Verkeer

BREAKING

Te snel in Brussel

BRUSSEL - Tijdens een snelheidscontrole van politie Brussel in de Vuurkruisenlaan werden 199 bestuurders betrapt op een snelheidsovertreding. Drie rijbewijzen werden op last van het Parket meteen ingetrokken.   

Alle artikels

BREAKING

Advocatenkantoor lanceert Beboet.be

VLAANDEREN - Een advocatenkantoor uit Brugge lanceert de website Beboet.be. De website werd gestart met het nieuwe gerechtelijk jaar begin september. Intussen hebben al heel wat Vlamingen de weg gevonden.   

BREAKING

Nu maandag start tweede fase asfalteringswerken N108 in Duffel

DUFFEL - Nu maandag starten de werken voor de tweede fase van de asfalteringswerken langs de N108 in Duffel. Over een afstand van zes kilometer wordt de rijweg vernieuwd. Deze tweede fase duurt tot eind september.  

BREAKING

Benelux Tour morgen dwars door Oostkamp

OOSTKAMP - De Benelux Tour rijdt morgen van Aalter naar Ardooie. Op het middaguur worden de renners verwacht in Oostkamp. Ze rijden dwars door de gemeente. 

BREAKING

Komend weekend geen treinen tussen Antwerpen Centraal en Roosendael

ANTWERPEN - Komend weekend zullen er geen treinen rijden tussen Antwerpen Centraal en Roosendael. Er zijn werken gepland aan een overweg in Essen en aan de spoorstaven.    

BREAKING

Deze week snelheidscontroles in Brugge

BRUGGE - Nu woensdag is er de start van het nieuwe schooljaar. Er wordt dan ook gepleit voor een veilige schoolstart.  

BREAKING

Fietsers hielden acties voor conflictvrije kruispunten

VLAANDEREN - In tal van steden in Vlaanderen werden vandaag acties gehouden door fietsers. Die pleiten voor conflictvrije kruispunten na het dodelijk ongeval in Antwerpen. 

BREAKING

Twee tolvrije zaterdagen in Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - Tijdens de maand september zijn er twee tolvrije zaterdagen voor de Westerscheldetunnel. Die zijn gepland op zaterdagen 11 en 25 september.  

BREAKING

Bewoners Astridlaan Assebroek zijn te snel en zwaar verkeer beu

ASSEBROEK - De bewoners van de Astridlaan in Assebroek zullen op 1 september een actie houden. Ze zijn het te veel te snel verkeer en zwaar verkeer meer dan beu. 

BREAKING

Werken in Vosseslag herstarten vanaf begin september

DE HAAN - De werken in Vosseslag herstarten begin september. De gemeente wil de handelaars en inwoners inlichten over de fasering van de werken. 

Bekijk volgende pagina