Kunst & cultuur

BREAKING

Gentpoort museum in Brugge sluit in 2020 de deuren

BRUGGE - Wie nog het Gentpoortmuseum in Brugge wil bezoeken moet dat nog doen voor eind december. Vanaf Nieuwjaar gaat het museum daar toe wegens verlieslatend. 

Alle artikels

BREAKING

Expo en infosessie in Service Residentie Ten Eeckhoute

BRUGGE - De service residentie Ten Eeckhoute op de Garenmarkt in Brugge bestaat 25 jaar en dat gaat gepaard met een expo met werk van de Brugse kunstenaar wijlen Jacques Bruynseraede.    

BREAKING

Vandaag en morgen Buren bij Kunstenaars

LOPPEM - Vandaag en morgen kan je naar het event Buren bij Kunstenaars. Op tal van plaatsen in Vlaanderen zetten kunstenaars de deuren van hun atelier open. 

BREAKING

Deze namiddag Internationale Taptoe in Lommel

LOMMEL - In de Soeverein Arena in Lommel wordt vandaag de internationale taptoe gehouden. De taptoe vindt deze namiddag om 14 uur plaats. Er zijn nog tickets te reserveren.  

BREAKING

U2.be op de planken voor benefietconcert in Brugge

BRUGGE - De groep U2.be staat op zaterdagavond 9 november op de planken in het Entrepot in Brugge, dit in samenwerking met onze nieuwswebsite Het Nieuws Vandaag.

BREAKING

Buren bij Kunstenaars in Houtave

HOUTAVE - In Houtave, deelgemeente van Zuienkerke, kan je volgend weekend op zeven verschillende adressen genieten van diverse kunstdisciplines.  

BREAKING

Kunst Adelt op de planken met derde productie

ASSEBROEK - De toneelkring Kunst Adelt Steenbrugge brengt dit jaar drie producties op de planken. Op 19 en 26 oktober brengen ze de productie Zwerfkei, een toneelvoorstelling met twaalf losse scènes.

BREAKING

Nog tot en met 2 december expo met werk van Emy Daelemans

BRUGGE - Nog tot en met 2 december loopt in Golf by Zeeduin aan de Vosseslag in De Haan een expo met fotowerk van de Brugse Emy Daelemans. Ze is gebeten door fotografie. 

BREAKING

Kunstkring Iris stelt tentoon in Brugge

BRUGGE - In de Brugotta Hall op de Burg in Brugge is de expo gestart van Kunstkring Iris. Negen leden van deze Brugse kunstkring stellen tentoon.

BREAKING

U2.be op de planken voor benefietconcert in Brugge

BRUGGE - De populaire U2.be band staat op zaterdag 9 november op de planken voor een benefietconcert in het Entrepot in Brugge.

Bekijk volgende pagina