BREAKING

Vandaag zondag Zandfeesten op het Zand in Brugge

BRUGGE - In Brugge kan je vandaag zondag naar de Zandfeesten. Reeds van in de vroege uurtjes komen de deelnemers toe. De eerste bezoekers komen al rond 6 uur neuzen.  

Breaking

BREAKING

Vandaag en morgen boekenmarkt in Brugge

BRUGGE - Het Comité voor Initiatief pakt vandaag en morgen zondag uit met een boekenmarkt langs de Groenerei en de Verwersdijk in Brugge. Er is een ruim aanbod.  

BREAKING

Morgen zondag Montmartre van de Polders in Houtave

HOUTAVE - In Houtave wordt morgen zondag uitgepakt met een Kunstdorp. In de verkeersvrije straten van het dorp zal je 35 kunstenaars kunnen bewonderen.  

BREAKING

Parijs nog steeds in top drie van favoriete citytrips

PARIJS (FRANKRIJK) - De vakantie is gestart en heel wat Belgen vertrekken terug op vakantie. De meest favoriete bestemming met vliegtuig is Spanje en met de wagen Frankrijk.  

BREAKING

Voor vijftiende maal Q Beachhouse in Oostende

OOSTENDE - Voor de 15e maal opende het Q Beachhouse de deuren op het strand van Oostende. Er wordt dagelijks radio gemaakt aan zee tijdens de komende weken. Voor de opening waren er optredens van Camille, Milo Meskens en Willy William. 

BREAKING

Stad Brugge opende toeristisch seizoen in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge mochten ze deze namiddag de burgemeester en een delegatie van het schepencollege ontvangen voor de opening van het toeristisch seizoen. Ze namen de trein naar Zeebrugge.  

BREAKING

Volgende week kermis in Adegem

ADEGEM - In Adegem is er volgende week kermis. Alles start nu donderdag met een Parkies optreden, op vrijdag is er een kindernamiddag en op zaterdag gaat de foor van start waar je onder meer het lunapark Tiener Club kan vinden.   

Bekijk alle recente artikels