Verkeerscontroles

BREAKING

Trajectcontrole in De Haan actief

DE HAAN - De trajectcontrole langs de N9 Brugsebaan in De Haan is actief. De maximum snelheid bedraagt daar 70 kilometer per uur. De snelheid wordt over een afstand van 2 kilometer gecontroleerd.   

Alle artikels

BREAKING

Grote verkeerscontrole bij politiezone RIHO op zondag

ROESELARE - Afgelopen zondag voerde de verkeersdienst van politiezone RIHO (Roeselare-Izegem-Hooglede) op 3 plaatsen een verkeerscontrole uit.  Acht rijbewijzen werden voor 15 dagen ingetrokken.

 

BREAKING

Nu woensdag nationale flitsmarathon

BELGIE - Nu woensdag zullen tal van federale en lokale politiediensten deelnemen aan de nationale flitsmarathon. Op verschillende locaties zal die woensdag de multa nova ingezet worden. 

BREAKING

Vandaag verkeersveilige dag in Oost-Vlaanderen

OOST-VLAANDEREN - Naar aanleiding van de kettingbotsing van 1996 in Nazareth wordt vandaag voor de 24e maal een verkeersveilige dag gehouden in de provincie Oost-Vlaanderen.

BREAKING

Grootscheepse politie controle in Oost-Vlaanderen

OOST-VLAANDEREN - Tijdens de voorbije nacht werd een grote politiecontrole gehouden in de provincie Oost-Vlaanderen. Daarbij waren twintig politiezones betrokken.

BREAKING

Weekend zonder alcohol aan het stuur

BELGIE - Het ganse weekend zijn er zowel door de lokale als federale politie alcoholcontroles gepland in het kader van het Weekend zonder alcohol aan het stuur.