Nieuws

BREAKING

Nieuwe sporthal in Grembergen

DENDERMONDE - De stad Dendermonde laat een nieuwe sporthal bouwen in Grembergen. Ze krijgen alvast een subsidie van 1 miljoen euro.  

Alle artikels

BREAKING

Spoorlopers hinderden treinverkeer in Waregem

WAREGEM -  In Waregem was er vandaag een tijdlang hinder voor het treinverkeer. Er werden spoorlopers gemeld.   

BREAKING

Fanfare Steenbrugge houdt concert op zondag 12 juni

ASSEBROEK - De Sint-Ceciliafanfare van Steenbrugge houdt op zondag 12 juni in de voormiddag een concert, dit van 11 tot 12 uur op de rommelmarkt aan de Kinderboerderij de Zeven Torentjes.  

BREAKING

Heraangelegde straten Sin-Kristoffelwijk Assebroek officieel geopend

ASSEBROEK - In Assebroek werden de heraangelegde straten officieel ingewandeld met de fanfare van Steenbrugge. De Bossuytlaan en enkele zijstraten werden onder handen genomen.  

BREAKING

Schapen geschoren in Kinderboerderij de Zeven Torentjes

ASSEBROEK - In de Kinderboerderij de Zeven Torentjes in Assebroek werden de schapen geschoren tijdens het schaapscheerfeest. Driehonderd leerlingen van scholen kwamen langs maar ook heel wat jonge gezinnen met kinderen.   

BREAKING

Bredense bib pakt uit met app

BREDENE - De bibliotheek van Bredene pakt uit met een app. Voortaan kan je van thuis een boek uitlenen of verlengen via uw smartphone. 

BREAKING

Meeste gemeentelijke diensten vandaag gesloten in Aalter

AALTER - Met de feestdag van donderdag wordt de brug gemaakt en zullen de gemeentelijke diensten in Aalter gesloten blijven.  

BREAKING

Oostende pakt vandaag uit met Late Night Shopping

OOSTENDE - In Oostende verwachten ze vandaag heel wat shoppers. Ze pakken uit met een Late Night Shopping. De winkels zullen open blijven tot 21 uur.  

BREAKING

Topgastronomie op Gent Smaakt

GENT - Op verschillende pleinen in Gent is er nog tot en met zondag 29 mei het event Gent Smaakt. Je kan er genieten van gastronomie van tal van Gentse zaken. 

Bekijk volgende pagina