Justitie

BREAKING

VTM start vanavond nieuw tv programma over Vrederechters

VLAANDEREN - De televisiezender VTM start vanavond een nieuw tv programma over De Vrederechters. Het programma is vanavond te zien om 21.55 uur. 

Alle artikels

BREAKING

VTM start op 30 maart met tv reeks over vrederechters

VLAANDEREN - De televisiezender VTM start op 30 maart met het nieuwe programma Vrederechters. Daarvoor worden er acht vrederechters gevolgd tijdens hun zittingen of plaatsbezoeken. 

BREAKING

Reeds derde druk van het boek Zorro draagt een paarse toga

OOSTENDE/WAARDAMME - De voormalige advocaat Peter Labens is volop bezig met de promotie van zijn boek Zorro draagt een paarse toga, uitgegeven bij Bitbook. Hij was een gedreven advocaat met een bloeiende praktijk. In 2019 besliste hij het roer om te gooien.     

BREAKING

Advocatenkantoor lanceert Beboet.be

VLAANDEREN - Een advocatenkantoor uit Brugge lanceert de website Beboet.be. De website werd gestart met het nieuwe gerechtelijk jaar begin september. Intussen hebben al heel wat Vlamingen de weg gevonden.   

BREAKING

Vandaag start van assisenproces tegen duivelskoppel

BRUGGE - Voor het assisenhof van West-Vlaanderen in Brugge start vandaag het proces tegen het duivelskoppel voor een moord die dateert van 1996. Toen werd een Britse zakenman om het leven gebracht. 

BREAKING

Over strafrechters op Canvas vanaf 5 januari 2021

VLAANDEREN - Op de televisiezender Canvas komt vanaf 5 januari 2021 voor vier weken lang een tv programma over strafrechters. Gilles De Coster gaat voor het programma heel wat rechters opzoeken in Vlaanderen.  

BREAKING

Cannabisplantages opgerold in West-Vlaanderen

WEST-VLAANDEREN - De politie heeft twee cannabisplantages opgerold in West-Vlaanderen. Dit was het geval in Lichtervelde en Snaaskerke.  

BREAKING

Twee mannen aangehouden voor inbraak in strandbar Oostende

OOSTENDE - De Onderzoeksrechter in Brugge heeft twee mannen van 35 en 40 jaar aangehouden voor een inbraak in een strandbar in Oostende.

BREAKING

Tiende seizoen van De Rechtbank op Vier

VLAANDEREN - Op de televisiezender Vier start op maandag 31 augustus het tiende seizoen van het tv programma De Rechtbank.

BREAKING

Vertaalbureau Perfect breidt uit richting Belgie

ANTWERPEN/ NEDERLAND - Vertaalbureau Perfect is het professionele vertaalbureau van Nederland. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Utrecht behoort vertaalbureau Perfect tot één van de grootste vertaalbureaus van Nederland. Om ook klanten in de omgeving van België zo efficiënt mogelijk te kunnen helpen is het vertaalbureau nu ook bereikbaar vanuit Antwerpen en staat het klaar voor al jouw vertaalopdrachten.

Dankzij een frisse blik op innovatie, handige klantportaal en slimme vertaalapps worden jouw documenten tegen een betaalbare prijs vertaald. Direct inzicht in je documenten, persoonlijk contact en ervaren native vertalers.

Bekijk volgende pagina