Nederland

BREAKING

Kroketterij de Bourgondiƫr lanceert Leffe bitterballen

BREDENE/ TILBURG(NEDERLAND) - Op de Horecabeurs in Bredene wordt een nieuw product gelanceerd door de Kroketterij de Bourgondiër. Ze stellen er hun Leffe bitterballen voor. 

Alle artikels

BREAKING

Druk voor brandweer in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - In Zeeland is het al bijzonder druk geweest voor de brandweer. Ze kregen reeds heel wat meldingen van schade binnen. 

BREAKING

Dagje weg met huurauto, zo doe je dat

BELGIE/NEDERLAND - Heerlijk zorgeloos een dag op pad? Dan is een huurauto ideaal. Geen zorgen over de conditie van de auto en alle vrijheid. Hoe regel je zoiets?

BREAKING

Westerscheldeferry uit de vaart genomen door storm

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldeferry werd uit de vaart genomen omwille van de storm. Er rijden bussen tussen Vlissingen en Breskens.

BREAKING

Vandaag Nederlands kampioenschap tegenwindfietsen

ZEELAND (NEDERLAND) - Aan de Oosterscheldekering in Zeeland wordt vandaag het Nederlands Kampioenschap tegenwindfietsen gehouden.   

BREAKING

Frituurke Zwin in Sluis bestaat binnenkort 25 jaar

SLUIS - Het Frituurke Zwin is reeds sinds vele jaren een begrip in het gezellige grens- en winkelstadje Sluis. De zaak op het Walplein bestaat al van 1969 maar werd overgenomen door de huidige uitbaters die er nu 25 jaar actief zijn.   

BREAKING

Stella Fietsen opent nu maandag twee vestigingen in ons land

HASSELT/KUURNE - De Nederlandse e-bikespecialist Stella Fietsen is vanaf maandag ook actief in ons land. Ze openen vestigingen in Kuurne en Hasselt en daarbij blijft het niet. 

BREAKING

2,4 % meer passages door Westerscheldetunnel

ZEELAND (NEDERLAND) - De Westerscheldetunnel in het Nederlandse Zeeland kende vorig jaar 2,4% meer passages. Er waren 7,7 miljoen passages op jaarbasis.     

BREAKING

Burgemeester Sluis brengt hulde aan brandweermannen

SLUIS (NEDERLAND) - De burgemeester van Sluis Marga Vermue heeft hulde gebracht aan acht brandweermannen van de brandweerposten Ijzendijke en Oostburg. 

BREAKING

Nu zaterdag nationale tulpendag

AMSTERDAM (NEDERLAND) - De eindejaarsfeesten zijn nog maar voorbij en daar zijn de voorjaarsbloemen al. Nu zaterdag gaat het nieuwe tulpenseizoen van start. 

Bekijk volgende pagina