Lifestyle

BREAKING

Binnenkort Skin Health Clinic by An Sofie aan de Platse in Sint-Andries

SIINT-ANDRIES/SNELLEGEM - De Skin Healtch Clinic by An Sofie is al enkele jaren een begrip. Ze verhuist van Snellegem naar Sint-Andries waar na het Corona virus de nieuwe zaak officieel zal geopend worden.  

Alle artikels

BREAKING

Nieuwe etalage klaar bij Caprice in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis vind je de damesmode zaak Caprice. De zaak wordt gerund door Marilynn die zich met hart en ziel inzet. Ook zij blijft nog een tijdje gesloten. Ze levert de modestukken nu aan huis.     

BREAKING

Opening van vernieuwde winkel Parallax uitgesteld

BRUGGE - De vernieuwde winkel van de herenboetiek Parallax zou dit weekend de deuren openen in de Zuidzandstraat in Brugge. Door de Corona crisis moet de geplande  nocturne en het openingsweekend uitgesteld worden.   

BREAKING

Gare de Robe sluit tijdelijk hun modezaak in Brugge

BRUGGE - De modezaak Gare de Robe in Brugge blijft de komende dagen dicht. Zo willen ze voorkomen dat het Corona virus zich verder kan verspreiden.  

BREAKING

JBC winkels sluiten hun deuren voor drie weken

BELGIE -  De directie van JBC heeft beslist om de komende drie weken hun deuren dicht te houden. Ze doen dat uit voorzorg voor hun personeel en klanten.

BREAKING

Boetiek Trend blijft tijdens de werken aan de Maalsesteenweg steeds bereikbaar

SINT-KRUIS - Langs de Maalsesteenweg in Sint-Kruis zijn de voorbereidende werken gestart voor grote werken in de middenberm van de weg tussen Sint-Kruis en SIjsele. Boetiek Trend zal gedurende de werken steeds vlot bereikbaar blijven.    

BREAKING

Nicky M dit weekend gesloten maar wel op dinsdag open

BRUGGE - De modezaak Nicky M in de Vlamingstraat in Brugge zal komend weekend gesloten zijn omwille van het Corona virus. De zaak zal wel nu dinsdag open zijn.

BREAKING

Nicky M vandaag zondag open

BRUGGE - Je kan vandaag gezellig shoppen in de modezaak Nicky M in de Vlamingstraat in Brugge. De zaak is gekend voor hun mode voor haar en hem met de merken Armani, Versace en Lagerfeld.    

BREAKING

Skin en Health Clinic An-Sofie van Snellegem naar Sint-Andries

SNELLEGEM/SINT-ANDRIES - An Sofie opent tijdens het Pinksterweekend haar Skin en Health Clinic aan de Platse in Sint-Andries. De werken zijn volop bezig aan het pand om alles klaar te krijgen. 

BREAKING

Zeb pakt uit met eerste multibrand fashionstore in Groothertogdom Luxemburg

MERCHTEM - Het gekende Zeb breidt uit naar het buitenland. Ze openen nu vrijdag 28 februari hun eerste mutibrand fashion store in Bettembourg in het Groothertogdom Luxemburg.

Bekijk volgende pagina