Nederland

BREAKING

Najaarskermis in Breda vanaf 21 oktober

BREDA (NEDERLAND) - In Breda is er deze maand terug kermis. De najaarskermis start op 21 oktober en duurt tot en met 30 oktober.     

Alle artikels

BREAKING

Dode vinvis aangespoeld op strand van Westkapelle

WESTKAPELLE (NEDERLAND) - In Westkapelle in Zeeland is de dode vinvis aangespoeld die de voorbije dagen voor de Belgische kust waargenomen werd. Een zoekactie leverde zaterdag niets meer op. De scheepvaart werd verwittigd om een aanvaring te voorkomen.    

BREAKING

Hotel Vandervalk Gilze Rijen start met bowling

GILZE RIJEN (NEDERLAND) - In Gilze Rijen in Noord Brabant in Nederland pakken ze vanaf maandag 10 oktober uit met een bowling voor hun hotelgasten. Het is een extra troef voor het hotel dat ook al beschikt over een indoor zwembad.    

BREAKING

Vandervalk Hotel Middelburg lanceert hun kerstarrangement

MIDDELBURG (ZEELAND) - Het Hotel Vandervalk in Middelburg in Zeeland pakt reeds uit met hun kerstarrangement. Op hun website vind je reeds meer info over prijs en voorwaarden. 

BREAKING

Parkeertarieven in Veere volgend jaar goedkoper

VEERE (NEDERLAND) - In het toeristische stadje Veere in Zeeland wordt parkeren volgend jaar goedkoper. De duurste plaatsen waren nu 5,20 en 3,20 euro per uur.   

BREAKING

Onderzoek na inbraken in optiekzaken in Goes en Waalwijk

GOES/WAALWIJK - De politie van Zeeland is een onderzoek gestart na inbraken in optiekzaken. Er is een vermoeden dat dezelfde daders toesloegen in Goes en Waalwijk. 

BREAKING

Jan Frans Mulder wordt ereburger van Hulst

HULST (NEDERLAND) - In Hulst kwam de raad dinsdagavond bijeen. Daar werd Jan Frans Mulder aangesteld als ereburger.  

BREAKING

Vlissingen wil investeren in event Rescue

VLISSINGEN (NEDERLAND) - Het event Rescue Vlissingen mocht dit jaar plots niet georganiseerd worden van de gemeente. Het verbod kwam kort voor de ganse organisatie waarbij tal van hulpdiensten betrokken zijn.  

BREAKING

24 woningen ontruimd na gaslek in Cadzand

CADZAND (NEDERLAND) - In Cazand in Zeeland moesten zaterdag 24 woningen ontruimd worden omwille van een gaslek.  

BREAKING

Het Oesterboek gelanceerd in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - In Zeeland is donderdag het nieuwe oesterseizoen gestart. Het seizoen loopt telkens van september tot april. Er werd nu ook Het Oesterboek gelanceerd, een uitgave van Lannoo.   

Bekijk volgende pagina