Sport

BREAKING

Stad Brugge zoekt vrijwilligers voor WK wielrennen

BRUGGE - Van 19 tot en met 22 september zal in Brugge het WK wielrennen gehouden worden met de Breydelstad als aankomstplaats. Jens Keukeleire uit Brugge werd maandag aangesteld als ambassadeur. 

Alle artikels

BREAKING

Sint-Elooisprijs in Ruddervoorde dit jaar op woensdag

RUDDERVOORDE - De datum ligt vast voor de Sint-Elooisprijs van Ruddervoorde. Deze koers voor beroepsrenners wordt gereden op woensdag 19 mei.    

BREAKING

Cercle Brugge houdt er de spanning in

BRUGGE - Cercle Brugge blijft er nog de spanning inhouden. Zaterdag wonnen ze met 3-0 cijfers tegen OHL. Het was een belangrijke wedstrijd voor groenzwart voor het behoud in 1A.  

BREAKING

Brabantse Pijl dit jaar opnieuw zonder publiek

LEUVEN - Volgende week woensdag 14 april wordt de Brabantse Pijl gereden, ook dit jaar zonder publiek. De renners rijden dan richting Overijse en doen al een deel van het parcours voor het Wk wielrennen dit jaar.

BREAKING

Morgen zondag Ronde van Vlaanderen

VLAANDEREN - Morgen zondag zullen velen thuis voor de buis zitten voor de Ronde van Vlaanderen. De renners starten in Antwerpen.

BREAKING

Tal van Coronaproof wandeltochten

WEST-VLAANDEREN - Op tal van plaatsen in de provincie West-Vlaanderen kan je komend weekend gaan wandelen met telkens keuze tussen  verschillende afstanden. De wandeltochten zijn telkens bepijld vanaf de startplaats.

BREAKING

Vandaag Oxyclean Classic tussen Brugge en De Panne

BRUGGE - Op het Zand in Brugge start vandaag de wielerwedstrijd Oxyclean Classic van Brugge naar De Panne. De wedstrijd voor beroepsrenners zal te volgen zijn op televisie. 

BREAKING

Komende zomer Monopoly spel rond Rode Duivels

BELGIE - De komende zomer wordt naar aanleiding van het EK voetbal een nieuw Monopoly spel gelanceerd met als thema Rode Duivels. De beste spelers en de spelersbus krijgen een vakje op het spel.

BREAKING

Ook dit jaar geen Dodentocht in Bornem

BORNEM - Ook dit jaar wordt er geen Dodentocht gehouden in Bornem. De 100 kilometer lange wandeltocht was gepland midden augustus maar komt te vroeg. 

BREAKING

Nu vrijdag Bredene-Koksijde Classic

BREDENE/KOKSIJDE-  Nu vrijdag wordt de Bredene Koksijde Classic gereden voor eliterenners. De wedstrijd wordt vrijdag rechtstreeks uitgezonden door Sporza en Eurosport.

Bekijk volgende pagina