Wonen

BREAKING

Eerste steen gelegd voor Residentie Ruzette

ASSEBROEK - Aan de Baron Ruzettelaan in Assebroek werd de eerste steen gelegd van het bouwproject Residentie Ruzette. Daar komt een gebouw met vier bouwlagen.    

Alle artikels

BREAKING

Investeren in vastgoed aan de Costa Blanca

SPANJE - Sofie Obreno stond tien jaar in de horeca en keerde nu terug naar de immo waar ze destijds in actief was aan onze kust. Nu verkoopt ze vastgoed aan de Costa Blanca voor wie de zon wil opzoeken. 

BREAKING

Volgende zomer zwembad in eigen tuin

BRUGGE - Door de nieuwe golf van Corona besmettingen doeken heel wat Belgen hun plannen op voor hun vakantie volgende zomer. Ze investeren dan ook meer in hun eigen woning en kiezen voor een zwembad in eigen tuin.  

BREAKING

Immo Delbecque wordt DELBECQUE

BRUGGE - Vastgoedkantoor immo Delbecque is al 40 jaar een gevestigde waarde op de vastgoedmarkt in Brugge. 

BREAKING

Te koop: instapklare woning met drie slaapkamers in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - In Sint-Kruis staat deze instapklare woning momenteel te koop. De woning is voorzien van drie slaapkamers en beschikt over een goed onderhouden ruime tuin. De woning is energiezuinig en voorzien van dubbel glas.   

BREAKING

Vastgoed aankopen in Spanje bij Belgen

SPANJE - Sofie Obreno is sinds een tijdje gestart met het verkopen van vastgoed in Spanje. In Polop in de provincie Alicante heeft ze nu een uniek project. 

BREAKING

Modern en imposant wonen in de Brugse ‘Queens Tower’

BRUGGE - Projectontwikkelaar Danneels lanceert op 23 september 2021 Queen’s Tower, een opvallende, moderne en innovatieve hoogbouw langs Koningin Astridlaan in Brugge. De naam van de woontoren verwijst naar de geliefde, te vroeg overleden Koningin Astrid. 

BREAKING

Over rioolproblemen en oplossingen

Jouw rioolprobleem snel verholpen

Rioolproblemen komen in allerlei verschillende vormen voor. Van een verstopte afvoer in de keuken tot een verstopping in het toilet. Met welk rioolprobleem je ook te maken hebt, vaststaat dat een snelle oplossing wenselijk is. Rioolproblemen kunnen namelijk voor veel overlast zorgen. Je moet hierbij denken aan sanitaire voorzieningen die onbruikbaar worden. Maar ook aan een sterke rioollucht in huis. Kamp jij met een rioolprobleem? Laat deze dan snel verhelpen door een rioolspecialist.

Bekijk volgende pagina