Kunst & cultuur

BREAKING

Tegeltableau Boucherie Ste Marie te bewonderen in Belle Epoque Centrum

Het waardevolle tegeltableau Boucherie Ste Marie, dat vroeger de gevel sierde van het intussen gesloopte 19de eeuwse pand in de Visserstraat 10-12, is sinds kort te bewonderen in het Belle Epoque Centrum in Blankenberge.

Alle artikels

BREAKING

Foto expo rond 75 jaar toneel De Valk

SINT-ANDRIES - In de Magdalenazaal in de Magdalenastraat in Sint-Andries loopt tot en met 27 november een foto expo rond 75 jaar De Valk. Ze hebben heel wat foto's uit het grote archief weerhouden.   

BREAKING

Vanaf vandaag expo Fotocollectief Bryggja in Brugge

BRUGGE - In de Brugotta Hall op de Burg in Brugge is vandaag de expo gestart van het Fotocollectief Bryggja. Tal van fotografen laten er hun mooiste foto's zien.   

BREAKING

89 Art pakt deze maand uit met twee expo's in Brugge

BRUGGE - Het voorbije weekend was er in de Garemijnzaal onder het Belfort een expo van 89 Art met werk van verschillende kunstenaars. Ze mochten heel wat volk verwelkomen. 

BREAKING

Open Galerieweekend in Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST -  In Knokke-Heist worden dit weekend heel wat kunstliefhebbers verwacht. 57 kunstgaleries zetten dan de deuren open voor het publiek. Ze zijn reeds aan de 31e editie toe.  

BREAKING

Ramart Gallery pakt uit met opendeur weekends

BRUGGE -Na het succesvolle opendeur weekend kijken ze bij de Ramart Gallery al uit naar de open deur van volgend weekend. 

BREAKING

Nu zaterdag gratis bussen bij MIVB voor Museum Night Fever

BRUSSEL - In Brussel wordt nu zaterdag de Museum Night Fever gehouden. Tussen 19 en 1 uur kan je een bezoek brengen aan 29 verschillende Brusselse musea. 

BREAKING

Ramart Gallery pakt uit met opendeur weekends

BRUGGE - De Ramart Gallery in de Ezelstraat in Brugge zet de komende twee weekends de deuren open voor het publiek. Je kan er genieten van prachtige kunstwerken. 

BREAKING

Komend weekend Roderick kunstenaarsroute

OUDENBURG - Komend weekend is er de Roderick kunstenaarsroute in Oudenburg. Bij Ipso Facto kan je starten war je het kaartje kan afhalen met een overzicht van de verschillende sites op de route.  

BREAKING

Macheld ruilt mode voor kunst

LOPPEM - Machteld Rovers is volop bezig met de uitverkoop van haar modezaak aan de Torhoutsesteenweg in Loppem. Ze wil samen met haar man Luc een kunstgalerie runnen. Ze zoeken naar een geschikte locatie. 

Bekijk volgende pagina