Kunst & cultuur

BREAKING

Ruim 2.500 bezoekers voor de Hedendaagse Primitieven in Brugge

BRUGGE - De expo Hedendaagse Primitieven van fotograaf Alex Vanhee en auteur Benedikte Van Eeghem zit erop. Van 22 april tot 9 mei konden Bruggelingen en andere cultuurliefhebbers in DE TANK en Exporuimte Burg 40 portretten van Brugse artistieke durvers ontdekken. In totaal brachten 2.546 mensen, gespreid over de beide locaties, een bezoek aan de expo van Cultuurcentrum Brugge.

 

Alle artikels

BREAKING

Paul Delvauxmuseum in Sint-Idesbald terug open

SINT-IDESBALD - In Sint-Idesbald kon het Paul Delvauxmuseum terug de deuren openen. Elk weekend en de verlengde weekends van deze maand kan je het museum bezoeken.   

BREAKING

Ijsberg heropent in Damme met 3 veelbelovende tentoonstellingen

DAMME - Op 30 april heropent Ijsberg met 3 fonkelnieuwe tentoonstellingen. Stichting IJsberg is een werkplaats en een presentatieplatform in Damme, die boeiende en verfrissende activiteiten met taal en beeld als rode draad organiseert.  

BREAKING

iK was 18 in 1980 expo gestart in Brugge

BRUGGE - In het Stadsarchief op de Burg in Brugge is de expo gestart onder de noemer ' Ik was 18 in het jaar 1980'. Het gaat om een initiatief van Peter Slabbynck en van Jan D'hondt.

BREAKING

Expo Hedendaagse Primitieven van start in Brugge

BRUGGE - In de Tank op de Burg in Brugge is de expo Hedendaagse Primitieven van start gegaan. De expo loopt nog tot 9 mei.

BREAKING

Red Rock Rally op 1 mei dit jaar vanuit je kot

BRUGGE - Op zaterdag 1 mei kan Red Rock Rally niet doorgaan zoals gewoonlijk in het Astridpark in Brugge. Er werd gekozen om de groepen te laten optreden in de Coronaproof zaal van het Entrepot die niet toegangelijk zal zijn voor het publiek.  

BREAKING

Red Rock Rally pakt dit jaar uit met Corona proof editie aan Entrepot

BRUGGE - De organisatoren van Red Rock Rally kiezen dit jaar voor een Corona proof editie op de eventsite van het Entrepot. Ze verlaten dit jaar het Astridpark waar anders op 1 mei tussen de drie- en vijfduizend muziekliefhebbers samen komen.

BREAKING

Buren bij Kunstenaars in Oostkamp met Corona gedichten

OOSTKAMP - In Oostkamp is er vanavond, morgen en zondag Buren bij Kunstenaars met op verschillende locaties in Groot Oostkamp werk van heel wat kunstenaars uit eigen gemeente. De Oostkampse Belinda Gunst laat haar gedichten zien in de Stip in Oostkamp. Een aantal gedichten gaan over Corona. Je kan er morgen en zondag in de voor- en namiddag terecht.  Wij laten u al genieten van één van haar gedichten.  

BREAKING

Pottenbakken in vroeger restaurant in Sijsele

SIJSELE - In Sijsele is Keramix nieuw gestart in het vroegere restaurant Poortershuyze waar je de shop van Traiteur Gout ook kan vinden aan de Brugsesteenweg.  

BREAKING

Nog tot eind november expo rond Simon Stevin

BRUGGE - Nog tot 29 november loopt in het Stadsarchief op de Burg in Brugge een expo rond Simon Stevin die heel veel betekend heeft. Hij kreeg in Brugge een beeld en een eigen plein. 

Bekijk volgende pagina