Sport

BREAKING

AA Gent wil in augustus starten met 5000 supporters

GENT - AA Gent wil in augustus starten met slechts 5000 supporters in het stadion. Dan kunnen de supporters op anderhalve meter van elkaar zitten. 

Alle artikels

BREAKING

Club Brugge moet op 1 augustus bekerfinale spelen in Brussel

BRUGGE/BRUSSEL - Club Brugge zal op 1 augustus de bekerfinale moeten spelen tegen Antwerp, dit in het Koning Boudewijnstadion op de Heizel. De supporters mogen de wedstrijd niet bijwonen.

BREAKING

Groen licht voor jeugd- en sportkampen

VLAANDEREN - Vlaams Minister Benjamin Dalle heeft groen licht gekregen voor de jeugd- en sportkampen deze zomer. Vanaf 1 juli mogen ze terug doorgaan in eigen land.

BREAKING

Sportterreinen in Nieuwpoort terug open voor clubs

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort kunnen de sportclubs terug gebruik maken van de stedelijke sportterreinen. Op die manier kunnen terug hele wat mensen uit hun isolement komen en samen sporten.

BREAKING

Drie nieuwe padelterreinen voor Wingene

WINGENE - Op het sportpark van Wingene werden er drie nieuwe padelterreinen in gebruik genomen. Het gaat om een initiatief van Tennisclub Aquila. De gemeente zorgde voor de grond en Sport Vlaanderen voor de nodige middelen. 

BREAKING

Pro League voetbalcompetitie start in weekend 7 augustus

BELGIE - De Belgische voetbalcompetitie in eerste klasse A gaat van start in het weekend van 7 augustus. Het is nog niet duidelijk of er dan zal kunnen gespeeld worden met publiek. De Nationale Veiligheidsraad moet daar nog over beslissen.   

BREAKING

Koksijde schrapt grote tennistornooien

KOKSIJDE - De gemeente Koksijde heeft voor de komende zomer al heel wat events geschrapt van de kalender. Ook twee grote tennistornooien werden geannuleerd.

BREAKING

Vlaanderen trekt 400.000 euro uit voor de organisatie WK veldrijden in Oostende

OOSTENDE - In Oostende wordt op 30 en 31 januari volgend jaar het WK veldrijden gehouden wat een boost moet geven voor de horeca in de badstad. Ze verwachten 78.000 bezoekers.  

BREAKING

Club Brugge uitgeroepen tot kampioen

BRUGGE - Na de vergadering van de Pro League is Club Brugge nu officieel uitgeroepen tot landskampioen. Het is voor hen de zestiende landstitel.

BREAKING

Nog tot eind juli geen voetbal in ons land

BELGIE - De Nationale Veiligheidsraad heeft dinsdag beslist dat er tot eind juli niet mag gevoetbald worden in ons land omwille vna de Corona maatregelen. Het is niet duidelijk wanneer de competitie kan starten en wanneer er terug met publiek kan gespeeld worden. 

Bekijk volgende pagina