Nederland

BREAKING

2,4 % meer passages door Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel in het Nederlandse Zeeland kende vorig jaar 2,4% meer passages. Er waren 7,7 miljoen passages op jaarbasis.     

Alle artikels

BREAKING

Burgemeester Sluis brengt hulde aan brandweermannen

SLUIS (NEDERLAND) - De burgemeester van Sluis Marga Vermue heeft hulde gebracht aan acht brandweermannen van de brandweerposten Ijzendijke en Oostburg. 

BREAKING

Nu zaterdag nationale tulpendag

AMSTERDAM (NEDERLAND) - De eindejaarsfeesten zijn nog maar voorbij en daar zijn de voorjaarsbloemen al. Nu zaterdag gaat het nieuwe tulpenseizoen van start. 

BREAKING

VBRO pakt uit met all in artiestenweekend

AARDENBURG (NEDERLAND) - De Brugse radio VBRO trekt van 6 tot en met 8 maart de grens over met hun luisteraars voor een all in artiestenweekend in het Hotel Elderschans in Aardenburg (Zeeuws Vlaanderen).

BREAKING

Sabine heeft al jaren een band met gastronomie

LOPPEM - Sabine Goethals is geen onbekende. Ze is al jaren actief in de theaterwereld (waar ze heel wat jongeren de nodige knepen aanleerde om op de planken te staan), was al te zien op meerdere televisiezenders en heeft al jaren een band met gastronomie.  

BREAKING

Sabine Goethals uit Loppem mocht kookwedstrijd presenteren op Horecava Amsterdam

AMSTERDAM (NEDERLAND) - In het Rai Amsterdam is vandaag de horecabeurs Horecava gestart. Ze verwachten er de komende dagen heel wat bezoekers uit binnen- en buitenland. 

BREAKING

Terug zes tolvrije zaterdagen voor Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - Er komen terug zes tolvrije zaterdagen voor de Westerscheldetunnel. De eerstvolgende tolvrije zaterdag is gepland op 25 januari. 

BREAKING

Belgische Ardennen op Vakantiebeurs in Utrecht

UTRECHT (NEDERLAND) - Van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari is er de Vakantiebeurs in het Nederlandse Utrecht. Je kan er tal van touroperators en toeristische bestemmingen vinden. 

BREAKING

Westerscheldetunnel richting Borssele om 19.30 uur voor twintig minuten gesloten

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel richting Borssele is momenteel voor twintig minuten afgesloten voor opruimwerken nadat zich eerder een ongeval heeft voorgedaan in de tunnel.   

BREAKING

Belgische brouwerijen gaan zich promoten over de grens

AMSTERDAM (NEDERLAND) - In het RAI Amsterdam start volgende week maandag 13 januari de vierdaagse horecabeurs Horecava. Ze verwachten terug meer dan 70.000 bezoekers in vier dagen tijd.    

Bekijk volgende pagina