Wonen

BREAKING

Rooryck's Isolatie vanaf nu maandag terug open

BRUGGE - Het Brugse bedrijf Rooryck's Isolatie aan de Damse Vaart Zuid is vanaf nu maandag 8 januari terug open na het voorbije kerstverlof. Je kan er terecht voor alle vormen van isolatie zowel in platen als rollen.  

Alle artikels

BREAKING

Meer dan 30 jaar isolatiespecialist in Brugge

BRUGGE - De firma Rooryck aan de Damse Vaart in Brugge is al meer dan 30 jaar de isolatiespecialist. Jeffrey nam in 2016 de fakkel over van zijn vader en zet het bedrijf verder. Ze hebben een ruim aanbod aan isolatiematerialen.  

BREAKING

Steel de harten van bezoekers met deze prachtige kast voor in de woonkamer!

BELGIE - Veel mensen vinden het geweldig om eens in de zoveel tijd hun huis op te pimpen en te voorzien van een totaal andere stijl. Lekker woonwinkels afstruinen op zoek naar die ene eyecatcher, daar kan je veel mensen s' nachts voor wakker maken. Het is ook zo spannend of je dat ene item gaat vinden waar je al jarenlang van droomt. Als je creatief bent en out of the box kan denken, dan is het onwijs leuk om nieuwe items te shoppen.

 

BREAKING

Zo help je ouderen bij het inrichten van een huis: vier tips !

BELGIE - Wat voor velen herkenbaar is, is dat je ouders ouder worden. Ze hebben wat meer moeite met het wandelen en spenderen graag wat tijd op de zetel voor de televisie of met een krant. Zelf hebben ze waarschijnlijk wat moeite met het juist inrichten van hun woning. Daar kun je ze bij helpen. Heb je hulp nodig bij een toegankelijke woning? Lees dan snel verder! 

 

 

BREAKING

Woning te koop in de Vinkenstraat in Assebroek via Biddit

ASSEBROEK - In de Vinkenstraat in Assebroek, op de Sint-Kristoffelwijk, is er momenteel een woning te koop. De woning zal verkocht worden via het bieden online via Biddit. De instelprijs voor deze woning is 180.000 euro.   

BREAKING

Binnenkort te koop: architectenvilla langs de Maalsesteenweg in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Agence Leopold uit de Predikherenstraat in Brugge heeft regelmatig toppanden in het aanbod. Binnenkort doen ze de verkoop van een unieke architectenvilla van de famile Waes. Het is een pand van 515 vierkante meter groot dat kan dienen als woning maar ook voor een commercieel project. 

BREAKING

Vlotte start voor Agence Leopold in Brugge

BRUGGE - In de Predikherenstraat in Brugge is Agence Leopold gestart. Vastgoedexpert Jochen Vanhulle zal wie zoekt naar vastgoed bijstaan. 

BREAKING

Auping Auronde laadt uw batterijen terwijl u slaapt

BRUGGE - Auping Auronde laadt je batterijen op terwijl je slaapt. Dankzij de ventilerende spiraalbodem voor optimale ondersteuning en een ademende matras. In een iconisch ontwerp dat na 50 jaar nog even revolutionair is.

BREAKING

Dit is waarom een traplift in uw eigen woonst plezant is

BELGIE, NEDERLAND Naarmate u ouder wordt kan uw mobiliteit en fitheid afnemen. Hierdoor kan het steeds lastiger voor u worden om de trap op en af te geraken. Zeer ambetant, want u blijft natuurlijk het liefst zo lang mogelijk in uw eigen woonst. Gelukkig kan een traplift u soelaas bieden. We vernoemen een aantal voordelen van dit handige hulpmiddel in uw woning.

BREAKING

Bouwgrond te koop in Assebroek

ASSEBROEK - Het immokantoor Laurenz Bonne heef een stuk bouwgrond te koop in Assebroek. Het gaat om bouwgrond in de Vinkenstraat in Assebroek op de wijk Sint-Kristoffel. De ligging is ideaal vlakbij de grote winkels, scholen, sportaccomdatie, bushalte en fietspaden richting Brugge centrum.       

Bekijk volgende pagina