Verkeer

BREAKING

Werken in Moerbrugge anderhalve maand vroeger klaar

MOERBRUGGE - De werken in Moerbrugge - Oostkamp vlotten bijzonder goed. De werken zullen anderhalve maand vroeger klaar zijn dan verwacht. Tegen half juli kan alle verkeer terug van Moerbrugge naar Oostkamp.   

Alle artikels

BREAKING

Nu maandag start van werken in Koolkerke

KOOLKERKE - Nu maandag 30 mei starten de werken voor de heraanleg van de Brugsesteenweg in Koolkerke. De aannemer is de firma Stadsbader die tot 9 juli krijgt voor deze werken.  

BREAKING

Bijzonder druk richting binnenland

VLAANDEREN - Het mooie weer lokte vandaag heel wat volk naar de kust. Op de snelweg richting binnenland is het bijzonder druk vanaf Jabbeke met vertraagd verkeer in Beernem, Aalter tot in Gent.   

BREAKING

Ongeval met meerdere wagens op E40 snelweg

MERELBEKE - Op de E40 snelweg richting Brussel gebeurde rond 16.45 uur een zwaar ongeval tussen Merelbeke en Wetteren. Meerdere wagens raakten betrokken in het ongeval.  

BREAKING

Verkeershinder richting kust na twee ongevallen op E40 snelweg

ERPE MERE/WETTEREN - Er is deze voormiddag heel wat hinder geweest voor het verkeer richting kust. Er waren twee ongevallen waarbij telkens twee rijstroken moesten afgesloten worden.  

BREAKING

Hinder op het spoor

BELGIE - Op meerdere spoorlijnen zijn er vertragingen door storingen. 

BREAKING

Hinder op E19 snelweg na ongeval met bus

BRECHT - Op de E19 snelweg is deze namiddag een zwaar ongeval gebeurd met een Franse reisbus. Daarbij zijn zeker al twee doden en verschillende zwaar gewonden gevallen. 

BREAKING

Strooidiensten klaar voor winterprik

BELGIE - Op verschillende plaatsen in het land gaat het de komende nacht en morgen vroeg sneeuwen. Er is dan ook kans op gladde wegen.   

BREAKING

Nu maandag start asfalteringswerken in Brugge

BRUGGE - In Brugge starten nu maandag in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer asfalteringswerken. 

BREAKING

Eenrichtingsverkeer voor museumwijk in Sint-Martens Latem

SINT MARTENS LATEM - In Sint Martens Latem zijn de werken gestart in de Pontstraat. Dat zorgt in de museumwijk voor extra verkeer.   

Bekijk volgende pagina