Kunst & cultuur

BREAKING

Ariane en Claire stellen tentoon

BRUGGE - In de Brugotta Hal, in het Administratief Centrum 't Brugse Vrije, is vandaag een nieuwe expo gestart die tot half februari te bezichtigen is.  

Alle artikels

BREAKING

Over 80 dagen start nieuwe editie van de Triƫnnale in Brugge

BRUGGE - Over 80 dagen start in Brugge de Triënnale onder de noemer Spaces of Possibility. Er zal werk te bewonderen zijn van 12 internationale kunstenaars, dit op heel wat verschillende locaties in de binnenstad maar ook in Zeebrugge.    

BREAKING

Bruno stelt tentoon in zijn eigen stad

BRUGGE - In Brugge kan je deze namiddag naar de expo 'De kleur van stilte' met werk van Bruno Van Dycke. Zijn werk is te bewonderen in de Sint-Jansstraat 8 in Brugge. Je kan er vandaag terecht van 14 tot 18 uur.   

BREAKING

Nieuwe expo van start in Brugotta Hal in Brugge

BRUGGE - In de Brugotta Hal in het Administratief Centrum 't Brugse Vrije op de Burg in Brugge is een nieuwe expo gestart. Er is werk te bewonderen van Katrien De Plancke en van Annemie Lescouhier.   

BREAKING

Nieuwe expo gestart in Brugotta Hal in Brugge

BRUGGE - In de Brugotta Hal  in het Administratief Centrum op de Burg in Brugge loopt nog tot eind september een nieuwe expo, dit met werk van Peter Willems. 

BREAKING

Zondag was het de laatste dag van de Beeldenroute in Lissewege

LISSEWEGE - Het was zondag de laatste dag van de Beeldenroute in Lissewege. Het kunstevent in een organisatie van Gratien Dendooven was terug een groot succes. Met het mooie weer was het zondag nog druk in het witte polderdorp.  

 

BREAKING

Morgen en zaterdag Lichtfeest in Lissewege

LISSEWEGE - Morgen vrijdag en zaterdag is er voor de 23e maal het jaarlijkse Lichtfeest in Lissewege. Die avond wordt alle licht in het witte polderdorp gedoofd en zorgen kaarsjes in de straten voor de nodige sfeer.  

BREAKING

Expo in Huis Ter Beurze in Brugge

BRUGGE - In Huis ter Beurze in de Vlamingstraat in Brugge is vandaag een expo gestart onder de noemer 'Kunst in de hedendaagse cultuur' met werk van tal van verschillende kunstenaars. 

BREAKING

Nu zondag muzikaal optreden in de creatiefste tuin van Vlaanderen

LISSEWEGE - In de creatiefste tuin van Vlaanderen 't Vaartje in Lissewege kan je nog tot eind augustus de vele kunstenaars aan het werk zien. Al heel wat bezoekers vonden de weg naar 't Vaartje.   

BREAKING

Vandaag Expo Letters en Tekens in Steen in Avansa Sint-Pieters

BRUGGE - In de lokalen van Avansa in de Sint-Pieterskerklaan in Brugge is er vandaag een expo met werk van de cursisten onder de noemer Letters en Tekens in Steen. Je kan er de expo bezoeken van 10 tot 17 uur.    

Bekijk volgende pagina