Verkeer

BREAKING

Ook tramverkeer aan de kust heeft hinder van stroomonderbreking

KNOKKE-HEIST/BLANKENBERGE - Door de stroompanne aan de kust is er momenteel geen tramverkeer mogelijk tussen Knokke en de Duinse Polders in Blankenberge. 

Alle artikels

BREAKING

Roskambruggen op A11 uitgevallen door stroompanne

DUDZELE - Op de A11 snelweg zijn er problemen met de Roskambruggen. Door de stroompanne gaan de bruggen momenteel niet meer dicht voor het verkeer. 

BREAKING

Metroverkeer was tijdlang verstoord op de lijnen 2 en 6 in Brussel

BRUSSEL - Het metroverkeer in Brussel was vanavond een tijdlang verstoord op de lijnen 2 en 6. De oorzaak was een kapotte wissel.

BREAKING

Socialisten vragen aandacht voor verkeersveiligheid in het Tempelhof

BRUGGE - De SP.A Brugge Noord is vandaag gestart met een affcihecampagne in het Tempelhof in Sint-Pieters. Ze vragen meer aandacht voor verkeersveiligheid in de straat. 

BREAKING

Omrijden in Kortenberg omwille van stormschade

KORTENBERG - In Kortenberg zijn er momenteel twee straten afgesloten omwille van stormschade. Het verkeer wordt er tot morgen plaatselijk omgeleid.

BREAKING

Hinder op het spoor

LANGDORP/BEERNEM/OOSTKAMP - De spoorwegen kampen momenteel met hinder op twee spoorlijnen.

BREAKING

Katelijnepoort en Katelijnestraat vanaf maandag afgesloten

BRUGGE - De Katelijnepoort en Katelijnestraat zal vanaf nu maandag 17 februari gesloten zijn voor het verkeer. De aannemer start dan met de rioleringswerken. In de eerste fase wordt er gewerkt tussen de brug en de Visspaanstraat.

BREAKING

Blankenberge wil meer treinen

BLANKENBERGE - Verschillende politieke partijen in Blankenberge willen in de toekomst meer treinen. Nu is er nog slechts één trein om het uur vanuit de badstad.

BREAKING

Zand op de tramsporen zorgde voor hinder tramverkeer

KUST - Het tramverkeer aan de kust heeft hinder opgelopen door de storm. Er was heel wat zand op de tramsporen terecht gekomen.

BREAKING

Politie Bodukap sluit winter BOB campagne af

SINT KATELIJNE WAVER - In Sint-Katelijne Waver heeft de politie van de zone Bodukap de winter BOB campagne afgerond. Ze jhebben van eind november tot nu 3.432 bestuurders gecontroleerd.  

Bekijk volgende pagina