Sport

BREAKING

3600 Club supporters meegereisd naar Manchester

BRUGGE - In het Old Trafford stadion zullen 3600 Club supporters vanavond de topper volgen tussen Manchester United en Club Brugge. De wedstrijd start om 20 uur plaatselijke tijd (voor ons 21 uur).

Alle artikels

BREAKING

Heel wat skipistes open in ons land

BELGIE -Na de sneeuwval van de voorbije uren zijn in ons land heel wat skipistes open, een meevaller voor de verhuurders van materiaal net in de Krokusvakantie. Op de pistes worden dan ook nog heel wat volk verwacht.

BREAKING

Avanti Brugge speelt vanavond tegen BBC Izegem

ASSEBROEK - De Brugse basketbalploeg Avanti Brugge speelt vanavond een wedstrijd tegen BBC Izegem. Die wedstrijd wordt gespeeld in de sporthal van de school Jan Fevijn in de Daverlostraat in Assebroek. 

BREAKING

Avanti Brugge wint uitwedstrijd op Knokke

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft vanavond moeten spelen. Het was een uitwedstrijd op Knokke.   

BREAKING

Meegreisde Cercle supporters beloond met overwinning

BRUGGE - De supporters van Cercle Brugge die meegereisd zijn naar Moeskroen werden vanavond beloond met een overwinning. Ze gingen er winnen met 0-1 na een doelpunt van De Belder.

BREAKING

Tweeduizend Cercle supporters mee op verplaatsing naar Moeskroen

BRUGGE - Heel wat Cercle supporters hopen dat de vereniging vanavond wint op verplaatsing in Moeskroen. Het bestuur van Cercle Brugge had hun supporters opgeroepen om zoveel mogelijk hun team te steunen.

BREAKING

Volgend weekend start van het nieuwe koersseizoen

VLAANDEREN - Volgend weekend start het nieuwe koersseizoen met twee belangrijke wedstrijden.

BREAKING

Manchester fans verzamelen op de Markt

BRUGGE - De fans van Manchester United verzamelen straks om 16.30 uur op de Markt van Brugge. Daarna trekken ze in colonne onder politiebegeleiding naar het Jan Breydelstadion. 

BREAKING

Cercle Brugge pakt drie punten op Sint-Truiden

BRUGGE/SINT-TRUIDEN - De groenzwart supporters die meegereisd zijn naar Sint-Truiden zullen het zich niet beklaagd hebben want Cercle Brugge heeft de beslissende drie punten genomen.  

BREAKING

Avanti Brugge nu zondag tegen Wevelgem-Moorsele

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge speelt nu zondag in Sport Vlaanderen hun thuiswedstrijd tegen Wevelgem Moorsele. De wedstrijd start om 11 uur.

Bekijk volgende pagina