Nederland

BREAKING

Volgende week staking bij openbaar vervoer in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Volgende week leggen de chauffeurs van het openbaar vervoer in Zeeland het werk neer. Het busverkeer zal hinder oplopen door de vakbondsactie. De chauffeurs eisen meer loon.  

Alle artikels

BREAKING

Brugse projectontwikkelaar Danneels gaat over de grens

BRUGGE/BREDA (NEDERLAND) - De Brugse projectontwikkelaar Danneels steekt de grens over. Ze openen een kantoor in de stad Breda. Ook daar zullen ze nu vastgoed aanbieden. Het kantoor Danneels bestaat intussen al 50 jaar. 

BREAKING

Twintig kandidaten voor burgemeester in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM (NEDERLAND) - Frank Petter stopt dit jaar op 1 juli als burgemeester van Bergen op Zoom in het Nederlandse Noord Brabant. Intussen zijn er twintig kandiaten die zich gemeld hebben om hem op te volgen.    

BREAKING

Gemeente Hulst kiest voor duurzame verlichting voor monumenten en vestingswerken

HULST (NEDERLAND) - De gemeente Hulst in Zeeland trekt 135.000 euro uit voor het verduurzamen van de verlichting van hun monumenten en vestingswerken die ook na zonsondergang in de kijker gezet worden. Ze kiezen nu voor LED verlichting.    

BREAKING

Meer passages in Westerscheldetunnel vorig jaar

ZEELAND (NEDERLAND) - Er waren vorig jaar meer passages door de Westerscheldetunnel in vergelijking met 2021. Het ging om een stijging me 11,2%. Er waren vorig jaar 7,7 miljoen passages.   

BREAKING

Omrijden naar Breda via de A12

LOENHOUT - Op de E19 richting Breda kwam het deze middag tot een verkeersongeval in Loenhout. Er hangt een dichte mist. Wie de file wil vermijden kan best via de A12 rijden richting Breda.  

BREAKING

Zeeland herdenkt op 1 februari watersnoodramp

ZEELAND (NEDERLAND) - In Zeeland herdenkt men op 1 februari de watersnoodramp van 1953. Daarbij kwamen 1836 Nederlanders om het leven waarvan 865 in Zeeland. Na de grote overstroming kwamen de Deltawerken. Die zijn nog steeds te bezoeken bij Neeltje Jans.     

BREAKING

Minder bussen in Zeeland door staking vandaag en morgen

ZEELAND (NEDERLAND) - Door een staking van de buschauffeurs zijn er vandaag en morgen minder bussen in Zeeland. Het is nog onduidelijk hoe groot de impact morgen zal zijn. 

BREAKING

Terug bussen tussen Poppel en Tilburg

POPPEL - Door de slechte weersomstandigheden heeft de bus van lijn 450 een tijdlang niet gereden tussen Poppel en het Nederlandse Tilburg. 

BREAKING

Baloise Ladies Tour start in Zeeland

VLISSINGEN (NEDERLAND) - De Baloise Belgium Tour start dit jaar in Zeeland meer bepaald in Vlissingen. Ze starten op 12 juli en de tour eindigt op 16 juli in Deinze.  

Bekijk volgende pagina