cultuur

BREAKING

Pop up Art Ontmoetingscentrum tVaartje start nu zaterdag

LISSEWEGE - Deze zomer worden terug heel wat kunstliefhebbers verwacht. Er is vanaf 10 juli de Beeldenroute maar het pop up art ontmoetingscentrum tVaartje start terug op.

Alle artikels

BREAKING

Steeds meer musea open in Brugge

BRUGGE - In Brugge zijn steeds meer musea open waarvoor je voordien moet reserveren. Sinds dinsdag is het Sint-Janshospitaal in de Mariastraat terug open. 

BREAKING

Groen licht voor Beeldenroute in Lissewege

LISSEWEGE - De organisator van de Beeldenroute in Lissewege Gratien Dendooven heeft groen licht gegeven van de stad Brugge voor zijn event dat op 10 juli start.

BREAKING

Meeste musea in Limburg terug open

LIMBURG - De provincie Limburg heeft heel wat te bieden voor liefhebbers van musea. Die musea zijn terug open en moeten vooraf geboekt worden.

BREAKING

Alle musea in Gent terug open

GENT - In Gent zijn alle musea terug open voor het publiek. Het gaat om elf verschillende musea. Nu maken heel wat mensen gebruik van het aanbod nu het nog rustig is en er nog geen toeristen zijn. 

BREAKING

Brugge schrapt deze zomer heel wat events

BRUGGE - De stad Brugge schrapt deze zomer heel wat events omwille van de Corona maatregelen. Het gaat om events die heel wat volk lokken.

BREAKING

Geen Theater aan Zee in Oostende

OOSTENDE - Er is dit jaar geen Theater aan Zee in Oostende. Het is met pijn in het hart dat de organisatoren de beslissing nemen. 

BREAKING

Unieke expo rond Van Eyck wordt niet verlengd

GENT - De unieke tentoonstelling rond Van Eyck in het MSK in Gent wordt niet verlengd. Door Corona moest deze expo plots stoppen. De expo liep van begin februari tot eind april. 

BREAKING

Gent verlengt Van Eyckjaar tot juni 2021

GENT - De stad Gent had veel verwacht van het Van Eyckjaar met de grote expo. Door het Corona virus kwam daar prompt een einde aan. Ze hebben nu beslist om het themajaar te verlengen tot juni 2021.

BREAKING

Geen Fedekam taptoe in Brugge dit jaar

BRUGGE - De organisatoren van de jaarlijkse Fedekam Taptoe op de Burg in Brugge zullen een jaar overslaan. Het was niet mogelijk om begin juli uit te pakken met de taptoe. Groepen haakten af omdat ze niet kunnen repeteren. 

Bekijk volgende pagina