Sport

BREAKING

Avanti Brugge blijft ongeslagen leider in de competitie

BRUGGE - In de sporthal Stamina in Assebroek was er zaterdagavond terug topbasketbal te zien. Avanti Brugge kreeg Sprimont op bezoek. Avanti won die wedstrijd met 102-85 cijfers. 

Alle artikels

BREAKING

Dit weekend geen jeugdvoetbal en provinciaal voetbal in West-Vlaanderen

WEST- VLAANDEREN - Omwille van de wateroverlast in heel wat gedeeltes van West-Vlaanderen zal er komend weekend in die provincie niet gevoetbald worden. Alle wedstrijden zijn afgelast.   

BREAKING

Jong Male aan kop in het klassement in tweede provinciale A

SINT-KRUIS - Jong Male blijft aan kop in tweede provinciale A van het voetbal. Ze wonnen vandaag thuis met 6-3 cijfers tegen Jabbeke.  

BREAKING

Vandaag Brugse derby in provinciaal voetbal

BRUGGE - In tweede provinciale A van het voetbal staart er vandaag zondag een Brugse derby op het programma. Dosko Sint-Kruis speelt dan thuis tegen Jong Male.   

BREAKING

Morgen zondag Athora marathon met start in Brugge

BRUGGE - Morgen zondag zullen zevenduizend sportievelingen deelnemen aan de Athora Marathon met start op het Zand in Brugge en aankomst op de Markt. De marathonlopers gaan richting Damme en keren daarna terug naar Brugge. 

BREAKING

Cercle Brugge won met 3-2 cijfers van OH Leuven

BRUGGE - Cercle Brugge moest deze namiddag al spelen in het Jan Breydelstadion. Ze kregen OH Leuven op bezoek.  

BREAKING

Jong Male won Brugse derby tegen Daring Brugge

BRUGGE - Daring Brugge blijft in tweede provinciale A aan kop staan van het klassement. Ze hebben reeds dertien punten en staan drie punten voor op tweede Houthulst. Jong Male moest zondag op verplaatsing voor een Brugse derby tegen Daring Brugge.    

BREAKING

Club Brugge speelde 1-1 gelijk op Anderlecht

BRUGGE - Club Brugge moest zondagavond naar Anderlecht. De wedstrijd is geëindigd met 1-1 cijfers. Het was Olsen die scoorde voor Club Brugge. 

BREAKING

Morgen donderdag koers in Stekene

STEKENE - In Stekene is er morgen donderdag koers voor beroepsrenners. De start is voorzien om 14 uur. De renners moeten 14 rondes rijden, goed voor een afstand van 169 kilometer. 

BREAKING

Jasper Philipsen won vandaag Koolskamp Koers

KOOLSKAMP - In Koolskamp werd vandaag gekoerst en dit reeds voor de 107e maal. De renners zijn gestart in Koolskamp en moesten door Egim, Pittem en Zwevezele. De aankomst was gepland om 16 uur.  

Bekijk volgende pagina