Nederland

BREAKING

Valkenburg in de ban van kerst

VALKENBURG (NEDERLAND) - In het Nederland Limburgse Valkenburg verwachten ze de komende weken terug vele duizenden toeristen. Dit weekend is hun kerststad gestart met vele honderden kraampjes en kerstmarkten in de grotten.  

Alle artikels

BREAKING

Zeelandbrug het ganse weekend afgesloten voor het verkeer

ZEELAND (NEDERLAND) - De Zeelandbrug zal het ganse weekend afgesloten zijn voor het verkeer. Er zijn werken gepland aan de brug waarbij het wegdek vernieuwd wordt.  

BREAKING

Schaatsen en curling in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuwse winkelstadje Sluis zal je van 14 december tot en met 5 januari 2020 terug kunnen schaatsen. 

BREAKING

Roompot plant 200 luxevilla's in Haamstede

HAAMSTEDE - Het is leuk vertoeven in het Zeeuwse Haamstede. Daar gaat Roompot nu 200 luxe vakantievilla's realiseren.  

BREAKING

Jumbo opende vandaag eerste winkel in ons land

PELT - In het Limburgse Pelt werd vandaag de eerste supermarkt geopend van het Nederlandse Jumbo. Zij willen op termijn in ons land 100 nieuwe winkels starten. 

BREAKING

Komend weekend streekproductenmarkt in Sluis

SLUIS - In het Zeeuwse grensstadje Sluis verwachten ze komend weekend heel wat volk. Er is zaterdag en zondag de streekproductenmarkt op het Walplein. 

BREAKING

Twee personen te water in Breskens

BRESKENS (NEDERLAND) - De hulpdiensten werden vanavond opgeroepen naar de Jachthaven van Breskens. Twee personen waren in het water terecht gekomen.   

BREAKING

Roompot Vakanties realiseert nieuw vakantiepark aan Veerse Meer

VEERE (NEDERLAND) - Roompot Vakanties heeft vandaag aangekondigd dat ze investeren in een nieuw vakantiepark aan het Veerse Meer. 

BREAKING

Nu zaterdag tolvrije zaterdag in de Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - Jaalijks zijn er telkens een aantal tolvrije zaterdagen voor de Westerscheldetunnel. De eerstvolgende tolvrije zaterdag is gepland nu zaterdag 26 oktober. De laatste tolvrije zaterdag van dit jaar is gepland op 23 november.   

BREAKING

Zeeuwen promoten mosselen in Praag

ZEELAND (NEDERLAND) - In het Tsjechische Praag gaan Zeeuwen de heerlijke mosselen promoten. Ze willen hun producten meer op de kaarten krijgen van de Praagse restaurants.    

Bekijk volgende pagina