Verkeer

BREAKING

Vandaag koers in Izegem

IZEGEM - Vandaag is er koers in Izegem. Om 14.30 uur wordt de start voor de beroepsrenners gegeven aan het Blauwhuis. De aankomst is gepland rond 18 uur. 

Alle artikels

BREAKING

Tolvrije Westerscheldetunnel op 9 september

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel in Zeeland (Nederland) zal op zaterdag 9 september tolvrij zijn. Het is één van de tolvrije zaterdagen.  

BREAKING

Treinverkeer tussen Mechelen en Dendermonde met hinder na aanrijding

MECHELEN/DENDERMONDE - Het treinverkeer tussen Mechelen en Dendermonde liep dinsdagavond een tijdlang hinder op. De aanleiding van de hinder was een aanrijding op de sporen.    

BREAKING

Komend weekend geen treinen tussen Aarschot en Hasselt

AARSCHOT/HASSELT - Komend weekend rijden er geen treinen tussen Aarschot en Hasselt. De treinen worden vervangen door bussen. 

BREAKING

Komende nacht blijft Westerscheldetunnel dicht voor onderhoud

ZEELAND (NEDERLAND) - Komende nacht blijft de Westerscheldetunnel dicht. Vanaf 20 uur starten onderhoudswerken in beide richtingen. Het verkeer moet omrijden via Antwerpen.   

BREAKING

Deze week onderhoudswerken in Liefkenshoektunnel

ANTWEREPEN - Deze week zijn er werken gepland in de Liefkenshoektunnel. In de nacht van 16 maart wordt er gewerkt in de richting van Gent. 

BREAKING

Omrijden naar Breda via de A12

LOENHOUT - Op de E19 richting Breda kwam het deze middag tot een verkeersongeval in Loenhout. Er hangt een dichte mist. Wie de file wil vermijden kan best via de A12 rijden richting Breda.  

BREAKING

Het kan morgen vroeg gevaarlijk glad zijn

VLAANDEREN - Het kan morgen vroeg gevaarlijk glad zijn. In drie provincies verwachten ze voor de komende nacht winterse buien met sneeuw en aanvriezende regen. 

BREAKING

Het kan morgen vroeg gevaarlijk glad zijn

BELGIE - In gans het land kan het morgen vroeg gevaarlijk glad zijn. Het stopt vanavond met regenen en het gaat vriezen. Het kan leiden tot gevaarlijke toestanden. De strooidiensten maken zich klaar voor nachtelijke rondes.  

BREAKING

Portiek aan Hoefijzerlaan in Brugge wordt morgen weggenomen

BRUGGE - Het portiek aan de Hoefijzerlaan in Brugge  net voor de tunnel richting station zal morgen dinsdag weggenomen worden. De werken zijn voorzien tussen dinsdagavond 24 en woensdagmorgen 4 uur. Tijdens de werken zal het verkeer er omgeleid worden. 

Bekijk volgende pagina