Nederland

BREAKING

Nieuw seizoen gestart van de Oosterscheldekreeft

NEDERLAND - In Zeeland is het nieuw seizoen gestart van de Oosterscheldekreeft dat duurt tot 15 juli. Door de sluiting van de horeca in Nederland en ons land is de vraag kleiner.

Alle artikels

BREAKING

Sluis schrapt dit jaar Brocante aan de waterkant

SLUIS (NEDERLAND) - In het Zeeuws Vlaamse Sluis zal het event Brocante aan de waterkant dat voorzien was voor 7 juni niet doorgaan omwille van de Corona crisis. Ook Zeeland wordt nu getroffen met meer besmettingen.  

BREAKING

Keukenhof gaat dit jaar virtueel

LISSE (NEDERLAND) - Op 21 maart moest Keukenhof in Lisse terug van start gaan. Door de nieuwe maatregelen die lopen tot 1 juni in Nederland is het niet meer mogelijk dit jaar Keukenhof te openen voor het publiek ondanks de vele inspanningen van de vele medewerkers.     

BREAKING

Roompot Vakanties sluiten tijdelijk hun 26 vakantieparken in Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Omwille van het Corona virus worden nu ook de 26 vakantieparken van Roompot Vakanties tijdelijk gesloten. Het aantal verblijvers was er enorm gedaald. 

BREAKING

Grensovergangen Assenede afgesloten met containers

ASSENEDE - Op verschillende plaatsen in Assenede kan je de grens niet meer over naar Nederland. Er is immers een verbod voor het reizen naar het buitenland. Ze willen ook voorkomen dat Nederlanders ons land binnen rijden.  

BREAKING

Toerisme Zeeland vreest voor paasvakantie

ZEELAND (NEDERLAND) - De Nederlandse provincie Zeeland trekt jaarlijks vele duizenden Duitse toeristen aan. Die zullen dit jaar wellicht niet komen met de Paasvakantie omwille van het Corona virus. Heel wat grenzen zijn gesloten.  

BREAKING

Vertaalbureau Perfect breidt uit richting Belgie

ANTWERPEN/ NEDERLAND - Vertaalbureau Perfect is het professionele vertaalbureau van Nederland. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Rotterdam en Utrecht behoort vertaalbureau Perfect tot één van de grootste vertaalbureaus van Nederland. Om ook klanten in de omgeving van België zo efficiënt mogelijk te kunnen helpen is het vertaalbureau nu ook bereikbaar vanuit Antwerpen en staat het klaar voor al jouw vertaalopdrachten.

Dankzij een frisse blik op innovatie, handige klantportaal en slimme vertaalapps worden jouw documenten tegen een betaalbare prijs vertaald. Direct inzicht in je documenten, persoonlijk contact en ervaren native vertalers.

BREAKING

Keukenhof wil op 7 april open

NEDERLAND - Keukenhof in Lisse mist hun start van een nieuw seizoen. Die start was nu zaterdag 21 maart gepland. 

BREAKING

Bussen De Lijn rijden niet meer naar Nederland

BRUGGE - De bussen van De Lijn zullen niet langer rijden tussen Brugge en Nederland. Het gaat om buslijn 42.

BREAKING

Nederland sluit nu ook scholen, crèches en horeca

NEDERLAND - In Nederland komen er nu ook extra maatregelen in de strijd tegen de verdere verspreiding van het Corona virus.

Bekijk volgende pagina