Nederland

BREAKING

Assenede handhaaft grensblokkades

ASSENEDE - In Assenede worden de grensblokkades niet weggehaald. Ze wijzen er op dat de grenzen niet open zijn voor een uitje of een terrasje in Nederland waar de horeca open is. De grenzen werden open gesteld voor familiebezoek over de grens. 

Alle artikels

BREAKING

Rondvaarten in Middelburg terug gestart

ZEELAND - In Middelburg in het Nederlandse Zeeland zijn de rondvaarten terug gestart en die verlopen volgens de Corona maatregelen.

BREAKING

Boten Frisia in Zeeland Corona proof

ZEELAND (NEDERLAND) - In Zeeland zijn de Frisia zeehondensafari vaarten terug gestart. Ze varen door het Nationaal Park de Oosterschelde waar heel wat zeehonden leven.   

BREAKING

Delta Park Neeltje Jans terug open vanaf 22 juni

ZEELAND (NEDERLAND) - In Vrouwenpolder in Zeeland zal het Deltapark Neeltje Jans pas op 22 juni terug de deuren openen.   

BREAKING

Geen Culifair in Goes begin juli

GOES (NEDERLAND) - Er zal dit jaar geen Culifair zijn in Goes. Het culinaire event was gepland op 4 en 5 juli waarbij heel wat chefs uit Goes op de Grote Markt heel wat lekkers laten degusteren.

BREAKING

NH90 heli opgeroepen naar Zeeuws-Vlaanderen

WESTKAPELLE (NEDERLAND) - De NH90 heli werd deze namiddag opgeroepen voor een medische tussenkomst aan boord van een schip van de rederij Acta Marine.

BREAKING

Toversluis terug open vanaf morgen

SLUIS (NEDERLAND) - Vanaf morgen maandag mag de horeca terug starten in Nederland maar ook Toversluis. Heel wat families kunnen er genieten van heel wat speelplezier. Er wordt gewerkt met een tijdslot van 2,5 uur.  

BREAKING

Brandweer opgeroepen voor bermbrand in Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - Aan de Zuiddijk in Sluis heeft deze namiddag een bermbrand gewoed. De brandweer zette meteen de nodige middelen in.   

BREAKING

Toeristenmarkt in Domburg pas vanaf eind augustus

DOMBURG (NEDERLAND) - De toeristenmarkten in Domburg in Zeeland trekken jaarlijks heel wat volk. Omwille van Corona zullen ze dit jaar niet in de zomer gehouden worden maar pas starten vanaf eind augustus.  

BREAKING

Vishandel Fieret in Sluis vanaf morgen terug zes dagen per week open

SLUIS (NEDERLAND) - De Belgen zijn sinds zaterdag terug welkom in Sluis. De gekende vishandel Fieret zal dan ook terug hun openingsdagen aanpassen. Vanaf morgen maandag zijn ze terug zes dagen per week open.   

Bekijk volgende pagina