Sport

BREAKING

Jong Male blijft aan kop in het klassement

SINT-KRUIS - Tweedeprovincialer Jong Male blijft aan kop in het klassement met 15 punten. Jong Male won thuis met 4-3 cijfers tegen Zwevezele. 

Alle artikels

BREAKING

Zulte wordt drie jaar Dorp van de Ronde

ZULTE - In Zulte zijn ze fier drie jaar Dorp van de Ronde te zijn. Als de Ronde van Vlaanderen in Brugge start rijden de renners door West- en Oost-Vlaaanderen.  

BREAKING

Denderleeuw geeft forfait voor bekerwedstrijd tegen Avanti Brugge

BRUGGE - Avanti Brugge zal nu zondag dan toch niet voor de Beker moeten spelen in de sporthal Stamina in de Daverlostraat in Assebroek. 

BREAKING

Avanti B wint oefenwedstrijd tegen Oedelem

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft hun oefenwedstrijd van woensdagavond in de sporthal Stamina Assebroek gewonnen met 81-43 cijfers. 

BREAKING

Avanti Brugge start competitie met Brugse derby

BRUGGE - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge start hun competitie begin oktober. Dan spelen ze een Brugse derby tegen de buren van Racing Brugge. Die wedstrijd wordt gespeeld in de sporthal van het KTA in Sint-Michiels.  

BREAKING

Krachtbalclub Male zet de deuren open

SINT-KRUIS - Naar aanleiding van de Maand van de Sport in september zet Krachtbalclub Male de deuren open voor nieuwe leden. Er zijn trainingen voor jong en oud. 

BREAKING

Cercle Brugge stopt samenwerking met coach Thalhammer

BRUGGE - Cercle Brugge stopt na de tegenvallende resultaten in de competitie de samenwerking met hun coach Thalhammer. Groenzwart staat nu immers voorlaatste in het klassement.  

BREAKING

Jong Male aan kop in het klassement van 2e provinciale B

SINT-KRUIS - Jong Male staat aan kop in het klassement met het maximum aantal punten namelijk 9 na drie gespeelde wedstrijden. Jong Male won deze namiddag thuis tegen Kanegem met 1-0 cijfers.   

BREAKING

Cercle Brugge vandaag tegen Antwerp

BRUGGE - In het Jan Breydelstadion in Brugge is er vandaag de wedstrijd van Cercle Brugge tegen Antwerp. De Brugse burgemeester Dirk De fauw mocht de aftrap geven van de wedstrijd.    

BREAKING

Cercle Brugge zoekt tal van vrijwilligers

BRUGGE - Cercle Brugge is momenteel op zoek naar vrijwilligers van verschillende profielen. 

Bekijk volgende pagina