Sport

BREAKING

Morgen dinsdag koers in Kooigem

KOOIGEM - In Kooigem wordt morgen dinsdag koers gehouden. De nieuwelingen starten om 15 uur. 

Alle artikels

BREAKING

Tennisclub Vicogne pakt uit met tennis- en foodtornooi

BREDENE - Tennisclub Vicogne pakt van 8 tot 21 augustus met een tennis- en foodtornooi in het kader van de Ethias Tour.  

BREAKING

Nu donderdag verkeershinder door koers in Ninove

NINOVE - Nu doderdag wordt voor de 78e maal de GP Beeckman-De Caluwé gereden voor elite met contract. De renners rijden van Ninove tot Pollare en terug. In het centrum van Ninove kom je best niet met de wagen.

BREAKING

Communiefoto's mogelijk bij Club Brugge

BRUGGE - In september of oktober zullen nog heel wat kinderen hun communie of lentefeest vieren. Club Brugge biedt de kinderen dan ook de mogelijkheid om hun foto's voor hun feest te maken in het voetbalstadion.   

BREAKING

Brugge maakt zich op voor WK tijdrijden in september

BRUGGE - Bruggelingen zullen van 18 tot 22 september rekening moeten houden met het WK tijdrijden. De renners rijden tussen Knokke-Heist naar Brugge via Dudzele en Damme.  

BREAKING

WK Roadshow trekt door Vlaanderen

VLAANDEREN - De WK Roadshow, ter promotie van het WK wielrennen in september in ons land, trekt door Vlaanderen. Het rondreizend belevingsdorp doet zestien locaties aan.  

BREAKING

Subsidies zorgen voor aanzienlijke uitbreiding van tennisclub ‘Bachten de Kupe’ in Veurne

VEURNE - Via aanzienlijke subsidiëring komt er in Veurne een prachtig indoor tenniscomplex met fitnessruimte en 4 outdoor paddelvelden. Deze gloednieuwe tennisinfrastructuur komt op het Will Tura sportpark, in de zone tussen het kunstgrasveld en de parking van de sporthal, recht tegenover de huidige outdoor tennisaccommodatie.

 

BREAKING

Club Brugge wint de Supercup van Genk

BRUGGE -  In het Jan Breydelstadion in Brugge heeft Club Brugge voor het eerst sinds maanden terug met supporters gespeeld. Tienduizend supporters mochten de wedstrijd bijwonen.  

BREAKING

Baloise Ladies Tour doorkruist regio Knokke

KNOKKE-HEIST - Nu zaterdag doet de Baloise Ladies Tour de kust aan. Dan rijden de rensters van Cadzand naar Knokke-Heist. In de namiddag is er nog een tijdrit.  

BREAKING

Morgen start van het EK voetbal in Rome

ROME (ITALIE) - In het Italiaanse Rome wordt morgen het Europees Kampioenschap voetbal gestart. De eerste wedstrijd staat gepland om 21 uur. 

Bekijk volgende pagina