Kunst & cultuur

BREAKING

Deze namiddag Internationale Taptoe in Lommel

LOMMEL - In de Soeverein Arena in Lommel wordt vandaag de internationale taptoe gehouden. De taptoe vindt deze namiddag om 14 uur plaats. Er zijn nog tickets te reserveren.  

Alle artikels

BREAKING

U2.be op de planken voor benefietconcert in Brugge

BRUGGE - De groep U2.be staat op zaterdagavond 9 november op de planken in het Entrepot in Brugge, dit in samenwerking met onze nieuwswebsite Het Nieuws Vandaag.

BREAKING

Buren bij Kunstenaars in Houtave

HOUTAVE - In Houtave, deelgemeente van Zuienkerke, kan je volgend weekend op zeven verschillende adressen genieten van diverse kunstdisciplines.  

BREAKING

Kunst Adelt op de planken met derde productie

ASSEBROEK - De toneelkring Kunst Adelt Steenbrugge brengt dit jaar drie producties op de planken. Op 19 en 26 oktober brengen ze de productie Zwerfkei, een toneelvoorstelling met twaalf losse scènes.

BREAKING

Nog tot en met 2 december expo met werk van Emy Daelemans

BRUGGE - Nog tot en met 2 december loopt in Golf by Zeeduin aan de Vosseslag in De Haan een expo met fotowerk van de Brugse Emy Daelemans. Ze is gebeten door fotografie. 

BREAKING

Kunstkring Iris stelt tentoon in Brugge

BRUGGE - In de Brugotta Hall op de Burg in Brugge is de expo gestart van Kunstkring Iris. Negen leden van deze Brugse kunstkring stellen tentoon.

BREAKING

U2.be op de planken voor benefietconcert in Brugge

BRUGGE - De populaire U2.be band staat op zaterdag 9 november op de planken voor een benefietconcert in het Entrepot in Brugge.

BREAKING

Startschot voor 150 jaar Stadsschouwburg Brugge

BRUGGE - Vandaag kan je in het Brugse centrum heel wat mensen tegen komen in de kledij van 150 jaar geleden. De Stadsschouwburg bestaat 150 jaar en dat zal de komende maanden gevierd worden. 

BREAKING

Nog tot en met zondag expo met werk van David De Graef

BRUGGE - Onder het Belfort in Brugge kan je nog tot zondag 29 september de expo bezoeken met werk van David De Graef.  

BREAKING

Kunst Adelt Steenbrugge viert 100 jarig bestaan

ASSEBROEK - De toneelkring Kunst Adelt Steenbrugge viert dit weekend hun honderd jarig bestaan. Ze zijn op tweede Paasdag 1919 gestart met hun eerste productie. Gisteren zaterdag was er de academische zitting en de opening van de tentoonstelling in de Zeven Torentjes.   

Bekijk volgende pagina