Justitie

BREAKING

Vertaalbureau Perfect breidt uit richting Belgie

ANTWERPEN/ NEDERLAND - Vertaalbureau Perfect is het professionele vertaalbureau van Nederland. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Utrecht behoort vertaalbureau Perfect tot één van de grootste vertaalbureaus van Nederland. Om ook klanten in de omgeving van België zo efficiënt mogelijk te kunnen helpen is het vertaalbureau nu ook bereikbaar vanuit Antwerpen en staat het klaar voor al jouw vertaalopdrachten.

Dankzij een frisse blik op innovatie, handige klantportaal en slimme vertaalapps worden jouw documenten tegen een betaalbare prijs vertaald. Direct inzicht in je documenten, persoonlijk contact en ervaren native vertalers.

Alle artikels

BREAKING

Onderzoek na moord in Oostende

OOSTENDE - In Oostende is er een onderzoek gestart na een moord. Een 39 jarige man wordt morgen donderdag voor de Onderzoeksrechter geleid in Brugge. Hij woonde in hetzelfde appartement van de vrouw.

BREAKING

Brugse politie doet grote drugsvangst

BRUGGE - De Brugse politie heeft een grote drugsvangst gedaan na meerdere huiszoekingen. 

BREAKING

VTM pakt uit met Alloo in de Politierechtbank

AALST - De politierechtbank van Aalst zal binnenkort te zien zijn in het nieuwe VTM tv programma Alloo in de Politierechtbank.

BREAKING

Cipiers Brugse gevangenis hebben werk neergelegd voor 24 uur

BRUGGE - De cipiers van de Brugse gevangenis hebben vanavond het werk neergelegd voor 24 uur. De politie pakt de komende nacht en morgen hun taken over.

BREAKING

Cannabisplantage onder brug Expresweg in Waregem

WAREGEM - Onder een brug van de N382 tussen Waregem en Wielsbeke moest de brandweer uitrukken voor rookontwikkeling van een ventilatierooster.

BREAKING

Vrijdag assisenzaak in Brugge gestart

BRUGGE - In het Hof van Assisen in Brugge is vrijdag de assisenzaak gestart tegen een een 25 jarige man uit Adinkerke. Hij staat terecht voor doodslag op zijn kind. 

BREAKING

Vanavond start 24 uren staking in gevangenissen

BELGIE - In de Belgische gevangenissen start vanavond om 22 uur een 24 uren staking. Het personeel vraagt nog steeds aandacht want de druk op het personeel ligt nog reeds bijzonder hoog. 

BREAKING

Blankenbergenaar aangehouden voor bezit en verkoop drugs

BLANKENBERGE - De lokale politie van Blankenberge - Zuienkerke heeft een 40 jarige Blankenbergenaar aangehouden voor bezit en verkoop van drugs. 

BREAKING

De Rechtbank start morgen maandag terug op Vier

BRUSSEL - Op de televisiezender Vier start morgen maandag het nieuwe en achtste seizoen van het populaire tv progrramma De Rechtbank. 

Bekijk volgende pagina