Verkeer

BREAKING

Geen tolvrije zaterdag op 24 april voor Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - De eerstvolgende tolvrije zaterdag voor de Westerscheldetunnel was aangekondigd voor volgende week zaterdag 24 april. Door de Coronamaatregelen wordt die tolvrije dag uitgesteld. 

Alle artikels

BREAKING

Dringende herstellingswerken op E40 in Middelkerke

MIDDELKERKE - Er zijn dringende herstellingswerken nodig op de E40 snelweg in Middelkerke in de richting van het binnenland.

BREAKING

Strooidiensten staan klaar voor komende nacht

BELGIE - Er worden de komende nacht nog winterse buien verwacht over gans het land. In de vooravond viel al smeltende sneeuw aan de kust. 

BREAKING

Hinder door werken in Aalter

AALTER - In Aalter is vrijdag een nieuwe fase gestart van de werken aan de rotonde van de afrit. Bij de aanleg van de rotonde bleek de beton van slechte kwaliteit.

BREAKING

Nu maandag geen bussen in het centrum van Oostkamp

OOSTKAMP - Nu maandag 22 maart zullen er geen bussen van De Lijn rijden in het centrum van Oostkamp. Een aantal haltes zullen dan niet bediend worden.   

BREAKING

File tot in Hansbeke door werken aan de brug in Drongen

HANSBEKE - De voorbije dagen was er een aanrijding van de brug over de E40 snelweg in Drongen. De brug liep toen schade op waarbij brokstukken naar beneden vielen.

BREAKING

Nu vrijdagnacht asfalteringswerken op A12 snelweg

EKEREN - Op de A12 richting Antwerpen worden nu vrijdagnacht werken gepland ter hoogte van Ekeren.

BREAKING

Ernstige hinder op de N31 verwacht door werken

BRUGGE - Op 1 maart starten werken voor de heraanleg van een gedeelte van de N31 Expressweg dit tussen de brug Waggelwager en de brug Blankenbergsesteenweg.

BREAKING

Treinverkeer in Nederland volledig stil door winterweer

NEDERLAND - Door de sneeuw en het winters weer ligt het treinverkeer volledig stil in Nederland. Ze hebben voornamelijk last van vastgevroren wissels.

BREAKING

Rioleringswerken in De Haan starten op 15 februari

DE HAAN - Op de wijk Vosseslag in De Haan starten op maandag 15 februari belangrijke werken. Het gaat om rioleringswerken en de heraanleg van de weg in vijf verschillende straten.    

Bekijk volgende pagina