Wonen

BREAKING

Binnenkort te koop: architectenvilla langs de Maalsesteenweg in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Agence Leopold uit de Predikherenstraat in Brugge heeft regelmatig toppanden in het aanbod. Binnenkort doen ze de verkoop van een unieke architectenvilla van de famile Waes. Het is een pand van 515 vierkante meter groot dat kan dienen als woning maar ook voor een commercieel project. 

Alle artikels

BREAKING

Vlotte start voor Agence Leopold in Brugge

BRUGGE - In de Predikherenstraat in Brugge is Agence Leopold gestart. Vastgoedexpert Jochen Vanhulle zal wie zoekt naar vastgoed bijstaan. 

BREAKING

Auping Auronde laadt uw batterijen terwijl u slaapt

BRUGGE - Auping Auronde laadt je batterijen op terwijl je slaapt. Dankzij de ventilerende spiraalbodem voor optimale ondersteuning en een ademende matras. In een iconisch ontwerp dat na 50 jaar nog even revolutionair is.

BREAKING

Dit is waarom een traplift in uw eigen woonst plezant is

BELGIE, NEDERLAND Naarmate u ouder wordt kan uw mobiliteit en fitheid afnemen. Hierdoor kan het steeds lastiger voor u worden om de trap op en af te geraken. Zeer ambetant, want u blijft natuurlijk het liefst zo lang mogelijk in uw eigen woonst. Gelukkig kan een traplift u soelaas bieden. We vernoemen een aantal voordelen van dit handige hulpmiddel in uw woning.

BREAKING

Bouwgrond te koop in Assebroek

ASSEBROEK - Het immokantoor Laurenz Bonne heef een stuk bouwgrond te koop in Assebroek. Het gaat om bouwgrond in de Vinkenstraat in Assebroek op de wijk Sint-Kristoffel. De ligging is ideaal vlakbij de grote winkels, scholen, sportaccomdatie, bushalte en fietspaden richting Brugge centrum.       

BREAKING

Vandaag en morgen Second Home beurs in Gent

GENT - In Flanders Expo in Gent is er vandaag en morgen de Second Home beurs. Je kan er beide dagen terecht van 10 tot 17 uur. Op de expo vind je tal van standhouders rond tweede verblijven in binnen- en buitenland.    

BREAKING

Op zoek naar een villa in Knokke-Heist ? Bieden kan tot dinsdag

KNOKKE-HEIST - De beste online immo site Biddit heeft een instapklare villa in het aanbod in Knokke-Heist waarop tot  dinsdag 28 februari  kan geboden worden. De instelprijs is zeer betaalbaar voor deze villa met vijf salaapkamers, twee badkamers, garage en tuin, op loopafstand van strand en zee.   

BREAKING

Bieden voor instapklare villa in Duinbergen start vanaf morgen om 13 uur

DUINBERGEN - Vanaf morgen maandag om 13 uur start het bieden op een instapklare villa met vijf slaapkamers, twee badkamers, tuin en garage in Duinbergen gelegen aan de Laguna Beach. De villa is bijzonder rustig gelegen en omvat alle comfort.  

BREAKING

Heb ik een asbestattest nodig ?

BELGIE - Heb ik een asbestattest nodig?

Asbest is schadelijk voor de gezondheid. Toch is het een materiaal dat vroeger veel in de woningbouw werd gebruikt. Sinds 1998 is het verboden om asbesthoudende materialen te produceren, te verhandelen of te hergebruiken. In woningen die voor 2001 werden gebouwd is de kans reëel dat er asbesthoudende producten gebruikt werden.

 

BREAKING

Nieuwe residentie in centrum van Oostkamp

OOSTKAMP - Op de hoek van de Kortrijksestraat met de Schooldreef in Oostkamp wordt de nieuwe Residentie ECho gerealiseerd. Het is een eerbetoon van de kinderen van Eddy Christiaens die als één van de eersten overleden is aan Covid. Ze willen zijn grote droom realiseren met een prachtig project in het centrum van de gemeente.    

Bekijk volgende pagina