Sport

BREAKING

Club Brugge wint Brugse Metten tegen Lille met 2-0 cijfers

BRUGGE - De Brugse Metten van Club Brugge lokken jaarlijks heel wat volk maar dit jaar was het Corona virus de spelbreker. Club won vanavond tegen hef Franse Lille met 2-0 cijfers. 

Alle artikels

BREAKING

Cercle verliest met 0-4 in oefenduel tegen Deinze

RUDDERVOORDE - In Ruddervoorde heeft Cercle Brugge deze namidda een oefenwedstrijd gespeeld achter gesloten deuren, dit tegen Deinze. Ze hebben die wedstrijd met 0-4 verloren. 

BREAKING

Bekerfinale in Kinepolis Brugge

BRUGGE - Op zaterdag 1 augustus speelt Club Brugge de bekerfinale voetbal tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gezien de Corona maatregelen achter gesloten deuren gespeeld.

BREAKING

Stad Brugge schenkt 160.000 euro aan Krachtbalclub Koolkerke

KOOLKERKE - De Krachtbaldclub Koolkerke heert vandaag uit handen van schepen Mercedes Van Volcem een cheque van 160.000 euro gekregen. Het is een subsidie voor de bouw van nieuwe kleedkamers met sanitair.    

BREAKING

Club Brugge speelde eerste oefenwedstrijd tegen OHL

WESTKAPELLE - Op het oefencomplex in Westkapelle heeft Club Brugge vandaag hun eerste oefenwedstrijd gespeeld. Ze moesten spelen tegen OHL. 

BREAKING

Club Brugge verkoopt 24.000 abonnementen voor komend seizoen

BRUGGE - In een recordtijd zijn alle abonnementen bij Club Brugge de deur uit voor komend seizoen. Het is nog niet duidelijk wanneer en onder welke voorwaarden terug met publiek zal mogen gespeeld worden. 

BREAKING

Al 9000 abonnementen verkocht bij KV Mechelen

MECHELEN - KV Mechelen heeft al 9000 abonnementen verkocht voor komend voetbalseizoen. Ze verkopen die vandaag nog tot 23.59 uur met een korting. 

BREAKING

Afscheid van Roger Decock

AARSELE - Op 93 jarige leeftijd is de voorbije nacht in Aarsele de gekende voormalige renner Roger Decock overleden. Hij koerste in de jaren vijftig. 

BREAKING

AA Gent wil in augustus starten met 5000 supporters

GENT - AA Gent wil in augustus starten met slechts 5000 supporters in het stadion. Dan kunnen de supporters op anderhalve meter van elkaar zitten. 

BREAKING

Club Brugge moet op 1 augustus bekerfinale spelen in Brussel

BRUGGE/BRUSSEL - Club Brugge zal op 1 augustus de bekerfinale moeten spelen tegen Antwerp, dit in het Koning Boudewijnstadion op de Heizel. De supporters mogen de wedstrijd niet bijwonen.

Bekijk volgende pagina