Sport

BREAKING

Vanavond topper van Club Brugge tegen Paris Saint Germain

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge wordt vanavond de topper betwist tussen Club Brugge en Paris Saint Germain. Er worden 1452 Franse supporters verwacht in het stadion.

Alle artikels

BREAKING

Een gelukkige 75e verjaardag voor Raoul Lambert

BRUGGE - Het is vandaag de 75e verjaardag van de gekende Bruggeling Raoul Lambert. 

BREAKING

Op de Brugse Markt alles klaar voor marathon

BRUGGE - Sinds vanmorgen vroeg zijn ze al in de weer om op de Markt alles klaar te krijgen voor de aankomst van de Bruges Great Marathon. Zowel de deelnemers van de halve marathon, marathon als family walk komen aan op de Markt. 

BREAKING

Rode Kruis Vlaanderen wordt vandaag ingezet voor de Great Bruges Marathon

BRUGGE - De organisatoren van de Great Bruges Marathon doen vandaag beroep op de hulpdienst van de mensen van het Rode Kruis voor de verzorgingsposten. Zo hebben ze onder meer post gevat aan de aankomst op de Markt.

BREAKING

Great Bruges Marathon doorkruist Lissewege

BRUGGE - In Brugge werd vanmorgen om 10 uur de start gegeven van de Great Bruges Marathon. Er zijn zesduizend deelnemers uit 62 verschillende landen. 

BREAKING

Mercure Roeselare pakt op 3 november uit met Halloween Run

ROESELARE - Het Hotel Mercure in Roeselare pakt op 3 november uit met met hun Halloween Run ten voordele van vijf plaatselijke goede doelen.

BREAKING

Nu donderdag cyclocross in Ardooie

ARDOOIE - Nu donderdag is er in Ardooie cyclocross. Het gaat om de 15e grote prijs Daniël Callewaert. De wedstrijden starten vanaf 12 uur. De tickets aan de deur kosten 10 euro.

BREAKING

Avanti Brugge wint Brugse derby met 88-57 cijfers

BRUGGE - De Brugse basketbalploeg Avanti Brugge moest vandaag in de Valkaart in Oostkamp de Brugse derby spelen tegen Racing Brugge.

BREAKING

Gentbrugse Meersen in gebruik genomen

GENT - In Gent werden gisteren zaterdag de Gentbrugse Meersen in gebruik genomen. Het gaat over een domein van elf hectare.

BREAKING

Nu zondag Brugse basketbalderby

OOSTKAMP/BRUGGE - In sporthal de Valkaart in Oostkamp wordt nu zondag een Brugse derby basketbal betwist. 

Bekijk volgende pagina