Verkeer

BREAKING

Vanaf volgende week hinder voor verkeer in Zwijnaarde

ZWIJNAARDE - Vanaf volgende week wordt hinder verwacht voor het verkeer in Zwijnaarde. Er zijn werken gepland aan het klaverblad van de E40 met de E17.   

Alle artikels

BREAKING

Twee ongevallen na elkaar op E40 snelweg in Sint-Denijs Westrem

GENT - Op de E40 in Sint-Denijs Westrem in de richting van het binnenland kwam het kort na elkaar tot twee ongevallen. Bij het laatste ongeval moesten twee rijstroken afgesloten worden.    

BREAKING

Vrachtwagen in de gracht in Aalter

AALTER - Op de E40 richting Oostende is vanmorgen in Aalter een vrachtwagen in de gracht beland. De hinder op de snelweg zal nog een tijdje duren. De midden- en rechter rijstrook zijn momenteel afgesloten voor de hulpdiensten en takelwagen.  

BREAKING

Vandaag koers in Izegem

IZEGEM - Vandaag is er koers in Izegem. Om 14.30 uur wordt de start voor de beroepsrenners gegeven aan het Blauwhuis. De aankomst is gepland rond 18 uur. 

BREAKING

Tolvrije Westerscheldetunnel op 9 september

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel in Zeeland (Nederland) zal op zaterdag 9 september tolvrij zijn. Het is één van de tolvrije zaterdagen.  

BREAKING

Treinverkeer tussen Mechelen en Dendermonde met hinder na aanrijding

MECHELEN/DENDERMONDE - Het treinverkeer tussen Mechelen en Dendermonde liep dinsdagavond een tijdlang hinder op. De aanleiding van de hinder was een aanrijding op de sporen.    

BREAKING

Komend weekend geen treinen tussen Aarschot en Hasselt

AARSCHOT/HASSELT - Komend weekend rijden er geen treinen tussen Aarschot en Hasselt. De treinen worden vervangen door bussen. 

BREAKING

Komende nacht blijft Westerscheldetunnel dicht voor onderhoud

ZEELAND (NEDERLAND) - Komende nacht blijft de Westerscheldetunnel dicht. Vanaf 20 uur starten onderhoudswerken in beide richtingen. Het verkeer moet omrijden via Antwerpen.   

BREAKING

Deze week onderhoudswerken in Liefkenshoektunnel

ANTWEREPEN - Deze week zijn er werken gepland in de Liefkenshoektunnel. In de nacht van 16 maart wordt er gewerkt in de richting van Gent. 

BREAKING

Omrijden naar Breda via de A12

LOENHOUT - Op de E19 richting Breda kwam het deze middag tot een verkeersongeval in Loenhout. Er hangt een dichte mist. Wie de file wil vermijden kan best via de A12 rijden richting Breda.  

Bekijk volgende pagina