Verkeer

BREAKING

Nu donderdag en vrijdag asfalteringswerken op E403 richting Kortrijk

TORHOUT - Op de E403 snelweg richting Kortrijk worden nu donderdag en vrijdag werken gepland. Het gaat om asfalteringswerken tussen Torhout en Lichtervelde.  

Alle artikels

BREAKING

Slechts één spoor vrij tussen Brugge en Lichtervelde

BRUGGE/LICHTERVELDE - Een defecte trein ter hoogte van Torhout zorgt momenteel voor vertragingen. De treinen tussen Brugge en Lichtervelde kunnen voorlopig maar over één spoor.  

BREAKING

Werken Bondgenotenlaan in Leuven zijn klaar

LEUVEN - In de Bondgenotenlaan in Leuven zijn de werken klaar. De bushaltes werden aangepast en de straat kreeg een steverige fundering en een nieuwe asfaltlaag. 

BREAKING

Dammesteenweg kan op 6 april nog niet open voor verkeer

DAMME - De Dammesteenweg moest oorspronkelijk op maandag 6 april terug open voor het verkeer na de werken voor de heraanleg en de aanleg van het vrijliggend fietspad.

BREAKING

Steeds minder verkeer op de snelwegen

BELGIE - Door het Corona virus is er steeds minder verkeer op de snelwegen. Reeds meer dan één miljoen Belgen zitten thuis op economische werkloosheid en vele anderen werken nu van thuis.

BREAKING

Fietstunnel onder Tiensesteenweg in Leuven open

LEUVEN - De fietstunnel onder de Tiensesteenweg in Leuven is open voor gebruik. Het geplande openingsweekend vindt niet plaats omwille van het Corona virus.

BREAKING

Twee komende weekends geen nachtbussen in Leuven

LEUVEN - In Leuven zijn er twee weekends lang geen nachtbussen. De Lijn schrapt die bussen omdat er 's avonds bijzonder weinig volk op straat is nu alle horeca dicht is en alle events geschrapt zijn. 

BREAKING

Steeds minder verkeer op de snelwegen

BELGEN - De Belgen lijken steeds meer te begrijpen dat ze thuis moeten blijven en zoveel mogelijk van thuis moeten werken. Op de snelweg E40 is dit snel te merken in de volle avondspits.   

BREAKING

Werken Katelijnestraat in Brugge werden stil gelegd

BRUGGE - De werken in de Katelijnestraat in Brugge werden stil gelegd. De aannemer vindt het niet meer veilig om zijn werknemers te laten door werken. 

BREAKING

Binnenvaart wacht in Brugge om door te varen naar Zeebrugge

BRUGGE - Na het bijzonder hoge water lag de binnenvaart stil rond Brugge. Nu kunnen ze allemaal terug versluisd worden. Het is nu geduld hebben voor de binnenschippers. 

Bekijk volgende pagina