Vrije tijd

BREAKING

Nog tot en met zondag Vakantiesalon in Brussels Expo

BRUSSEL - Nog tot en met zondag kan je naar het Vakantiesalon in de paleizen van de Heizel in Brussel. Het Vakantiesalon is dagelijks te bezoeken van 10 tot 18 uur.

Alle artikels

BREAKING

Vakantie in de Franse Cevennen

TORHOUT - Op zondag 29 maart wordt in het Domein Groenhove in Torhout de vijfde editie gehouden van de Nageba Festifair met 68 standhouders. Eén van hen zal Anja Demeester zijn van Le Mas de Castandel uit Frankrijk.  

BREAKING

Romantisch logeren in het pittoreske Lissewege

LISSEWEGE - In het witte polderdorp Lissewege kan je romantisch logeren in de B&B Fototoon. Toon Walleyn runt de b&b en legt de gasten in de watten.  

BREAKING

Nieuwe gids Logeren in Vlaanderen Vakantieland is uit

VLAANDEREN - De nieuwe gids Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020 is uit en is te vinden in heel wat toeristische diensten. Heel wat Vlaamse regio's komen er aan bod, de kust en de kunststeden Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen.   

BREAKING

Morgen zondag Reisbeurs van Reizen Lauwers in Kinepolis Antwerpen

ANTWERPEN - In Kinepolis in Antwerpen wordt morgn zondag de reisbeurs gehouden van Reizen Lauwers. Je kan de reisbeurs bezoeken van 10 tot 18 uur.

BREAKING

Salon Vakantiereizen in Brugge op 4 en 5 januari

BRUGGE - In de Jan Garemijnzaal onder het Belfort in Brugge pakt Reizen Van Renterghem op zaterdag 4 en zondag 5 januari uit met hun Salon Vakantiereizen. De toegang is volledig gratis en voor elke bezoeker is er een gratis drankje voorzien.  

BREAKING

Meer reservaties voor skivakantie bij TUI

BELGIE - Bij de touroperator TUI zijn er 10% meer reservaties binnen gelopen voor skivakanties op winterse bestemmingen. In vergelijking met 2017 gaat het zelfs om een stijging met 25%. 

BREAKING

Acht Travel Awards voor TUI

ANTWERPEN - In het Hilton Hotel in Antwerpen werden de Travel Awards uitgereikt. Het gaat om de oscars van de reiswereld.

BREAKING

Van der Valk hotel in Mechelen opent nu maandag de deuren

MECHELEN - Op de site van Den Ouwen Dok met zwembad staat nu een gloednieuw hotel. Het is een vier sterren hotel van de hotelgroep Van der Valk. Midden 2017 kregen ze hun bouwvergunning.

BREAKING

Roompot plant 200 luxevilla's in Haamstede

HAAMSTEDE - Het is leuk vertoeven in het Zeeuwse Haamstede. Daar gaat Roompot nu 200 luxe vakantievilla's realiseren.  

Bekijk volgende pagina