Verkeer

BREAKING

Asfalteringswerken op kruispunt Gentstraat – De Ring in Ingelmunster

INGELMUNSTER - Van maandag 7 juni tot en met vrijdag 11 juni zijn er werken aan het kruispunt Gentstraat – De Ring in Ingelmunster. Er wordt een nieuwe asfaltlaag en markeringen aangebracht in opdracht van het agentschap Wegen en Verkeer.

 

Alle artikels

BREAKING

Oprit Retie nu maandag dicht voor asfalteringswerken

RETIE - De oprit van de E34 snelweg in Retie richting Antwerpen krijgt een nieuwe asfaltlaag. De werken zijn nu maandag gepland tussen 6 en 17 uur. 

BREAKING

Dit weekend op tal van plaatsen spoorwerken

VLAANDEREN - Dit weekend plant Infrabel op meerdere plaatsen werken aan de sporen. Daar zullen de treinen vervangen worden door bussen.

BREAKING

Fi(e)to de verkeersclown doet een spectaculaire come back in Brugge

BRUGGE - Drie maanden nadat Fi(e)to de verkeersclown vanuit het straatbeeld verdween in Christus-Koning in Brugge omwille van het onduidelijke statuut van gemachtigd opzichters, is de trouwe en knotsgekke opzichter terug.

 

BREAKING

Oostende gaat gemotoriseerd verkeer op voetgangerszone zeedijk indijken

OOSTENDE - Stad Oostende wordt steeds vaker geconfronteerd met gemotoriseerd verkeer in de voetgangerszone op de zeedijk. Met de aankoop en de installatie van vijf extra vaste ANPR-camera’s op verschillende toegangswegen tot de zeedijk, zal de politie alles beter kunnen opvolgen. De camera’s zullen tegelijkertijd ook ingezet worden voor het opsporen van niet-verzekerde of gestolen voertuigen, opsporingsonderzoeken in het kader van drugs, woninginbraken edm.

 

BREAKING

Omleiding van verkeer tussen Dudzele en Westkapelle duurt 2 weken

DUDZELE/WESTKAPELLE - Van dinsdag 25 mei tot vrijdag 4 juni wordt er gewerkt op de gewestweg, Westkapelse Steenweg/Knoksebaan ter hoogte van het Leopoldkanaal. Van voor de brug over het kanaal tot net voor de rotonde met de Heistlaan (N300), wordt de gewestweg twee weken lang volledig afgesloten voor alle autoverkeer. Verkeer tussen Dudzele en Westkapelle moet een omleiding volgen via de Koolkerkesteenweg (N374). 

 

BREAKING

Verkeerscontrole op zwaar vervoer in Ramskapelle

RAMSKAPELLE - In Ramskapelle Nieuwpoort heeft de politie Westkust in samenwerking met GOCA een controle gehouden op het zwaar vervoer. 

BREAKING

N-VA Zele en Lokeren vragen flankerende maatregelen bij komst distributiecentra langs E17

LOKEREN/ZELE - Langs de E17 komen 2 nieuwe distributiecentra. N-VA is niet tegen de komst van de bedrijventerreinen maar vrezen een verkeersinfarct door sluipverkeer ter hoogte van Lokeren/Zele.

 

BREAKING

Komende week Kerkstraat in Damme onderbroken

DAMME - In Damme wordt er de komende week gewerkt in de Kerkstraat. De verkeersdrempel en wegversmalling moeten vernieuwd worden.

BREAKING

De Lijn verwacht morgen hinder van wielerwedstrijd

WEST-VLAANDEREN/OOST-VLAANDEREN - De Lijn verwacht morgen zondag hinder in twee provincies, namelijk West- en Oost- Vlaanderen.

Bekijk volgende pagina