Vrije tijd

BREAKING

Horeca in Nederland mag maandag terug open

NEDERLAND - In Nederland maakt de horeca zich op voor de herstart van nu maandag. Velen hebben reeds hun zaak en terras herschikt. Ze verwachten meteen een goeie start met het mooie weer.

Alle artikels

BREAKING

Toeristen in Frankrijk terug welkom vanaf 15 juni

FRANKRIJK - In Frankrijk worden de Corona maatregelen versoepeld. Vanaf dinsdag 2 juni mag de horeca terug open. Later volgen nog de campings en vakantieparken.

BREAKING

Vakantie in eigen land: de Vlaamse Ardennen

ZWALM - De Vlaamse Ardennen is een bijzonder leuke regio voor de komende zomer. Ze verwachten er heel wat Belgen die kiezen voor vakantie in eigen land.

BREAKING

Vakantie in eigen land: Mechelen

MECHELEN - Heel wat Belgen plannen een vakantie in eigen land en zoeken naar leuke bestemmingen. Een bijzonder aangename stad om te bezoeken is Mechelen.  

BREAKING

Heist op den Berg pakt uit met nieuwe fietsroutes

HEIST OP DEN BERG - Heel wat Belgen plannen hun vakantie in eigen land. De meeste toeristische diensten zoeken dan ook naar extra troeven om hun regio in de kijker te plaatsen.  

BREAKING

Spanje verwacht vanaf begin juli terug buitenlandse toeristen

SPANJE - Vanaf begin juli verwacht Spanje terug buitenlandse toeristen. Hun grenzen gaan open maar het is nog niet duidelijk uit welke landen toeristen zullen komen.  

BREAKING

Van der Valk opent hun 18e hotel in ons land in Gent

GENT - De hotelgroep Van der Valk opent binnenkort hun 18e hotel in ons land, dit in Gent aan de Ghelamco Arena. Het hotel zal bestaan uit tien verdiepingen en 250 hotelkamers. 

BREAKING

Vakantie in eigen land: fietsen op en rond de Berendries

MICHELBEKE - Een rustige omgeving voor een leuke vakantie zijn de Vlaamse Ardennen. Het is een ideale bestemming voor de fietsliefhebbers. Ze kunnen er onder meer op en rond de Berendries rijden.   

BREAKING

Mini Europa vanaf maandag terug open

BRUSSEL - Het park Mini Europa in Brussel gaat nu maandag 18 mei terug open. Ze hopen op wat bezoekers uit eigen land die nog niet eerder langs kwamen. 

BREAKING

Zeebrugge Bad krijgt deze zomer een boost

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge is er een bijzonder groot en breed strand en dat wil Brugge de komende zomer uitspelen als troef. Je kan er gemakkelijk geraken met de trein die stopt naast het strand maar ook met de wagen.

Bekijk volgende pagina