Sport

BREAKING

Topper in derde provinciale B eindigt op gelijkspel

SINT-KRUIS - In derde provinciale B stond er een topper op de kalender tussen Lissewege en Jong Male. 

Alle artikels

BREAKING

Avanti Brugge wint eerste competitiewedstrijd tegen Blankenberge

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft zaterdagavond hun eerste competitiewedstrijd gespeeld van het nieuwe seizen. Ze moesten meteen uitspelen op Blankenberge in zaal de Hoogplate. 

BREAKING

Meridian stunt met hoogste quoteringen op de markt: Tottenham 3.15, Chelsea 2.75 en Lazio aan 2.60!

BELGIE - Bookmaker Meridianbet pakt uit met wel heel aantrekkelijke quoteringen voor enkele topaffiches dit weekend in de Bundesliga, Premier League en de Serie A. Actie gegarandeerd!

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund, Tip: 2, Quotering: 1.84

Na de slechtste seizoensstart (slechts één overwinning) van Gladbach sinds 2004 staat trainer Adi Hütter een helse klus te wachten. Die Schwarzgelben hebben nu drie doelpuntrijke overwinningen op rij geboekt in de Bundesliga. Tegen een zeer ondermaats Gladbach zou hier zaterdag niets anders dan een vierde overwinning moeten worden behaald. Reken daarbij dat Gladbach in twaalf ontmoetingen met Dortmund liefst 11 (!) keer het onderspit heeft moeten delven en de keuze is snel gemaakt. Om nog maar te zwijgen van wereldspits Erling Haaland wiens steller al op 7 doelpunten en 4 assists staat in slechts 5 wedstrijden! Bij Meridianbet krijg je voor een uitoverwinning een quotering van liefst 1.84!

 

 

BREAKING

Club Brugge vertrekt maandag naar Leipzig

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge is Club Brugge vrjdagavond niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Ze moesten het opnemen tegen OHL Leuven. 

BREAKING

Trainingen voor gemengde ploegentijdrit

DUDZELE - In Dudzele konden ze deze middag genieten van de trainingen voor de gemende ploegentijdrit van morgen woensdag. 

BREAKING

Fanclub uit Moerzeke bouwt WK reus voor tijdrijder Stefan Küng

MOERZEKE - Sinds 2018 is er in Moerzeke een fanclub voor de Zwitserse hardrijder Stefan Küng, de King Küng Freunde. Omdat het WK wielrennen dit jaar in Vlaanderen doorgaat, maakte de fanclub een reus.

BREAKING

Goud en brons voor Nederland op WK elite vrouwen

BRUGGE - Vandaag was er het WK tijdrijden voor elite vrouwen. De dames reden tussen Knokke en Brugge met aankomst op het Zand in Brugge. 

BREAKING

Avanti Brugge wint bekerwedstrijd op Geraardsbergen

BRUGGE/GERAARDSBERGEN - In sporthal de Veldmuis werd zaterdagavond basket gespeeld voor de Beker van Vlaanderen. Avanti Brugge moet het opnemen tegen Geraadsbergen.   

BREAKING

Trainingen op het WK parcours

DUDZELE - In Dudzele was deze voormiddag al heel wat volk op pad om de trainingen te gaan bekijken van de renners van de verschillende landen die de komende dagen aan de start komen. 

BREAKING

Avanti Two wint oefenwedstrijd tegen Bebita Eernegem

BRUGGE - De Brugse basketbalploeg Avanti Brugge speelde woensdagavond een oefenwedstrijd tegen Bebita Eernegem.   

Bekijk volgende pagina